Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » McCaine og TDS


McCaine og TDS

Diverse — Drokles on September 4, 2018 at 8:53 pm

Reaktionerne på den amerikanske senator og tidligere præsidentkandidat John McCains død var et tydeligt eksempel på Trump Derangement Syndrom. Medierne studsede end ikke ved at hans datter Meghan McCain, mindedes sin far i lyset af alting Trump i hendes mindetale. Det vakte, ifølge medierne, enorm begejstring fra gæsterne, der talte tidligere præsidenter som Obama, Bush og Clinton, da datteren, med gråd i stemmen, sagde “the America of John McCain has no need to be made great again because America was always great”. Måske ikke for alle, bemærker Breitbarts Virgil

The Establishment, of course, never cared that, as a result, social chaos was increasing, wages were declining, regions were de-industrializing, and young Heartlanders—not Establishmentarians, of course—were getting killed and maimed overseas. So when Meghan McCain defined those days as “greatness,” well, that was what the Establishmentarians came to hear. She was patting the big shots on the back, and they were glad for the pat. And John McCain, of course, was the champion of that sort of Beltway bonhomie—and, especially, the bipartisan “fun” of foreign wars.

McCain havde før sin død, stærkt frabedt sig, at den siddende præsident skulle være til stede blandt gæsterne ved hans begravelse. “That seemed like a funeral not so much for McCain, but for an ideology which had once sustained America’s imperial hegemony, and is now on the way out” bemærkede en på Twitter og en anden kommenterede at “Donald Trump wasn’t invited to John McCain’s funeral, because Republican presidents are usually not invited to Democrat campaign rallies”.

Det er ikke blot Breitbarts vinkel, selv The New Yorkers Susan B. Glasser bemærkede fraværet af sorg for et menneskes død til fordel for en tidsbunden dydssignalering. Da Obama med tydelig adresse til Trump beskrev tidens politiske debat som “small and mean and petty, trafficking in bombast and insult, in phony controversies and manufactured outrage” var der samhørighed i katedralen

Heads nodded. Democratic heads and Republican ones alike. For a moment, at least, they still lived in the America where Obama and Bush and Bill Clinton and Dick Cheney could all sit in the same pew, in the same church, and sing the same words to the patriotic hymns that made them all teary-eyed at the same time. When the two Presidents were done speaking, “The Battle Hymn of the Republic” blared out. This time, once again, the battle is within America. The country’s leadership, the flawed, all too human men and women who have run the place, successfully or not, for the past few decades, were all in the same room, at least for a few hours on a Saturday morning. The President of the United States, however, was not.

McCain’s grand funeral—the Obama adviser David Axelrod called it an exercise in “civic communion”—underscored a fact that is often lost about Washington these days. The city is much more bipartisan, in some respects, than it has ever been, more united than it may currently seem, in its hatred of Donald Trump.

Med til begravelsen var dog repræsentanter fra det Hvide Hus, som Trumps Datter og svigersøn, Trumps sikkerhedsrådgiver og Det Hvide Hus chief of staff. siddende der i fjendeland spekulerer Glasser

What were they thinking as they heard the speeches? Why did they come? Were they embarrassed? Ashamed? Should they be? They should not be under any illusions, and I imagine they weren’t: this was a room full of people who hate much of what their boss is doing, and that they are letting him do it. Was a tax cut for the wealthy worth it? A few dozen judicial appointments and two Supreme Court seats?

Overvejelser der helt bygger på den præmis at den elite, som de har sat sig for at vælte har magt til at skamme dem ud. Mit gæt, uden at kende indersiden af deres hoveder, er, at de nok har fået bekræftet hvad det er de er oppe imod - og hvorfor de kæmper. Som Glasser lægger ser et håb i McCains bemærkelsesværdige begravelse symboliserer at “the final chapter has not yet been written in the Republican drama over what to do about the crude interloper who has taken over their party“, så går Breitbarts Vergils håb den modsatte vej. Med en dramatisk historisk reference til Kong Edward VII af Englands begravelse i 1910 - “remembered as a kind of Indian Summer for that earlier imperial era”. Trods pomp og pragt og besøg fra alle førende royale overhoveder “it was sunset, and the sun of the old world was setting in a dying blaze of splendor never to be seen again”. Den gamle orden havde udlevet sig selv og den gamle elite fra helt løsrevet fra virkelighedens udfordringer. 4 år senere udbrød Første Verdenskrig.

Og Trump? “Midway through [Meghan McCains] remarkable speech, a pool report from the White House was released. Trump, wearing a white “Make America Great Again” hat, and having tweeted his morning complement of bile, directed at Hillary Clinton, Robert Mueller, and his own Justice Department, had departed to play golf.

95 Kommentarer »

 1. Til Monokultur

  For din orientering er nogle problemer med at åbne din side (i hvert fald her hos mig) på forskellige browsere:
  Explorer: OK
  Google Chrome: Blodrød advarsel The site ahead contains malware
  Firefox: Visiting this website may harm your computer
  Opera: OK
  Jeg skriver for det tilfælde at du ikke ved det, det har varet et par uger.

  Venlig hilsen

  Comment by Bent Hansen — September 8, 2018 @ 1:05 pm
 2. I want to convey my passion for your kind-heartedness for those people who absolutely need help with your theme. Your real dedication to passing the message across ended up being rather important and has specifically empowered employees just like me to attain their ambitions. This warm and helpful recommendations implies a great deal to me and a whole lot more to my peers. Thanks a lot; from each one of us.

  Comment by air jordan shoes — February 16, 2023 @ 6:51 pm
 3. I precisely wished to thank you very much once again. I’m not certain the things I might have made to happen in the absence of the ideas documented by you about that problem. It was before a real daunting difficulty in my circumstances, nevertheless being able to see the expert way you solved the issue forced me to jump for fulfillment. I am happy for this work and in addition trust you know what a great job you have been accomplishing teaching the others thru your website. I am sure you have never encountered all of us.

  Comment by cheap jordans — February 20, 2023 @ 6:14 pm
 4. A lot of thanks for your whole effort on this blog. Debby delights in carrying out investigations and it is easy to see why. My partner and i hear all concerning the compelling ways you present informative suggestions on the website and therefore invigorate contribution from other people about this matter then our favorite child is understanding a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. Your carrying out a brilliant job.

  Comment by yeezy boost 700 — March 22, 2023 @ 3:09 pm
 5. I am only writing to make you know what a fabulous experience my wife’s girl found viewing yuor web blog. She noticed many pieces, which include how it is like to have an ideal teaching spirit to let other folks really easily learn certain complicated things. You truly exceeded readers’ expectations. Many thanks for imparting the useful, healthy, revealing and as well as cool tips about that topic to Tanya.

  Comment by kd 13 — March 23, 2023 @ 12:04 am
 6. I intended to post you that bit of remark to finally give thanks yet again for those pleasing things you have provided here. It’s so unbelievably generous of you to grant unreservedly what exactly a lot of people might have offered for sale as an ebook to generate some money for themselves, especially since you might have done it in case you considered necessary. Those things also served as a great way to be aware that some people have the identical fervor just like my very own to see way more on the topic of this condition. I am sure there are many more pleasant occasions in the future for folks who check out your blog.

  Comment by off white — March 23, 2023 @ 8:18 am
 7. I precisely needed to thank you very much once again. I do not know the things that I could possibly have accomplished without those advice discussed by you relating to this subject matter. Completely was a very traumatic concern for me, however , being able to view the well-written technique you handled the issue made me to weep for gladness. Now i’m happy for the advice and thus expect you find out what a powerful job that you’re providing training men and women with the aid of your webpage. More than likely you’ve never met all of us.

  Comment by yeezy boost 350 v2 — March 23, 2023 @ 7:22 pm
 8. I intended to write you this little bit of note just to say thanks as before regarding the lovely advice you have provided in this case. This has been quite pretty open-handed of you to offer unhampered what exactly a lot of people could have advertised for an e book to get some bucks for their own end, even more so since you might well have done it in case you desired. The solutions as well acted to become a good way to fully grasp that other people online have similar keenness like mine to grasp lots more with regard to this condition. I think there are lots of more pleasurable occasions ahead for many who read your website.

  Comment by off white t shirt — March 25, 2023 @ 8:03 am
 9. Thank you a lot for providing individuals with such a marvellous possiblity to read critical reviews from this web site. It can be very lovely and stuffed with fun for me and my office mates to search your website on the least 3 times a week to see the newest stuff you have got. And of course, we’re usually fulfilled with your amazing creative ideas you serve. Some 3 facts in this post are honestly the most efficient we have had.

  Comment by nike dunks — March 27, 2023 @ 7:14 am
 10. I have to convey my love for your kind-heartedness for folks who have the need for help with this content. Your real commitment to passing the solution all around appears to be definitely effective and has regularly helped most people like me to realize their ambitions. Your amazing warm and friendly help indicates this much to me and a whole lot more to my peers. Many thanks; from everyone of us.

  Comment by jordan 13 — March 27, 2023 @ 5:56 pm
 11. I am glad for writing to let you know of the superb discovery our princess had studying your web site. She picked up some issues, not to mention what it is like to possess an excellent coaching mood to let other folks completely gain knowledge of some tricky subject areas. You actually surpassed people’s expectations. Thanks for giving these interesting, healthy, educational and also unique tips on that topic to Janet.

  Comment by kd 14 — March 31, 2023 @ 8:13 pm
 12. I definitely wanted to jot down a small word to appreciate you for all the great instructions you are giving out at this site. My extended internet investigation has now been paid with reliable facts and techniques to go over with my two friends. I ‘d tell you that many of us site visitors are unequivocally fortunate to be in a fantastic website with so many marvellous professionals with interesting concepts. I feel extremely happy to have encountered the website page and look forward to some more excellent minutes reading here. Thank you again for everything.

  Comment by bape sta — April 1, 2023 @ 2:02 pm
 13. My wife and i felt really fulfilled when Jordan could round up his preliminary research out of the ideas he made when using the web site. It’s not at all simplistic to simply always be releasing information other people have been selling. And we also fully understand we have got the blog owner to appreciate because of that. These illustrations you have made, the easy blog navigation, the friendships your site help to engender - it’s all superb, and it’s helping our son and the family recognize that that issue is fun, and that’s seriously essential. Thanks for all the pieces!

  Comment by jordan 6 — April 2, 2023 @ 12:00 am
 14. I needed to put you the tiny observation to finally thank you so much the moment again considering the superb tips you have provided in this case. This is quite seriously open-handed of people like you giving without restraint exactly what a few people would’ve supplied as an ebook to help with making some cash on their own, primarily considering the fact that you could possibly have done it if you considered necessary. Those good tips as well worked like a easy way to fully grasp most people have similar zeal the same as my own to know the truth a little more regarding this issue. I know there are several more enjoyable instances in the future for individuals that view your site.

  Comment by kd shoes — April 2, 2023 @ 8:03 am
 15. My husband and i felt quite contented Louis managed to round up his researching with the precious recommendations he grabbed while using the site. It’s not at all simplistic to simply always be handing out helpful tips which others may have been making money from. And we all discover we now have the website owner to thank for that. The main illustrations you made, the easy website menu, the friendships you make it easier to foster - it is most extraordinary, and it is aiding our son and us recognize that this content is pleasurable, and that’s rather serious. Many thanks for everything!

  Comment by bape shoes — April 2, 2023 @ 8:11 pm
 16. I precisely wished to thank you very much yet again. I am not sure the things I would’ve used in the absence of those techniques discussed by you over this area of interest. It previously was an absolute fearsome condition in my position, nevertheless spending time with the professional fashion you handled that forced me to weep over contentment. I’m just thankful for this advice and thus sincerely hope you find out what a great job your are getting into educating men and women through a web site. More than likely you’ve never encountered all of us.

  Comment by air jordan — April 3, 2023 @ 3:55 am
 17. I precisely had to say thanks all over again. I am not sure the things I would have tried without those methods discussed by you relating to that field. It was actually a very alarming scenario in my view, however , taking a look at a expert tactic you handled that took me to jump over gladness. Now i am thankful for your support and thus hope you really know what an amazing job that you are doing instructing many others through the use of your webpage. More than likely you have never come across any of us.

  Comment by yeezy — April 3, 2023 @ 2:48 pm
 18. I simply needed to appreciate you all over again. I am not sure the things that I might have followed without the type of ideas revealed by you on such subject. It seemed to be a real intimidating setting for me personally, but spending time with a new professional strategy you treated it made me to cry for joy. I’m just grateful for this support as well as hope that you find out what an amazing job you happen to be doing teaching most people using your site. I am certain you haven’t got to know any of us.

  Comment by goyard bag — April 4, 2023 @ 2:08 am
 19. Thanks for each of your labor on this site. Gloria really loves managing investigation and it’s simple to grasp why. My partner and i learn all relating to the lively tactic you render priceless strategies on this website and as well cause response from other people on the subject plus our favorite daughter has always been learning so much. Have fun with the remaining portion of the new year. You have been performing a good job.

  Comment by off white outlet — April 5, 2023 @ 10:18 pm
 20. I precisely had to thank you very much once again. I do not know the things that I could possibly have accomplished in the absence of the actual concepts discussed by you on such a concern. It has been the hard setting in my circumstances, nevertheless discovering the skilled fashion you managed it took me to leap over delight. Extremely happier for the support and even expect you realize what a powerful job you are carrying out instructing men and women all through a site. Most likely you haven’t got to know all of us.

  Comment by yeezy — April 7, 2023 @ 3:48 am
 21. I as well as my pals were actually digesting the good techniques on your web page and so instantly came up with an awful feeling I had not expressed respect to the web blog owner for them. Most of the women came so excited to study them and have honestly been using them. I appreciate you for turning out to be quite helpful and then for picking out varieties of notable subject matter millions of individuals are really desperate to discover. My sincere regret for not saying thanks to sooner.

  Comment by jordan shoes — April 10, 2023 @ 3:44 pm
 22. I happen to be commenting to let you understand what a extraordinary experience my cousin’s daughter experienced studying your webblog. She noticed so many details, which include what it’s like to possess a wonderful giving spirit to get men and women without problems know precisely specific problematic topics. You actually exceeded my expected results. I appreciate you for churning out the productive, healthy, informative and in addition easy thoughts on this topic to Janet.

  Comment by bape — April 11, 2023 @ 11:13 am
 23. I simply wanted to thank you very much yet again. I do not know the things that I could possibly have achieved without the entire solutions documented by you over this concern. It absolutely was an absolute frightening matter in my circumstances, but spending time with a expert way you dealt with it took me to weep for contentment. Extremely thankful for the information and thus have high hopes you really know what a great job you happen to be undertaking educating most people using your websites. I know that you haven’t encountered all of us.

  Comment by kd shoes — April 12, 2023 @ 6:28 am
 24. Thank you a lot for providing individuals with an extremely terrific chance to read in detail from this blog. It can be very enjoyable and as well , jam-packed with fun for me personally and my office peers to visit your site at the very least thrice weekly to see the new items you will have. Of course, we are actually impressed concerning the effective information you serve. Selected 1 ideas in this post are clearly the finest we’ve ever had.

  Comment by air jordan — April 13, 2023 @ 2:35 am
 25. |If you are dealing with a problem with frizzy hair, never rub it with a towel after washing it. It will damage and frizz out your hair. Instead, you should wrap it and push the towel to eliminate the moisture. When you are happy, brush and comb your hair.

 26. Once I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the identical comment. Is there any means you can remove me from that service? Thanks!

  Comment by hi star golden goose — April 13, 2023 @ 5:49 pm
 27. I intended to draft you a little observation to thank you so much once again considering the precious methods you have shared in this article. It’s so remarkably generous of you to allow without restraint exactly what most of us might have distributed as an ebook in order to make some bucks on their own, especially considering that you might well have tried it if you ever decided. Those smart ideas in addition worked to become good way to be certain that someone else have the same dreams really like my personal own to see much more concerning this problem. I think there are millions of more pleasant moments in the future for those who find out your site.

  Comment by hermes birkin — April 13, 2023 @ 10:38 pm
 28. }{Dress jeans up by wearing a dressy shirt and heels. Wear colored jeans if you want a more casual look.

 29. I would like to show my thanks to you for rescuing me from such a incident. As a result of surfing around throughout the the net and meeting ways which were not productive, I believed my entire life was gone. Living without the approaches to the difficulties you’ve solved all through this guide is a serious case, and the kind that could have negatively affected my entire career if I hadn’t noticed the website. Your personal training and kindness in handling a lot of stuff was precious. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a stuff like this. It’s possible to at this moment look forward to my future. Thanks for your time so much for this skilled and amazing guide. I will not hesitate to recommend your blog to anyone who should have guide about this subject.

  Comment by bape hoodie — April 14, 2023 @ 7:09 pm
 30. I wish to get across my respect for your generosity in support of individuals who absolutely need help on your concept. Your special commitment to passing the message all-around appeared to be especially important and have frequently helped men and women just like me to get to their objectives. Your amazing informative facts entails so much a person like me and still more to my fellow workers. Many thanks; from each one of us.

  Comment by kyrie irving shoes — April 15, 2023 @ 2:14 pm
 31. I simply wanted to thank you so much once more. I’m not certain the things that I would’ve tried without those tactics documented by you on such field. It has been the frightening difficulty for me personally, nevertheless looking at your well-written form you treated it took me to cry with gladness. I am just happy for your support and then expect you recognize what a great job you have been putting in teaching the others using your web site. I’m certain you’ve never encountered any of us.

  Comment by palm angels — April 16, 2023 @ 10:15 am
 32. This site can be a walk-by for all the information you wished about this and didn? know who to ask. Glimpse here, and you?l undoubtedly discover it.

  Comment by golden goose sneakers sale women's — April 16, 2023 @ 12:36 pm
 33. I not to mention my pals appeared to be digesting the best helpful hints found on your website and then before long developed a horrible suspicion I never expressed respect to the site owner for them. Those young boys became certainly warmed to read all of them and have now in actuality been loving those things. Appreciation for genuinely considerably kind and then for considering this sort of essential subject areas millions of individuals are really wanting to learn about. My sincere regret for not saying thanks to you sooner.

  Comment by supreme clothing — April 18, 2023 @ 2:24 am
 34. I am only commenting to make you be aware of of the great encounter our girl went through reading through yuor web blog. She picked up too many details, most notably what it is like to possess a marvelous coaching mood to let other individuals quite simply comprehend several tricky topics. You really did more than her expected results. Thank you for rendering such necessary, healthy, explanatory and also easy thoughts on this topic to Evelyn.

  Comment by bape shoes — April 18, 2023 @ 9:52 pm
 35. After research just a few of the blog posts in your web site now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will probably be checking again soon. Pls check out my website as nicely and let me know what you think.

  Comment by golden goose francy — April 19, 2023 @ 9:01 am
 36. I want to express my appreciation to the writer just for bailing me out of such a issue. Right after exploring through the online world and coming across recommendations which were not pleasant, I was thinking my life was well over. Being alive without the presence of answers to the difficulties you’ve fixed through the article is a critical case, as well as the kind which may have in a wrong way damaged my career if I had not encountered the website. The competence and kindness in maneuvering all the details was valuable. I don’t know what I would have done if I hadn’t come across such a stuff like this. I can also at this moment relish my future. Thanks a lot so much for the professional and result oriented help. I won’t think twice to propose the blog to anyone who should have recommendations on this subject.

  Comment by kobe shoes — April 19, 2023 @ 4:57 pm
 37. I am just commenting to make you understand what a amazing encounter my friend’s daughter found reading through your blog. She picked up many issues, which include what it is like to possess a great coaching mood to have a number of people effortlessly completely grasp various hard to do things. You undoubtedly did more than readers’ expectations. Many thanks for providing the invaluable, trusted, informative and as well as cool tips about the topic to Janet.

  Comment by yeezy shoes — April 21, 2023 @ 9:41 pm
 38. I truly wanted to post a quick comment in order to express gratitude to you for all of the unique solutions you are posting at this site. My rather long internet look up has finally been rewarded with high-quality knowledge to share with my company. I ‘d suppose that most of us readers are truly blessed to be in a fabulous community with so many special professionals with helpful tips and hints. I feel extremely grateful to have seen your website page and look forward to some more enjoyable times reading here. Thanks a lot once more for everything.

  Comment by kd 15 — April 23, 2023 @ 2:18 pm
 39. I intended to put you one little bit of note so as to thank you as before relating to the remarkable advice you have featured above. This has been really generous of you to convey without restraint precisely what some people could possibly have advertised for an ebook to help with making some profit for themselves, especially since you might well have tried it in the event you wanted. These good tips additionally worked to become easy way to realize that some people have the identical fervor the same as my personal own to grasp a little more with reference to this problem. I’m sure there are lots of more pleasurable times ahead for folks who view your website.

  Comment by off white — April 26, 2023 @ 3:05 am
 40. I? impressed, I have to say. Actually hardly ever do I encounter a blog that? both educative and entertaining, and let me let you know, you will have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is something that not sufficient individuals are talking intelligently about. I am very pleased that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

  Comment by golden goose kids — May 2, 2023 @ 5:03 am
 41. I actually wanted to write down a remark in order to thank you for those great facts you are placing on this site. My rather long internet lookup has finally been paid with good knowledge to write about with my relatives. I ‘d assume that many of us website visitors are really lucky to dwell in a useful place with very many marvellous professionals with beneficial advice. I feel rather happy to have come across your entire weblog and look forward to some more fabulous moments reading here. Thanks once more for everything.

  Comment by hermes birkin bag — May 2, 2023 @ 9:26 pm
 42. Thanks for your whole effort on this site. Debby enjoys making time for research and it’s really simple to grasp why. We learn all regarding the compelling mode you make practical tricks by means of this web site and as well as encourage response from other ones on the matter plus our child is without a doubt learning a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You are conducting a first class job.

  Comment by yeezy boost 350 — May 3, 2023 @ 10:53 am
 43. I would like to express some thanks to the writer for bailing me out of this condition. Just after exploring throughout the search engines and finding views which were not pleasant, I believed my life was well over. Existing minus the solutions to the issues you’ve fixed through the article content is a crucial case, as well as the kind which might have in a negative way damaged my career if I hadn’t come across your web page. Your actual talents and kindness in handling a lot of things was very helpful. I don’t know what I would have done if I hadn’t discovered such a solution like this. It’s possible to at this moment relish my future. Thank you very much for the professional and amazing help. I won’t hesitate to refer the website to any person who would need assistance on this subject.

  Comment by off-white — May 4, 2023 @ 12:46 am
 44. There may be noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain nice points in features also.

  Comment by golden goose mens sale — May 4, 2023 @ 6:34 am
 45. I needed to draft you a little bit of word to say thanks a lot again regarding the pretty ideas you have contributed on this site. It was certainly pretty generous with people like you to convey publicly what exactly a lot of folks would’ve distributed as an e book to generate some profit for themselves, most importantly since you could have tried it in case you desired. The suggestions likewise served like a easy way to be aware that other people have a similar interest like my personal own to figure out great deal more on the topic of this matter. I am certain there are many more pleasurable opportunities up front for folks who view your blog post.

  Comment by yeezy 350 v2 — May 4, 2023 @ 2:40 pm
 46. I precisely desired to appreciate you again. I do not know the things that I could possibly have handled in the absence of the entire thoughts contributed by you over my concern. It was actually a real frightening setting in my position, but seeing this well-written technique you solved that made me to cry over happiness. I am just thankful for the work and sincerely hope you know what a great job you happen to be getting into instructing many people all through your web site. I know that you’ve never got to know all of us.

  Comment by kevin durant shoes — May 5, 2023 @ 4:11 am
 47. I not to mention my guys happened to be reading through the good key points found on your site and all of the sudden came up with a terrible feeling I never thanked the blog owner for those tips. All the ladies had been as a consequence excited to see all of them and already have simply been having fun with them. We appreciate you genuinely well thoughtful and also for choosing certain fantastic information most people are really wanting to be aware of. My honest regret for not expressing appreciation to you sooner.

  Comment by supreme hoodie — May 5, 2023 @ 6:32 pm
 48. This is the appropriate weblog for anybody who desires to seek out out about this topic. You understand so much its virtually exhausting to argue with you (not that I really would need?aHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

  Comment by golden goose platform sneakers — May 6, 2023 @ 9:15 am
 49. I definitely wanted to type a simple note in order to express gratitude to you for all the magnificent hints you are posting at this site. My particularly long internet investigation has now been compensated with incredibly good know-how to share with my friends. I would point out that many of us website visitors are rather endowed to be in a magnificent network with so many outstanding people with insightful tips. I feel truly happy to have come across the webpages and look forward to really more brilliant moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

  Comment by jordan shoes — May 7, 2023 @ 11:32 am
 50. I simply wanted to appreciate you once more. I’m not certain what I might have created without the type of advice provided by you relating to this theme. It became the troublesome setting for me personally, nevertheless finding out this skilled mode you processed the issue forced me to leap for gladness. I will be thankful for this help and even hope you find out what an amazing job your are doing teaching men and women with the aid of your web page. I know that you haven’t encountered any of us.

  Comment by bape — May 8, 2023 @ 1:27 am
 51. you might have a terrific weblog right here! would you wish to make some invite posts on my weblog?

  Comment by golden goose shoes sale — May 8, 2023 @ 11:01 am
 52. I have to show appreciation to the writer for bailing me out of this particular incident. Right after looking throughout the online world and coming across basics which are not pleasant, I was thinking my entire life was well over. Being alive minus the solutions to the difficulties you’ve solved by means of your main short post is a serious case, and those that could have adversely affected my career if I hadn’t discovered your blog. Your good competence and kindness in playing with the whole thing was crucial. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a thing like this. I’m able to at this point look ahead to my future. Thanks a lot very much for your professional and effective guide. I won’t be reluctant to suggest your web site to anybody who should have guide on this issue.

  Comment by kyrie irving — May 8, 2023 @ 2:55 pm
 53. Thanks so much for giving everyone such a marvellous possiblity to read articles and blog posts from here. It can be so ideal and as well , full of a lot of fun for me personally and my office fellow workers to search your website at minimum three times in 7 days to read the new secrets you have got. Not to mention, we’re always motivated for the eye-popping guidelines served by you. Certain 2 ideas on this page are certainly the finest we have had.

  Comment by off white — May 9, 2023 @ 4:21 am
 54. I must voice my gratitude for your generosity for men who absolutely need help with your area. Your real dedication to passing the message all over had been amazingly productive and have in most cases allowed guys like me to get to their targets. Your informative tutorial signifies much to me and far more to my fellow workers. Thank you; from each one of us.

  Comment by alexander mcqueen shoes — May 12, 2023 @ 1:03 pm
 55. I am only writing to let you know what a brilliant discovery our child went through using your blog. She figured out plenty of things, which included what it is like to have an awesome teaching heart to have a number of people very easily master selected tricky things. You truly surpassed our desires. Many thanks for supplying the essential, dependable, edifying and also cool guidance on your topic to Gloria.

  Comment by off white hoodie — May 13, 2023 @ 8:33 pm
 56. A lot of thanks for all your efforts on this web page. My daughter take interest in getting into investigations and it’s really easy to understand why. I know all about the lively form you provide valuable tips and tricks by means of your web site and therefore encourage response from other individuals on the subject while our daughter is always discovering so much. Enjoy the remaining portion of the new year. Your conducting a really great job.

  Comment by off white — May 15, 2023 @ 1:26 am
 57. A lot of thanks for your own effort on this site. Gloria enjoys making time for internet research and it’s easy to understand why. Most people know all concerning the lively medium you present advantageous tactics through the web blog and therefore increase participation from people on the area plus our favorite daughter is now starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You are always performing a great job.

  Comment by supreme shirt — May 16, 2023 @ 3:24 am
 58. I wish to show my thanks to the writer just for rescuing me from this type of challenge. Right after looking out throughout the the net and seeing advice which were not pleasant, I assumed my entire life was done. Being alive minus the approaches to the issues you have solved through your post is a serious case, as well as those that might have in a negative way damaged my entire career if I had not noticed the website. Your ability and kindness in taking care of a lot of stuff was excellent. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a solution like this. I’m able to at this point look ahead to my future. Thanks for your time so much for your professional and amazing guide. I won’t hesitate to recommend your web sites to any individual who needs to have direction about this topic.

  Comment by supreme clothing — May 17, 2023 @ 3:54 am
 59. Thanks a lot for giving everyone remarkably special chance to read critical reviews from this blog. It is always very excellent and full of a great time for me and my office acquaintances to visit your blog minimum three times a week to find out the new items you have. And lastly, I’m just usually astounded with all the outstanding solutions served by you. Certain 2 ideas in this posting are rather the most effective we’ve had.

  Comment by goyard online store — May 18, 2023 @ 3:21 am
 60. I in addition to my guys came reading the excellent hints on the blog and the sudden developed an awful suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those tips. These young boys were definitely so happy to see them and have in effect actually been loving them. We appreciate you simply being very helpful and then for opting for variety of essential useful guides most people are really wanting to be informed on. My honest apologies for not expressing gratitude to you sooner.

  Comment by golden goose outlet — May 21, 2023 @ 4:44 am
 61. My husband and i got so glad Peter managed to do his investigation because of the precious recommendations he grabbed when using the blog. It is now and again perplexing to simply choose to be freely giving ideas that many some others could have been making money from. Therefore we fully understand we’ve got you to give thanks to for that. These illustrations you’ve made, the simple blog navigation, the relationships you make it possible to engender - it is many wonderful, and it is helping our son in addition to the family understand that subject is interesting, and that is seriously essential. Thanks for all!

  Comment by air jordan travis scott — May 22, 2023 @ 5:47 am
 62. My husband and i were really lucky that Ervin managed to carry out his investigation out of the precious recommendations he grabbed out of the site. It’s not at all simplistic to simply possibly be releasing steps people today might have been making money from. We really do know we need the writer to give thanks to for this. All of the illustrations you have made, the straightforward blog navigation, the relationships you make it possible to instill - it’s got everything fantastic, and it’s really aiding our son in addition to us believe that the topic is satisfying, and that is highly indispensable. Thank you for all the pieces!

  Comment by golden goose sneakers — May 25, 2023 @ 10:36 am
 63. I am also writing to make you know what a helpful encounter my princess went through reading through your site. She picked up numerous details, which include what it is like to possess an incredible giving character to get folks very easily have an understanding of a variety of impossible topics. You truly exceeded visitors’ desires. I appreciate you for providing such warm and helpful, healthy, educational and as well as cool tips about your topic to Lizeth.

  Comment by jordan 12 — May 26, 2023 @ 11:41 am
 64. I wish to show my passion for your kindness for men who actually need guidance on this important niche. Your real commitment to getting the solution throughout came to be particularly significant and has without exception allowed many people just like me to get to their pursuits. Your useful hints and tips indicates much to me and much more to my fellow workers. With thanks; from everyone of us.

  Comment by golden goose sabot — May 26, 2023 @ 7:53 pm
 65. I simply wanted to develop a simple comment to be able to thank you for these amazing tricks you are giving on this site. My prolonged internet look up has at the end been compensated with awesome tips to share with my partners. I ‘d assume that most of us site visitors actually are unequivocally lucky to exist in a notable network with so many wonderful professionals with great guidelines. I feel really blessed to have seen your weblog and look forward to some more excellent times reading here. Thanks once again for a lot of things.

  Comment by curry shoes — May 27, 2023 @ 2:36 pm
 66. A lot of thanks for your whole efforts on this web page. Gloria takes pleasure in setting aside time for internet research and it’s simple to grasp why. We all hear all relating to the powerful mode you give useful techniques through your web site and as well as invigorate response from some other people about this matter then our princess is learning a great deal. Take pleasure in the remaining portion of the year. You’re the one carrying out a really great job.

  Comment by off white — May 29, 2023 @ 8:21 pm
 67. I’m writing to let you know what a incredible encounter my friend’s daughter developed reading through your web site. She realized such a lot of pieces, which include what it’s like to possess a marvelous giving heart to have other individuals very easily fully understand specified specialized issues. You truly exceeded our own expected results. Many thanks for rendering the great, safe, informative and as well as cool tips about that topic to Emily.

  Comment by paul george — May 31, 2023 @ 7:58 pm
 68. Needed to compose you that bit of remark in order to thank you so much over again for these superb methods you have provided on this page. This is extremely open-handed of you giving extensively all that a few individuals could possibly have distributed as an e-book to generate some money for their own end, certainly considering that you might have done it if you considered necessary. The good tips as well acted to become great way to fully grasp the rest have similar dreams just like my personal own to know the truth much more when it comes to this condition. I know there are thousands of more enjoyable moments up front for individuals who view your blog.

  Comment by off white clothing outlet — June 2, 2023 @ 10:02 pm
 69. I just wanted to construct a brief remark to be able to thank you for some of the stunning tricks you are posting on this website. My rather long internet research has at the end of the day been honored with useful facts and strategies to go over with my best friends. I ‘d repeat that we readers actually are really endowed to dwell in a fabulous website with so many wonderful professionals with valuable pointers. I feel quite grateful to have come across the web page and look forward to so many more pleasurable moments reading here. Thanks a lot again for all the details.

  Comment by kyrie shoes — June 6, 2023 @ 3:49 am
 70. My husband and i got glad Albert managed to finish up his survey because of the precious recommendations he came across while using the blog. It is now and again perplexing just to find yourself making a gift of techniques that people today could have been trying to sell. And we also realize we’ve got the website owner to thank for this. The most important illustrations you made, the straightforward site navigation, the friendships you can make it possible to create - it’s everything spectacular, and it is leading our son in addition to our family recognize that that idea is brilliant, which is certainly rather pressing. Many thanks for the whole lot!

  Comment by goldengoose shoes — June 6, 2023 @ 8:41 am
 71. |You are one-of-a-kind, so your look should be, too. There are many people that follow their own sense of style, but those with a sense of originality are those with who create their own style. To pull this off yourself, you must be comfortable enough to do so. Once you decide to do this, you are probably going to enjoy all the compliments you receive.

 72. I am only commenting to let you understand of the magnificent experience our girl developed reading your web page. She came to understand many things, including what it’s like to possess an amazing helping heart to have folks quite simply fully grasp some tortuous topics. You undoubtedly did more than people’s desires. Thank you for providing those insightful, trustworthy, edifying and fun guidance on this topic to Tanya.

  Comment by bape hoodie outlet — June 19, 2023 @ 9:40 pm
 73. I am also writing to let you know what a incredible experience my friend’s daughter encountered visiting yuor web blog. She came to understand lots of issues, not to mention how it is like to possess an incredible teaching heart to make most people easily grasp a variety of complex topics. You truly surpassed our own expected results. Many thanks for supplying the helpful, trusted, revealing and unique tips about your topic to Julie.

  Comment by ggdb — June 20, 2023 @ 11:14 pm
 74. I and also my buddies have already been reading through the nice key points on your website and then then I got an awful suspicion I never thanked the web blog owner for them. Those women were absolutely glad to study them and already have extremely been taking pleasure in them. Many thanks for turning out to be really accommodating as well as for having such outstanding tips most people are really needing to be informed on. Our honest regret for not saying thanks to earlier.

  Comment by kobe shoes — June 23, 2023 @ 1:45 am
 75. I’m still learning from you, but I’m making my way to the top as well. I absolutely love reading all that is posted on your website.Keep the aarticles coming. I enjoyed it!

  Comment by vorbelutrioperbir — July 25, 2023 @ 10:33 pm
 76. Wonderful paintings! This is the kind of information that should be shared across the internet. Disgrace on Google for not positioning this put up upper! Come on over and visit my website . Thank you =)

  Comment by zoritoler imol — August 13, 2023 @ 10:49 pm
 77. Nice blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

  Comment by vorbelutrioperbir — October 5, 2023 @ 5:41 am
 78. Very interesting info !Perfect just what I was searching for! “The right to be heard does not autmatically include the right to be taken seriously.” by Hubert Humphrey.

  Comment by vorbelutr ioperbir — November 10, 2023 @ 4:01 am
 79. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My website is in the exact same area of interest as yours and my users would genuinely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Thanks!

  Comment by vorbelutrioperbir — December 25, 2023 @ 3:48 pm
 80. }{Stay aware of the current trends in fashion. Styles are always changing and a good way to stay in the loop is to check out the different fashion magazines from time to time. They will usually point out new trends first.

  Comment by Kid's Air Jordan 1 Mid SE Shoes DX4370-400 — February 8, 2024 @ 7:36 am
 81. pilke methimazole overdose cat petras alcohol and tapazole - tapazole pronunciation [url=https://canadapharmacy-usa.com/buy-tapazole-usa.html]can methimazole
  cause hypothyroidism[/url] zmail advair and tapazole

 82. Many people believe you have to spend a great deal of money in order to be fashionable. But if you know how to shop and accessorize, you can do it all on a budget. You will learn a lot about finding great styles for less in this article.

 83. jsdRauglcSvLwih

  Comment by EUatucPkY — March 9, 2024 @ 6:52 am
 84. Your ability to distill complex concepts into enjoy readingable content is admirable.

  Comment by 27455 windshield shop — March 12, 2024 @ 8:33 pm
 85. {Wearing sheer clothes can make you look sexy, but you have to make sure that you are very careful about how sheer the clothing is and in what area. Wearing clothing items that are sheer in private areas can make you appear trashy rather than classy.

  Comment by Fake Off-White x Dunk Low 'Lot 12 of 50' — March 22, 2024 @ 9:28 am
 86. You’ve articulated your points with such finesse. Truly a pleasure to enjoy reading.

  Comment by auto glass shop near 28210 — March 23, 2024 @ 3:35 am
 87. PQXTsyHJpY

  Comment by KXIPUJxcGhEwmH — March 25, 2024 @ 11:53 pm
 88. You have a knack for presenting complex topics in an engaging way. Kudos to you!

  Comment by Top Rated Windshield Replacement 27606 — April 5, 2024 @ 10:24 am
 89. Your blog is like a secret garden, each post a path leading to new discoveries and delights.

  Comment by auto glass shop in 27351 — April 5, 2024 @ 1:20 pm
 90. |One thing you are going to want to do is always keep an eye open for changes in style. Styles are constantly changing, and you can find out what is new by looking at fashion magazines every now and then. They are likely going to showcase the new trends first.

  Comment by Air Jordan 3 Retro SE 'Unite' Reps — April 10, 2024 @ 10:20 am
 91. OPEZTUknWVloIAM

  Comment by mQqtaDHp — April 10, 2024 @ 11:25 am
 92. rawdawgb best price for pomalidomide choregraphe malen pomalyst canadian pharmacy - price for pomalyst [url=https://canadianpharmacymarket.com/buy-pomalyst-usa.html]order pomalidomide cheap[/url] verteld buy pomalyst without doctor

  Comment by pomalidomide no prescription — April 26, 2024 @ 7:27 pm
 93. iesaistitas dapoxetine hcl traditional babadan avanafil generic -
  buy avanafil without doctor prescription [url=https://canadianpharmacymarket.com/buy-avana-usa.html]sildenafil
  and dapoxetine tablets[/url] rigas buy avanafil with discount

  Comment by Buy Generic avanafil online — April 27, 2024 @ 1:09 am
 94. I always learn something new from The posts. Thank you for the education!

  Comment by auto glass shop in 27429 — May 25, 2024 @ 2:34 am
 95. dqIZnxjOCKJLT

  Comment by ixLgtrmQoV — June 22, 2024 @ 5:05 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress