Processen imod Donald K

Diverse — Drokles on July 27, 2018 at 3:08 am

Napoleon skulle have sagt at man aldrig skal forstyrre fjenden, når denne er i færd med at dumme sig. Og dummer sig, det gør Donald Trumps mange fjender. Det største fejltrin var at gøre brug af efterretningsvæsenet til at bedrive spionage imod hans valgkamp, for derefter, gennem lækage, at rejse et politisk postyr for at få ham og hans stab underkaster diverse efterforskninger for at have samarbejdet med Vladimir Putin, hans regime, disses støtter og bare russere i al almindelighed. Politisk har man fra mediernes side brugt selve eksistensen af processen imod Donald T til at deligitimere ham og hans præsidentskab, mens man har opvirglet allehånde venstreekstreme og entertainere til en fysisk revolte.

Donald T er dog ingen Josef K og går ikke i spåner over de mange diffuse anklager eller søger at rense sit navn. Han afviser kategorisk vanviddet og lader processen vikle sig ind i sit eget spind. Mens den tidligere administration forregnede sig på at Hillary ville føre den korrumperende arv videre så karrierebureaukraterne kunne fortsætte deres lyssky aktiviteter, stolede Trump både på sin evne til at vinde, sin egen uskyld og det amerikanske folk. Og hele det amerikanske folk kan man ikke snyde hele tiden.

FBIs interesse for Trump hviler, som det har været fremme før, på en rapport, som blev sammenfattet af en tidligere britisk efterretningsofficer ved navn Christopher Steele. Baseret på uunderbyggede kilder tegner Steeles rapport et fantastisk og kulørt billede af Donald Trump og hans russiske forbindelser, der er så tætte at det russiske efterretningsvæsen GRU har videobånd af Donald Trump og et par prostituerede der leger tisselege i et hotelværelse i Moskva. Således i lommen på russerne var det eneste logiske skridt at få Trump valgt som præsident, fordi den slags er noget man bare gør.

FBI brugte Steeles rapport som de bærende oplysninger, oplysninger der ser ud til at være grebet ud af den blå luft, til at opnå dommerkendelser for overvågning af Carter Page, et medlem af Trumps stab, blev det i sidste uge bekræftet, da FBI offentliggjorde hundredevis af dokumenter. National Reviews Andrew C McCarthy har tidlige benægtet at noget sådan kunne forekomme, og afvist de der spekulerede i sumpens målrettede angreb på Trump som konspirationsteoretikere. Men, indrømmer han nu med sorg i hjertet, “the crazies were right”

Now that we can see it all in black and white — mostly black, as they are heavily redacted — it is crystal clear that the Steele dossier, an unverified Clinton-campaign product, was the driving force behind the Trump–Russia investigation.

Based on the dossier, the FBI told the FISA court it believed that Carter Page, who had been identified by the Trump campaign as an adviser, was coordinating with the Russian government in an espionage conspiracy to influence the 2016 election.

This sensational allegation came from Christopher Steele, the former British spy. The FISA court was not told that the Clinton campaign was behind Steele’s work. Nor did the FBI and Justice Department inform the court that Steele’s allegations had never been verified. To the contrary, each FISA application — the original one in October 2016, and the three renewals at 90-day intervals — is labeled “VERIFIED APPLICATION” (bold caps in original). And each one makes this breathtaking representation:

The FBI has reviewed this verified application for accuracy in accordance with its April 5, 2001 procedures, which include sending a copy of the draft to the appropriate field office(s).

In reality, the applications were never verified for accuracy.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress