All for Hungary

Forbrydelse og straf, Forår?, Multikultur, Politik, Pressen, venstrefløjen — Drokles on January 28, 2015 at 5:41 pm

Som en start på en lille lettere usammenhængende og klart udækkende temaserie om højrefløjens fremgang og venstrefløjens stagnation er her en interessant dokumentar om det ungarske højreradikale Jobbik parti og dets tiltrækning på den veluddannede ungdom

Why do a significant number of higher educated students in Hungary vote for a radical, nationalist party? This is the guiding question in a documentary film produced and directed by Swaan van Iterson and Folia Magazine editor Luuk Heezen. The political party at the centre of the documentary - Jobbik - has grown into one of the largest parties of Hungary, attracting many youth. It has close ties with the (new) Hungarian Guard, which sees as part of its mission the protection of Hungarians against so-called ‘Gypsy-crime’. The documentary takes a close look at how university students view Jobbik and its future in Hungary.

1 Kommentar »

  1. [...] Igår henvist jeg til en film om Jobbiks tag i unge veluddannede i det Ungarn, hvor en borgmester mener det er god stil offentligt at hænge dukker forestillende israelske statsledere. Det svenske konsensus har lagt effektivt låg på Sverigedemokraternes indflydelse et par år endnu og det tyske konsensus undsiger nødråbene fra dele af folket på gaderne i de mere eller mindre succesfulde Pegida demonstrationer. I England og Holland er de nationale strømninger ved Nigel Farage og Geert Wilders grundlæggende liberale i modsætning til franske Front National, der meget fransk advokerer for protektionisme, imod kapitalisme. Nationerne er meget forskellige uagtet EUs embedsværk for harmonisering. [...]

    Pingback by Monokultur » Forår for højre? — January 29, 2015 @ 3:06 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress