Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Det vender for Trump


Det vender for Trump

Diverse — Drokles on June 20, 2018 at 9:26 am

Der er masser af undersøgelser i det amerikanske juridiske system, ikke blot af den siddende præsident Trump og hans modkandidat Hillary Clinton og allehånde personer tilknyttet de to og deres valgkampsorganisationer, men også af systemet selv. Justitsministeriet har i ugens løb har Justitsministeriet offentliggjort en rapport (af flere og kommende) om FBIs gøren og laden under præsidentvalgkampen. Og det viser sig at der var mange, der havde en ide om, hvorledes de kunne hjælpe amerikanerne med at træffe et kvalificeret valg; et læk-o-rama kaldte Allah-pundit det.

56 årige James Wolfe, “security director, responsible for receiving, maintaining and managing all classified intelligence shared with the [Senate Intelligence Committee] by U.S. spy agencies (or is it informant agencies?)” havde en affære med en journalist først i tyverne, ved navn Ali Watkins, som han forsynede med allehånde fortrolige oplysninger fra sit arbejde, så hun kunne få sit scoop og han bevise at han endnu kunne. Begge havde de et anstrengt forhold til udsigten af 8 år under Trumps præsidentskab. Andrew C McCarthy giver en smagsprøve

For example, in spring 2017, Wolfe tipped Ms. Watkins that Russian spies had attempted to recruit Trump-campaign adviser Carter Page back in 2013. This leak did not occur in a vacuum. It had been revealed that the Obama Justice Department used the unverified Steele dossier, generated by the Clinton campaign, to obtain FISA-court surveillance warrants against Page. To control the damage, Democrats and other, uh, non-partisans wanted to claim that the FBI had reasons independent of the dossier to suspect that Page was a clandestine agent of Russia.

Wolfe obliged with the leak, enabling Watkins to write a BuzzFeed article provocatively headlined “A Former Trump Adviser Met with a Russian Spy” — although the story could just as easily have been entitled “A Former Trump Adviser Helped Justice Department Prosecute Russian Spies.” (Page voluntarily provided information that prosecutors used to arrest Moscow’s operatives.)

The indictment implies that Watkins’s story was based in part on top-secret intelligence provided to the committee by a U.S. intelligence agency on March 17. On that day, Wolfe and Watkins exchanged 82 texts, in addition to having a lengthy phone call. On April 3, the day the story was published, they exchanged 124 texts and spoke on the phone after Watkins appeared on national television to discuss her report.

Wolfe cultivated other journalists, too, using what the indictment calls “anonymizing messaging applications,” and arranging surreptitious meetings in restaurants, bars, private residences, and secluded areas of the Hart Senate Office Building. Wolfe gave one unidentified reporter a heads-up that the committee had subpoenaed Page, and he even provided that reporter with Page’s personal contact information. Later, after the reporter’s story was published, Wolfe extended congratulations: “Good job! . . . I’m glad you got the scoop.” The reporter responded with thanks, noting that Page was not “pleased” but did not deny being subpoenaed. Page complained to the committee about media leaks, to no avail.

For skønt Trump mener at han ville vinde en meningsmåling blandt FBIs medarbejdere ‘med en større margin end nogen nogensinde har vundet en meningsmåling’ er kulturen i dele af FBI degeneret til, at flere fandt det naturligt at støtte ‘modstandsbevægelsen’, den del af den politiske opposition, der ville yde Trump modstand uanset hvad - uanset hans førte politik. Foragten for Trump og hans vælgere, der af en FBI medarbejder blev kaldt fattige, uuddannede, dovne skiderikker, som skal bekæmpes, var tilsyneladende så almindelig, at man på direktionsgangene ikke syntes at have haft kvaler med at begå ulovligheder

Eller sådan synes det at se ud, hvis man skal tolke på tidligere stedfortædende direktør Andrew McCabe forsøg på at opnå immunitet mod at vidne foran Kongressen. McCabe har haft en ledende rolle både i efterforskningen af alting Rusland og i Hillary Clintons email sag. Mens FBI på forhånd gav ledende medlemmer af Hillary Clintons stab immunitet, selv om de bl.a. havde medvirket til at destruere bevismateriale så var man anderledes nidkære med at retsforfølge Trump medarbejdere for ikke at være konsistente i deres vidneudsagn.

In fact, the most hair-raising section of the report, an entire chapter, is devoted to communications among several FBI officials (not just the infamous duo of Peter Strzok and Lisa Page), which overflow with abhorrence for Trump (“loathsome,” “an idiot,” “awful,” “an enormous d**che,” “f**k Trump”) and his core supporters (“retarded,” “the crazies,” one could “smell” them). More alarmingly, the agents express a determination to stop Trump from becoming president (e.g., Strzok, on being asked if Trump would become president, says “No. No he’s not. We’ll stop it”; and on being assured that his election is highly unlikely, opines that “we can’t take that risk” and that the bureau needs “an insurance policy” against him).

Med det målrettede had, der her demonstreres kan der næppe herske tvivl om at enhver antydning af bevismateriale mod Trump for at have et uheldigt forhold til ‘russerne’ var blevet lækket for længst. De har overspillet deres kort og satset på at de kunne finde et eller andet inkriminerende hvis blot de roede længe nok. Men Trump var smart. Han viste at der ikke var noget at finde og har brugt tiden på at styrke amerikansk økonomi og amerikanske interesser, mens hans fjender skaffede sig selv mere reb af hænge i.

57 Kommentarer »

 1. Thanks for each of your efforts on this web site. Betty takes pleasure in carrying out internet research and it’s easy to see why. I notice all of the compelling way you provide advantageous tips and hints by means of this blog and therefore cause response from people on this area of interest then our favorite girl has always been understanding a lot. Take pleasure in the rest of the year. Your carrying out a glorious job.

  Comment by kd 13 — February 24, 2023 @ 2:21 am
 2. I’m just writing to let you know of the useful experience my wife’s child experienced using your blog. She realized numerous details, with the inclusion of what it’s like to possess an ideal teaching heart to let others really easily learn about a number of complicated things. You truly surpassed people’s expected results. Thanks for imparting the necessary, dependable, informative and in addition easy thoughts on the topic to Ethel.

  Comment by golden goose running sneakers — March 2, 2023 @ 4:02 am
 3. Thanks for all your labor on this web page. My niece loves participating in investigations and it’s simple to grasp why. Almost all hear all relating to the powerful method you deliver informative information via the web blog and as well welcome response from some others about this issue so our favorite girl is undoubtedly discovering a whole lot. Have fun with the rest of the new year. Your doing a tremendous job.

  Comment by off white — March 6, 2023 @ 10:00 am
 4. My wife and i ended up being so more than happy Albert could finish up his reports from the ideas he obtained through your blog. It is now and again perplexing just to continually be giving for free points which often many others could have been making money from. We really realize we’ve got the writer to thank because of that. The explanations you have made, the straightforward web site navigation, the relationships you can help to engender - it’s mostly excellent, and it is aiding our son and the family recognize that that topic is satisfying, and that’s extraordinarily essential. Thanks for everything!

  Comment by supreme — March 8, 2023 @ 9:54 pm
 5. Needed to draft you this bit of remark so as to say thanks again just for the breathtaking principles you have shared on this page. It is simply open-handed with you to make publicly all that numerous people could possibly have made available as an e book to help make some cash for their own end, notably given that you could have tried it if you ever desired. Those techniques in addition acted to be the good way to fully grasp that most people have the same dream just like mine to know more related to this matter. I’m certain there are a lot more enjoyable periods ahead for individuals that scan your blog.

  Comment by golden goose — March 15, 2023 @ 6:54 am
 6. Thanks so much for providing individuals with an exceptionally memorable possiblity to read articles and blog posts from this site. It can be very lovely and also jam-packed with a great time for me and my office fellow workers to visit your web site really 3 times in 7 days to see the fresh guidance you have got. And of course, we’re always satisfied with your perfect tips and hints you give. Certain 4 areas in this post are rather the most suitable I’ve ever had.

  Comment by golden goose superstar — March 18, 2023 @ 1:33 pm
 7. I would like to point out my admiration for your kindness giving support to men who require help on the idea. Your real commitment to getting the solution around was exceptionally informative and has allowed individuals just like me to get to their dreams. This insightful information denotes a great deal to me and even more to my fellow workers. Many thanks; from each one of us.

  Comment by kyrie 8 — March 22, 2023 @ 5:05 pm
 8. I am only commenting to make you know what a beneficial discovery my wife’s girl undergone reading yuor web blog. She realized a good number of issues, with the inclusion of what it is like to possess a great helping nature to let other people without problems grasp various hard to do subject areas. You undoubtedly surpassed people’s desires. Thanks for rendering those priceless, dependable, edifying and also unique thoughts on the topic to Lizeth.

  Comment by yeezy — March 23, 2023 @ 1:14 am
 9. My wife and i ended up being now relieved that Jordan managed to finish off his studies because of the ideas he had out of the blog. It is now and again perplexing to simply choose to be giving out secrets and techniques the others could have been trying to sell. And we fully grasp we have you to appreciate for that. The type of explanations you have made, the straightforward website menu, the relationships you will assist to create - it’s everything wonderful, and it’s helping our son and us believe that the concept is pleasurable, and that’s rather essential. Thank you for the whole lot!

  Comment by yeezy gap — March 23, 2023 @ 9:50 am
 10. My wife and i felt very relieved Louis managed to do his analysis by way of the ideas he got through your web pages. It’s not at all simplistic to just choose to be releasing methods which men and women have been trying to sell. We know we need the blog owner to give thanks to for this. The specific illustrations you made, the easy blog navigation, the friendships you aid to foster - it’s mostly unbelievable, and it’s facilitating our son in addition to us recognize that that concept is amusing, and that’s exceedingly mandatory. Thanks for everything!

  Comment by supreme new york — March 23, 2023 @ 8:44 pm
 11. Thanks so much for providing individuals with a very nice chance to read from this website. It can be very beneficial and packed with amusement for me personally and my office friends to search your website at least 3 times in 7 days to study the fresh tips you will have. And definitely, I am just usually impressed with the terrific tips and hints served by you. Certain two ideas in this posting are unequivocally the simplest I’ve ever had.

  Comment by bape shoes — March 27, 2023 @ 8:48 am
 12. I precisely needed to say thanks once more. I am not sure the things I might have handled in the absence of the actual ways documented by you regarding such a problem. It has been a troublesome situation in my view, nevertheless looking at a well-written form you dealt with the issue forced me to weep over happiness. I will be thankful for this help and as well , expect you comprehend what a powerful job that you’re providing instructing men and women using your blog post. I am certain you haven’t come across all of us.

  Comment by golden goose — March 27, 2023 @ 7:37 pm
 13. Thank you for every one of your efforts on this blog. My niece loves going through investigations and it’s easy to see why. Most people learn all of the lively ways you convey great tricks on this web site and even recommend contribution from website visitors on the article plus our own daughter is certainly being taught a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. Your performing a splendid job.

  Comment by jordan sneakers — April 2, 2023 @ 10:01 am
 14. I evey tme spent my half an hour to read this website’s artocles or reviews all thhe timke alng witfh a cup of coffee.

  Comment by Swallowing 2 Loads in Public Car Park — April 2, 2023 @ 3:51 pm
 15. I would like to show appreciation to this writer for rescuing me from this issue. After surfing throughout the world wide web and meeting things which were not pleasant, I thought my entire life was done. Being alive devoid of the strategies to the difficulties you’ve resolved by way of your good review is a critical case, and the kind which could have badly damaged my career if I hadn’t noticed the website. Your good mastery and kindness in controlling every aspect was useful. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a stuff like this. I am able to now look ahead to my future. Thanks for your time so much for the specialized and amazing guide. I will not be reluctant to endorse your web site to anyone who needs assistance on this issue.

  Comment by goyard outlet — April 2, 2023 @ 9:22 pm
 16. I wanted to construct a simple comment so as to express gratitude to you for these wonderful items you are giving out on this site. My extensive internet lookup has at the end of the day been paid with incredibly good facts and strategies to share with my friends. I would point out that we readers are unquestionably blessed to live in a really good place with very many perfect individuals with valuable guidelines. I feel pretty fortunate to have encountered the web site and look forward to some more amazing minutes reading here. Thanks once again for all the details.

  Comment by supreme outlet — April 3, 2023 @ 5:13 am
 17. I wanted to jot down a message so as to express gratitude to you for some of the fabulous ideas you are sharing on this site. My rather long internet lookup has at the end of the day been rewarded with pleasant facts and strategies to go over with my classmates and friends. I would repeat that we readers actually are unequivocally endowed to dwell in a notable network with very many marvellous professionals with very helpful points. I feel very lucky to have come across your web pages and look forward to many more enjoyable times reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

  Comment by kyrie 9 — April 3, 2023 @ 5:26 pm
 18. I want to show appreciation to the writer just for rescuing me from such a situation. Right after surfing around through the the web and seeing ways which are not powerful, I figured my life was done. Being alive without the strategies to the difficulties you have sorted out all through your entire post is a serious case, as well as ones that could have badly damaged my entire career if I had not come across your web blog. Your main mastery and kindness in maneuvering a lot of stuff was priceless. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a solution like this. I’m able to now look ahead to my future. Thanks a lot very much for this impressive and amazing guide. I won’t be reluctant to endorse the blog to any individual who wants and needs guide about this subject.

  Comment by golden goose sneakers — April 4, 2023 @ 3:32 am
 19. I just wanted to make a quick note to be able to thank you for all the stunning recommendations you are placing here. My long internet lookup has at the end of the day been honored with professional knowledge to exchange with my visitors. I would suppose that most of us visitors actually are rather lucky to exist in a remarkable site with many awesome individuals with useful points. I feel really blessed to have used your entire web site and look forward to tons of more fabulous moments reading here. Thank you once more for all the details.

  Comment by kyrie 6 — April 7, 2023 @ 5:03 am
 20. Thanks for all of your hard work on this website. My mom really likes carrying out investigation and it is easy to understand why. I hear all relating to the compelling tactic you provide rewarding items through the website and as well welcome contribution from others on that topic plus my girl is becoming educated a whole lot. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a tremendous job.

  Comment by yeezy 700 — April 19, 2023 @ 1:57 am
 21. Once I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any approach you can remove me from that service? Thanks!

  Comment by golden goose superstar sneakers — April 20, 2023 @ 1:51 am
 22. I’m just writing to make you be aware of what a exceptional encounter our daughter found checking your web site. She discovered a good number of things, not to mention what it’s like to have an awesome coaching nature to get other individuals easily comprehend certain specialized things. You actually exceeded our desires. Many thanks for displaying these necessary, safe, informative and also cool tips on the topic to Kate.

  Comment by jordan travis scott — April 21, 2023 @ 9:21 am
 23. I and my pals have already been analyzing the great ideas from your site while all of the sudden I got a horrible suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for those strategies. Those boys are actually consequently very interested to see all of them and have in effect in fact been making the most of them. Thank you for being considerably helpful and then for pick out these kinds of very good areas millions of individuals are really desirous to understand about. Our own sincere regret for not saying thanks to you sooner.

  Comment by golden goose sneakers — May 4, 2023 @ 6:14 pm
 24. I as well as my pals appeared to be examining the nice key points from your website and so before long came up with an awful suspicion I had not thanked you for those secrets. All the people came for this reason joyful to study them and now have seriously been taking advantage of these things. Many thanks for really being well accommodating and for picking such nice ideas millions of individuals are really eager to know about. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

  Comment by kyrie 7 shoes — May 5, 2023 @ 9:44 pm
 25. I must show my gratitude for your kindness for individuals who actually need guidance on that field. Your real commitment to passing the message all around appears to be incredibly effective and have truly permitted men and women just like me to achieve their endeavors. Your entire invaluable information implies so much a person like me and much more to my office colleagues. Regards; from all of us.

  Comment by ggdb sneakers — May 9, 2023 @ 7:31 am
 26. I wanted to write a quick note in order to thank you for all the fantastic advice you are writing at this website. My considerable internet research has finally been recognized with reasonable information to exchange with my relatives. I ‘d point out that we visitors are unequivocally lucky to exist in a magnificent website with many special people with very beneficial things. I feel pretty blessed to have discovered the site and look forward to really more awesome times reading here. Thank you again for everything.

  Comment by air jordan — May 11, 2023 @ 11:06 pm
 27. I am just writing to make you know what a outstanding experience my friend’s princess found visiting your blog. She came to find some issues, including what it is like to possess an awesome coaching mindset to let many more quite simply have an understanding of specified extremely tough subject matter. You actually did more than our own desires. Many thanks for distributing such helpful, safe, informative and even unique tips on the topic to Tanya.

  Comment by golden goose — May 13, 2023 @ 4:02 am
 28. Thanks for all of the efforts on this web site. Gloria take interest in participating in research and it is easy to see why. A number of us hear all about the lively mode you convey great tactics through the web site and cause response from the others about this topic and my child has been becoming educated a great deal. Take advantage of the remaining portion of the year. You are carrying out a very good job.

  Comment by jordan shoes — May 14, 2023 @ 10:00 am
 29. I want to show thanks to this writer just for bailing me out of this dilemma. Right after checking throughout the the net and finding proposals that were not beneficial, I assumed my life was over. Existing without the solutions to the difficulties you have fixed as a result of this blog post is a crucial case, and the kind which may have adversely affected my career if I hadn’t encountered your web blog. Your own personal mastery and kindness in touching every aspect was important. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a point like this. I can at this time relish my future. Thank you so much for this impressive and result oriented help. I will not be reluctant to propose your blog post to anybody who would like care about this issue.

  Comment by cheap jordans — May 15, 2023 @ 2:40 pm
 30. I would like to show my appreciation to the writer just for rescuing me from this type of instance. Just after researching throughout the search engines and obtaining solutions which are not beneficial, I assumed my life was gone. Being alive devoid of the strategies to the problems you’ve sorted out all through your posting is a serious case, and the kind that could have negatively damaged my entire career if I had not encountered your website. Your good ability and kindness in playing with every part was excellent. I’m not sure what I would have done if I had not encountered such a thing like this. I can at this moment look ahead to my future. Thank you so much for your specialized and sensible guide. I will not be reluctant to propose your blog post to any individual who should have guidelines on this issue.

  Comment by Golden Goose Deluxe Brand — May 16, 2023 @ 3:19 pm
 31. I actually wanted to write down a brief remark to be able to express gratitude to you for these pleasant steps you are writing here. My time consuming internet investigation has finally been rewarded with sensible insight to write about with my co-workers. I would assume that most of us website visitors actually are undeniably endowed to live in a really good website with very many wonderful people with great tricks. I feel pretty privileged to have come across the webpages and look forward to really more enjoyable times reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

  Comment by hermes birkin — May 17, 2023 @ 3:17 pm
 32. Needed to put you the very little remark to be able to give thanks over again regarding the fantastic tricks you’ve discussed here. It was so shockingly generous with people like you to provide publicly precisely what a number of people could possibly have distributed for an e-book to earn some profit for their own end, mostly since you could possibly have done it in the event you considered necessary. These concepts as well acted as a good way to recognize that many people have the identical interest much like my own to understand very much more with regards to this issue. I am sure there are numerous more pleasant periods ahead for many who discover your blog.

  Comment by gap yeezy — May 18, 2023 @ 2:25 pm
 33. I precisely wanted to say thanks once again. I am not sure the things that I might have made to happen in the absence of those recommendations documented by you concerning my subject. It actually was a very intimidating issue in my circumstances, nevertheless taking a look at a new specialized way you treated it forced me to weep over gladness. Now i am happy for the information and trust you recognize what an amazing job that you’re getting into training the rest thru your web site. I am certain you have never encountered all of us.

  Comment by fear of god — May 19, 2023 @ 2:51 pm
 34. My husband and i felt excited Emmanuel could do his analysis with the ideas he gained in your weblog. It is now and again perplexing to simply continually be giving away concepts which usually other folks may have been making money from. And we also fully grasp we have got the website owner to thank for that. The most important explanations you’ve made, the straightforward blog navigation, the relationships you will aid to foster - it’s everything spectacular, and it’s really assisting our son in addition to us know that that situation is pleasurable, and that’s particularly indispensable. Thanks for everything!

  Comment by irving shoes — May 20, 2023 @ 3:58 pm
 35. I am also commenting to let you know what a beneficial experience my wife’s girl developed studying your blog. She came to understand numerous pieces, including what it’s like to have a marvelous helping mood to have most people without hassle comprehend some problematic subject matter. You really exceeded readers’ desires. Thanks for churning out these warm and friendly, safe, explanatory and easy tips about this topic to Evelyn.

  Comment by yeezy boost 500 — May 21, 2023 @ 6:07 pm
 36. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he in truth purchased me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If potential, as you turn into experience, would you thoughts updating your blog with extra particulars? It’s extremely helpful for me. Big thumb up for this blog submit!

  Comment by golden goose outlet — May 25, 2023 @ 3:54 am
 37. I intended to put you that tiny remark to be able to say thanks a lot over again for your marvelous techniques you’ve shown on this site. This has been so shockingly open-handed of people like you giving easily just what a number of people would have made available for an e-book to help make some dough for their own end, most importantly considering the fact that you could have done it in case you decided. These basics as well served like a good way to be aware that many people have the identical desire the same as mine to grasp a good deal more regarding this problem. Certainly there are lots of more pleasant periods ahead for people who find out your blog post.

  Comment by yeezy — May 25, 2023 @ 11:11 pm
 38. I definitely wanted to develop a remark to thank you for all of the marvelous concepts you are writing here. My time consuming internet research has finally been honored with good quality know-how to exchange with my co-workers. I ‘d assert that we readers actually are definitely endowed to exist in a fantastic site with so many awesome people with valuable strategies. I feel very much privileged to have seen your entire webpages and look forward to really more entertaining moments reading here. Thank you once more for a lot of things.

  Comment by goyard outlet — May 27, 2023 @ 12:48 am
 39. I precisely needed to appreciate you again. I’m not certain the things I would have gone through without these opinions discussed by you over that topic. It actually was a very depressing difficulty in my view, nevertheless coming across a new specialised manner you solved that forced me to weep over contentment. I will be happy for your work and even have high hopes you really know what a powerful job you have been doing teaching people today using your websites. Most likely you’ve never met any of us.

  Comment by hermes bag — May 28, 2023 @ 3:16 am
 40. My spouse and i felt so thrilled that Albert could conclude his researching from the precious recommendations he discovered from your site. It’s not at all simplistic just to always be making a gift of information and facts that many some other people have been making money from. Therefore we do know we’ve got the blog owner to thank for this. Most of the explanations you made, the simple site navigation, the friendships you will make it possible to engender - it is all sensational, and it is assisting our son and the family understand this subject is entertaining, which is tremendously essential. Thanks for all the pieces!

  Comment by hermes — May 30, 2023 @ 7:35 am
 41. I enjoy you because of your whole effort on this web page. Kate enjoys getting into investigation and it is easy to understand why. My partner and i know all concerning the lively tactic you deliver good guidance through this web blog and as well as encourage contribution from some others on this area then our favorite simple princess has always been starting to learn a lot. Take advantage of the rest of the new year. You have been doing a first class job.

  Comment by off white shoes — May 31, 2023 @ 6:13 am
 42. I really wanted to make a simple note so as to appreciate you for these nice information you are giving out here. My particularly long internet investigation has at the end been recognized with good suggestions to share with my colleagues. I ‘d admit that we visitors actually are really fortunate to exist in a superb community with so many lovely people with very helpful things. I feel extremely happy to have discovered your entire website page and look forward to so many more excellent moments reading here. Thanks again for a lot of things.

  Comment by fear of god — June 1, 2023 @ 6:45 am
 43. I intended to put you the little bit of observation to thank you very much yet again over the lovely tips you’ve documented above. This has been simply wonderfully open-handed of people like you to give openly what exactly a lot of people would have sold for an e book to get some cash on their own, specifically considering that you might well have tried it in the event you wanted. The ideas likewise served to be a easy way to understand that other people have the identical passion just like mine to know the truth a good deal more with reference to this issue. I am certain there are numerous more enjoyable situations up front for individuals who browse through your website.

  Comment by hermes outlet online — June 4, 2023 @ 12:33 pm
 44. I precisely had to appreciate you once more. I’m not certain what I would have used without the entire tactics contributed by you regarding this concern. Entirely was a real depressing problem for me, nevertheless taking a look at the very professional avenue you dealt with that forced me to jump over contentment. I’m happy for your advice and then wish you know what a powerful job that you are accomplishing instructing people through the use of your web blog. More than likely you’ve never got to know all of us.

  Comment by jordan shoes — June 5, 2023 @ 2:49 pm
 45. I wanted to compose you that tiny note to help thank you so much over again for the extraordinary tactics you have documented above. It has been really particularly open-handed with you to grant easily just what a number of people could possibly have sold as an e-book in making some dough for their own end, primarily considering the fact that you might well have done it if you desired. These points as well served like the good way to comprehend someone else have similar zeal much like mine to figure out a good deal more pertaining to this condition. I am sure there are many more fun sessions ahead for individuals who find out your blog post.

  Comment by bape hoodie — June 6, 2023 @ 5:45 pm
 46. I needed to write you this little bit of note in order to give many thanks as before on the magnificent concepts you’ve provided at this time. It’s simply extremely generous with people like you to deliver freely all a lot of people could possibly have marketed for an electronic book to generate some bucks on their own, particularly considering the fact that you could have done it if you considered necessary. These inspiring ideas as well served to be a easy way to understand that some people have similar fervor the same as my personal own to know very much more in regard to this matter. I am certain there are millions of more pleasant times ahead for folks who look over your blog post.

  Comment by off-white — June 20, 2023 @ 9:01 am
 47. I am curious to find out what blog platform you have been working with? I’m experiencing some small security issues with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any solutions?

  Comment by vorbelutrioperbir — July 26, 2023 @ 10:31 am
 48. Your place is valueble for me. Thanks!…

  Comment by zoritoler imol — August 14, 2023 @ 9:02 am
 49. ?????????? ??????????? Chinesefemdom?? ?????? ???????? xmxmxm18?? ??? ??????? ?????????? ??????? .
  grandma??freeSeX hotmilf?? ??????? ??vr???? ?????? ????????????
  ????? ???10??????? ??FURRY3D ?????? .
  ????????? ???????????? ??s?? sm?????????? ???????????? ?????? ????????? ???PG??
  14?18VideoSeX ????????? . ?????HD?????? Free??pics ???????????? ????fieevidsday ????T????? ??GayGayXX?? ???? ??????? ????A? chinese0ldman???t? .
  ???????vk ???????????
  ????AV chineseoldman??HD ????????? ????????????? ??????? ????a?? hitomi??hd
  ??????????? . free????video
  ??????chinese ????????????
  g4analvore3D?? ????????? ?????? PORNO?????18?? ???????? ????? ?????? .
  ?bbWbb ????????AA? ????BBwBBw ??????? ??????????? ????????? ???????femdom Asian????bdsm ?????????? 50??? .
  freesexmovies??? ???? ???????????? ????GayTube??XX ????????? ??????? ??? ???????????? ???? ??????????.
  ??????“???”??? https://cnporn.click/ ???????XX ???????XXXX??
  ???????? ?????????? ????Ømagnet
  ?????????? ????XXXXX??? ????????????H ???????? .
  ?????2?? ??????????? ??????? ???XXXXX???? ??????????? ??????? ??????? ?????? ?H3D??genshin??
  ???????? . ?????? 30?????
  ???? ??b ????????A??? GaY????10????? asmr?? ???? ??caobi ?????Jj???? .
  furry??Gay???? ?????o?????
  ??????????? ????XXX??
  XXNX???? Ryankeely?????? free??????? ??PORNY?????18 ???????? ??8????????? .

  ?????? ??ol??????????
  ???? ?????? ??????? ????×???????
  18??? ???????? ??????????? ???-????JK-??AV .

  ??bbw????? ???????????? ???????? ??????T? ???BBBXX??BBB ???????? ?????????? ????39??????? xxx????
  ????? . 3D???? ????????
  ????????????? videosvideossex??? 18???????????? ???????????
  free?????hg PORNO??XXX18 ????????????? ???HDXX? .
  ???????????? ?????app?? ????????????? ?????? ??????
  ??????????? ??www ????av????
  ??????? ???8seY??HD .
  3D??????????? Free?????video ???freesexvideos?? ???????3D ?old????? ??? ????69???HD ?????????AV?? ????????? ???? .
  mazture ?? ???????? superheroine??giga???K ??????? ??BBBBBxxxx ??? ??????????VK?? ???bb babes18?? ????????
  . ??3D?? ???furry18? narutoHentaiXXX???? ????????A? jiizzjiizz??? ????????
  9O???????? ??????? gayvideos??????????????? .

  ????h3d ChineseAVXXXX?? old??? ???AV?? 2023?????????? ??ACG?? ????? ??Av??????? ??????????? ??????????
  . ?????????????? Japoanese bdsm?? XXX????? ???16P
  ?????video ?????????
  ThePron?? ??nxnxnxnx ????????? ?????????www .
  ??R18????????? ????????????
  ????????????? him séx loann luan2021? ??5????????53% GOGO?????xXXXX
  ??????av?? ????????????? ????????????? ????? .
  91?????? ??18? ????????? ?????? newspicy?? ?????????????? Naruto????????? ????????? ??????GGG
  ?????????? . jadenet?? ???????????
  ????????? a?????? china???????? ?????? ??????? ???? ???????? ??????????????? .
  ?????????kkkk ???? wmv Umemaro3D??????
  ????????????? ???XX?????? ??????? ??????? ???? free????? ??MMX .
  ???????? KAMYLA ??????
  ???? ?????????? ??????????????TV
  ???????www?? ???????? ?????? free??? .
  ????2??R? ????????? ????
  ??? ????XXX????www obMAn????2 TS?????? ????????? ?????? ???????? .
  ??HDAV ballbusting?? ???????????? femdomfootjob??
  ??18??? ????????? ?????k???
  ????????? ??????????????? ?????TubeumTV .
  ???? ????????????? ????????? ???????? ?????????? ???????? ?????
  ??????????? ??A????? ????????????? .
  fUCK????? ???????????? ????????????? 80????oldman?i ???54??????? ????WWB ?H?????? ???? ???? ??ACG???????acg .

  Comment by 8926 — August 25, 2023 @ 5:29 pm
 50. Hi! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

  Comment by vorbelutr ioperbir — November 10, 2023 @ 3:04 am
 51. |Moisturizing shampoos can help with frizzy hair, so look for that property listed on the bottle. These products help to shield the hair from outside moisture. It’s also a good idea to steer away from a product that says it is “volumizing”.

 52. You are a very clever individual!

  Comment by vorbelutrioperbir — December 26, 2023 @ 9:17 pm
 53. }{Don’t follow a trend just because it’s “in.” What looks amazing for a runway model might not look great on you. Follow your tastes, not whatever flavor is popular in the most recent fashion magazine. You are going to want to go with your gut on this. You won’t be led down the wrong path.

  Comment by UGG Men's Classic Short Gen II — February 10, 2024 @ 3:42 pm
 54. |Pay attention to sizes. This means that, no matter what it is, you need to try it on before buying it. Today’s sizes aren’t based on any standard measurements. Some brands have very different sizes from one another. If you want to buy clothing online, be sure to locate the sizing chart. Also look into their return policy.

 55. Thank you for consistently producing such high-quality content.

  Comment by windshield shop in 27427 — March 12, 2024 @ 6:41 pm
 56. This was a great read—thought-provoking and informative. Thank you!

  Comment by 27592 Auto Glass Shop — April 5, 2024 @ 3:32 pm
 57. {Wearing sheer clothes can make you look sexy, but you have to make sure that you are very careful about how sheer the clothing is and in what area. Wearing clothing items that are sheer in private areas can make you appear trashy rather than classy.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress