Tom moralisme

Når en politiker er tømt for politisk indhold er der kun tom moralisme. Mette Frederiksen bliver i Berlingske Tidende citeret for mere fra sin nye potrætbog

»Det er en absurditet, at vi, som et af verdens mest ligestillede samfund, har så stor fokus på, hvordan kroppe skal se ud, at vi på en eller anden måde underlægger os nogle forestillinger, som er forkerte. På de sociale medier vil vi alle sammen fremstille os selv i det bedste lys, og der bliver fotoshoppet flittigt. Og på mange måder er det en hæslig udvikling,« lyder det fra S-formanden.

Mette Frederiksen mener også, at »det slører ligestillingsspørgsmålet, for vi er kommet til at begå nogle fejl ved os selv - vi kvinder i det her samfund.«

Kønsforsker Kenneth Reinicke fra RUC giver S-formanden ret i, at selvfremstillingen på de sociale medier har uheldige konsekvenser. Både kvinder og mænd er stadig underlagt nogle mainstreamforestillinger om, hvordan en rigtig mand og en rigtig kvinde skal se ud.

»Det er ikke lykkedes os endnu at løsrive os fra det billede. Der er et enormt kulturelt blik på kvinders kroppe og det er anderledes konstant end det er hos mændene. Det er ikke et sundt tegn, når det blik går ind og definerer en stor del af en kvindes identitet. Det er i hvert fald ikke frigørende og man skal ikke bilde sig ind, at det ikke har konsekvenser, når kvinder skal leve op til et fasttømret ideal. Det er jo heller ikke sundt, at vi er så kropsfikserede, selvom vi siger, at vi har friheden til at forme kroppen på den måde vi har lyst til,« siger han.

Problemet folkevandring af primært muslimer er resultatet af de strukturelle problemer af politisk konsensus, konventioner, EU, pressen og politikerne. Frederiksen er en del af de strukturelle problemer og oppebærer en fortsat katastrofal kurs. Så der tales udenom politik og opmærksomheden henledes på pseudoproblemer, som Frederiksen ikke kan gøre noget som helst ved, andet end i fuld offentlighed at pudse en af hendes skiftende glorier, anglende efter et eller andet segments sympati.

Debatten er håbløs. Uanset gode og sande budskaber som at man ikke kan skue hunden på hårende og de største værdier er indre værdier, har mennesker øjne og er indgroede æstetikere. Der er altid nogle der er mere populære end andre, om de så er flinke, kloge, sexede, rige, musikalske eller, som Mette Frederiksen, har en overlegen moral.

Og diskussionen om idealer er en af de  fasttømrede diskussioner vi ikke kan frigøre os fra. Idealer derimod skifter over og i tid. Der er heldigvis det store flertal, der er afslappede med sig selv og så nogle andre, der forfølger allehånde konkurrerende idealer, som den tåbelige ide at lade sig tatovere eller have piercinger. For nogle er det den slanke linje og for andre er det All About That Bass (bass, bass, bass, bass, bass) - så Frederiksen har flere ting kørende for sig.

Alle plager sig selv med de krav de sætter til sig selv eller mener omgivelserne sætter. Det er ikke let at være skatteyder eller virksomhedsejer med de røde apparaters mange krav, lettere er det at være asocial. Mænd plager især sig selv, med at føle sig ubrugelige, som afspejler sig i deres højere selvmordsrate. Kvinder plager sig selv oftere, men i lidt mindre alvorlig grad, med lidt mere ydre ting. Sådan er vi så forskellige og sådan kan vi lide hinanden. Og det giver mig et tyndt påskud for at poste følgende næsten aktuelle video, fra Black Pigeon Speaks

Krakkelerer meningsmålingtyranniet?

“Democrat Hillary Clinton has a 9-point lead over Republican Donald Trump in Ohio following the news of Trump’s vulgar talk about women and after the second debate between the candidates, according to a statewide poll released today by Baldwin Wallace University in Berea.” kunne man læse for to uger siden på Cleveland.com. Gode nyheder for Hillary Clintons kampagne da Ohio er en vigtig sving-stat.

Mange meningsmålinger, der giver Hillary Clinton et stort forspring er blevet masseret og medierne kolporterer dem ukritisk, men de forvrænger billedet af, hvad der er betydningsfuldt og hvad der er ligegyldigt. En mere en 10 år gammel optagelse af en lummer Donald Trump fra dengang han optrådte i radioprogrammer med sin lummerhed, blæses op til en skandale, mens Hillarys skrantende helbred, kriminelt lemfældige omgang med fortrolige oplysninger og hendes udsalg af amerikansk udenrigs- og sikkerhedspolitik til fremmede og fjendtlige magter. Imens tæskes Trumps tilhængere til vælgermøder. Det er ikke gratis at afsløre sine sympatier, hvis ikke  de harmonerer med det venstreorienterede mediekonsensus.

Et konsensus er stærkt fordi det demoraliserer modet til at sige sin mening og endda tale sandhed. Fortællingen om et konsensus kan fortrænge kritik og hvis det er vedholdende længe nok ændre mentaliteten hos en befolkning. Men et konsesus fortrænger også evnen til selvkritik og tiltrækker eftersnakker, hysterikere og ja-mænd og begynder hurtigt at udhule sin egen troværdighed. Diskrepansen mellem en stadigt grummere virkelighed overfor en stadigt mere virkelighedsfjern ekspertise får autoriteterne til at tage sig stadigt mere fjollede ud. Det ender i Komiske Ali, men vejen går over talkshows

Being President is a tough job. It’s one of the only jobs where you get a new approval rating every day. Now that we have this thing called social media, the President gets hundreds of judgments every hour of every day, many of them unpleasant. For the second time, President Obama has agreed to read them for our second-ever Presidential Edition of #MeanTweets.

Det kan være at Obama er ganske charmerende og demonstrerer en bedre komisk timing end hans pap-lignende tv-vært. Indrømmet, Obama som stand-up komiker er mere overbebevisende end Hiullary Clinton, som muskelbundt. Men er det virkeligt overbevisende at den amerikanske præsident og en fri tv-station i et stykke velforberedt politisk propaganda? Får den tavse vælger en fornemmelse af at Obama og Hillary kampagne står med de gode kort på hånden? Tænker den tavse vælger ikke at medierne virkeligt er i lommen på Hillary Clintons kampagne?

Donald Trumps slogan hedder “Make America Great Again!”. Modsat Trumps højenergiske selvcentrerede retorik, som “I’m gonna build a big beautiful wall”, “And I’m rich, I mean, I’m really, really rich!” og “I’ll grab ‘em by the pussy!”, så er hans slogan helt uden afsender. Det er en appel eller et bud og det er op til at alle, politikere, vælgere, medier, at gøre USA fantastisk igen. Trump sælger, under alt sit vulgære bravado, et budskab om fællesskab og ydmyghed og storhed.

Og, hvad handler det så om for den sjove, cool præsident Obama, der giver honnør med caffe latte, hvis budskab til iværksættere er “You did’nt build that!”, mens det var ham selv der fik ram på Osama bin Laden? “Well, @realDonaldTrump, at least I will go down as a president”. Så det kan godt være at han er den værste præsident i amerikansk historie, men ingen ulykker han kan lavet, er så slemme, at hans personlige ambition ikke er bedre.

Så er tvivlen begyndt at nage? Er der begyndt at være sprækker i den fortælling centrum venstre konsensus selv har konstrueret? For et par dage siden skrev det meget, meget venstredrejede Think Progress, at “?Ohio might turn out to be “Trump country” after all” fordi “Hillary Clinton are in a dead heat in Ohio, while Republican Sen. Rob Portman is trouncing former Ohio Gov. Ted Strickland by more than 15 polling points“.

But before the president took the stage, Ohio Democratic Party chair David Pepper strode to the podium and, citing polls showing Donald Trump with a slight lead in the crucial swing state, launched into what he called a “pep talk.”

“Do you think we’re a Trump state, Ohio?”

“No,” the crowd roared.

“I don’t think so,” he called back to them. “We’re the state that elected President Obama in 2008 and 2012. We are the state that elects [Senator] Sherrod Brown, the progressive lion, again and again.”

“One more reminder,” he shouted as the crowd cheered. “Donald Trump couldn’t even win the primary here. This isn’t Trump country.”

Ked af det, men The Trump Train er på vej!

Follow the money

Diverse — Drokles on October 27, 2016 at 1:01 am

“The system is rigged” siger Donald Tump og i den tredie debat nægtede han at udelukke at han ikke ville anerkende valgresultatet, hvis ikke han vandt valget. Forskrækkede anklager om at det var et angreb på selve demokratiet brød spontant ud i alle medier, også herhjemme. Det var kutyme at når alt var salgt og gjort så sagde man tak for kampen og accepterede nederlaget. Alle havde glemt Al Gore, der betvivlede Bush sejr, fordi nogle hulkortmaskiner var brudt sammen.
Selvfølgelig skal man ikke anerkende et resultat, hvis lødighed man har grund til at betvivle. Den fjerde film i rækken fra Projec Veritas

In the effort to prove the credibility of the undercover donor featured in the videos and to keep the investigation going, Project Veritas Action made the decision to donate twenty thousand dollars to Robert Creamer’s effort. Project Veritas Action had determined that the benefit of this investigation outweighed the cost. And it did. In an unexpected twist, AUFC president Brad Woodhouse, the recipient of the $20,000, heard that Project Veritas Action was releasing undercover videos exposing AUFC’s activities. He told a journalist that AUFC was going to return the twenty thousand dollars. He said it was because they were concerned that it might have been an illegal foreign donation. Project Veritas Action was pleased but wondered why that hadn’t been a problem for the month that they had the money.

#Draintheswamp

To alternative universer

Diverse — Drokles on October 26, 2016 at 9:04 am

Nogle meningsmålinger fra det amerikanske præsidentvalg viser en overlegen føring til Hillary Clinton, mens andre viser dødt løb. Skal man stole på de etablerede medier, der er et med det sidende politiske konsensus, eller skal man stole på de mange alternative medier, der er drevet af entusiasme og som er ganske nye?

Det er målinger overfor anekdoter og jeg tror anekdoterne har fat i den lange ende. Der er registreret flere problemer med udarbejdelsen af målingerne, i måderne man har vægtet forskellige befolksningsgrupper på og hvad man har anset som væsentligt og hvorledes man egentlig afgør en mulig vælger og om den mulige vælger overhovedet vælger at besvære sig.

Og så er der folks svar, som vi kender det herhjemme. Folk går naturligvis stille med sympatier, der bliver dæmoniseret i det offentlige rum og Hillary Clintons kampagne har ikke blot legitimeret vold, men aktivt deltaget i mødeterror mod Trumps tilhængere til Trumps vælgermøder. Og disse voldshandlinger har diffunderet som en legitim præsedens, hvor folk, der åbent skilter med deres støtte til Trump, bliver ofre for hærværk, chikane, trusler og vold.

Med sig har Trump anekdoterne, der især består i det store fremmøde ved hans valgmøder og den intense begejstring. Og man kan kun gætte på om det blot er en stor fanbase uden hold i den store afgørende midte af amerikanske vælgere, eller om han virkeligt har fat i det tavse flertal. Filmpropagandisten Michael Moore giver en glimrende anekdotisk beskrivelse af perspektivet for den almindelige arbejdende amerikaner.

Fortællingen om den succes er nemlig vigtig, for den har stor indflydelse på om den mulige vælger overhovedet kan se sig selv besværet for en tabt sag. De voldsomme meningsmålinger, der viser at Hillary, der knap kan skrabe tilhængere sammen uden at give dem penge, er storfavorit til posten, tjener i høj grad det formål at demoralisere Trumps tilhængere til at blive hjemme.

The truth emerges

Det var chefredaktøren for Washington Post Ben Bradleys ord da Watergate fældede Nixon. Og det kunne tage uger eller år, men sandheden kom frem.

Part III of the undercover Project Veritas Action investigation dives further into the back room dealings of Democratic politics. It exposes prohibited communications between Hillary Clinton’s campaign, the DNC and the non-profit organization Americans United for Change. And, it’s all disguised as a duck. In this video, several Project Veritas Action undercover journalists catch Democracy Partners founder directly implicating Hillary Clinton in FEC violations. “In the end, it was the candidate, Hillary Clinton, the future president of the United States, who wanted ducks on the ground,” says Creamer in one of several exchanges. “So, by God, we would get ducks on the ground.” It is made clear that high-level DNC operative Creamer realized that this direct coordination between Democracy Partners and the campaign would be damning when he said: “Don’t repeat that to anybody.” The first video explained the dark secrets and the hidden connections and organizations the Clinton campaign uses to incite violence at Trump rallies. The second video exposed a diabolical step-by-step voter fraud strategy discussed by top Democratic operatives and showed one key operative admitting that the Democrats have been rigging elections for fifty years. This latest video takes this investigation even further.

The Art of the Deal

Evnen til at forhandle er måske det eneste træk, hvor mænd og kvinder er forskellige, når man lytter til feminister og ligestillingsdebattører i almindelighed. Det er en gammel traver at individuelle lønforhandlinger forfordeler kvinder. Tesen er at kvinder sætter deres lys under en skæppe, mens mænd, som følge af deres indbildske natur, forhandler deres vilkår aggressivt målrettet. Mænd tillader sig, hvad kvinder er for anstændige til og i mødet mellem de to køn efterlader mænds grådige begær altid kvinden som et offer.

Forleden kunne man fra Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen læse et typisk opstød over prostitution, hvor kunden, manden, var så moralsk vakuøs at det var tvivlsomt om han overhovedet hørte til på arbejdsmarkedet.

»Jeg tror ikke, at en kunde hos en prostitueret bagefter kan gå ind og undervise en skoleklasse eller dømme i en retssal eller være politiker, politimand, eller hvad han er, på en måde, som er foreneligt med det, vi opfatter som ligestilling og respekt mellem kønnene,« siger Mette Frederiksen i bogen.

(…)

»Det sætter sig, når vi har relationer, der er helt skæve,« siger hun videre i bogen.

Manden er kunden, kunden er skurken, skurken er manden er kunden er skurken…. Det er etableret, sådan er det, tænk ikke mere. Relationerne bliver helt skæve, forhandlingerne er besudlet.

Nuvel, men det er altid godt at nuancere, når man ikke ved hvad man skal sige. For et par år siden kunne man i Berlingske Tidende læse om Rasmus Jensen, der bedrev en sideforretning som gigolo, at kvinder også købte sex og mænd som mænd solgte. Forskellige typer af forskere var overraskede over at se en stigning af det fænomen, så langt som de overhovedet har haft en metode til at måle på befolkningens lumre privatliv. Men nogle tilsyneladende mere åbenlyse tal blev der refereret til for perspektivets skyld

Britisk forskning viser blandt andet, at næsten en tredjedel af de kvindelige vesterlændinge, der tager på ferie i Den Dominikanske Republik, siger, at de har haft sex med lokale mænd. Men selv om 60 procent af dem indrømmer, at deres forhold har »økonomiske aspekter«, anser de det ikke for at være prostitution. Men det er slet ikke så mærkeligt, mener Claus Lautrup. For kvinder romantiserer ofte »ferieaffæren« med den lokale gigolo:

»Kvinderne tror, at de får reel omsorg og kærlighed, men for mændene er det hardcore business og ikke andet. Det er helt tydeligt, at der ikke ville være noget forhold, hvis ikke der var penge involveret.«

Kvinden er kunden, kunden er offeret, offeret er kvinden er kunden er skurken… The Art of the Deal? Grab them by the pussy!

Spas med Trump og Hillary

Diverse — Drokles on October 23, 2016 at 4:34 pm

Jyllands-Posten skrev JP, at Trump blev buhet ud og overhørte implikationerne af Trumps vittighed, da han fortalte at Hillary tilfældigt var stødt ind i ham og høfligt har sagt “Pardon me!” Der er så meget pressen ikke forstår

skc3a6rmbillede-2016-10-10-kl-082611

hillary-dead-voter

Berufsverbot… en overvejelse værd

Venstrefløjen ser ud til at lancere et voldsomt opgør med den hidtidige integrationspolitik. De kommer blot næppe til at erkende det. Information funderede “Kan en advokat forsvare udlændinge og samtidig være med i Pegida?”

Rasmus Paludan har været forsvarsadvokat for frihedsberøvede udlændinge. Samtidig er han stærkt udlændingekritisk og har i år deltaget i alle demonstrationer for ’For Frihed’ – det, der før hed Pegida. Det møder kritik, men Paludan selv kan ikke se problemet.

Og for de læsere der måske er lidt forvirrede over, hvad det er for foreninger, der tales om præciserer Information “den højreradikale forening For Frihed, som nok bedst er kendt ved sit gamle navn, Pegida”. Passende dog at frihed er højreradikalt for en avis, der underholder tanker om tankekontrol.

gc3a6tteleg-1

Socialdemokratiets formand (ja det hedder igen officielt Socialdemokratiet. Og det har det altid heddet på Monokultur, der ikke har meget til overs for tidstypisk pjat) Mette Frederiksen har skrevet en ny bog, skriver Jyllands-Posten nemlig, og de referer dette stykke

»Jeg tror ikke, at en kunde hos en prostitueret bagefter kan gå ind og undervise en skoleklasse eller dømme i en retssal eller være politiker, politimand, eller hvad han er, på en måde, som er foreneligt med det, vi opfatter som ligestilling og respekt mellem kønnene,« siger Mette Frederiksen i bogen.

(…)

»Det sætter sig, når vi har relationer, der er helt skæve,« siger hun videre i bogen.

Så, kan man som muslim, der bekender sig til et had til; menneskeskabte love, ligestilling mellem køn, at kunne tale, tro og tænke frit, etc overhovedet være ansat i det offentlige? Kan man overhovedet have et dansk pas?

“Nickel and dime stuff”

Diverse — Drokles on October 22, 2016 at 5:28 am

Ordene er Segrettis i All The President’s Men og handler om hans vurdering af omfanget af den systematiske chikane af Nixons politiske modstandere. “Maybe fifteen cents or a quarter once in a while” indrømmer han førend han indskyder at der er grænser og at alle er involveret i små benspænd mod hinanden. Med den hysteriske venstrefløjs overtagelse af det amerikanske Demokratiske Parti, ser det ud som om det nu er formuer, der er tale om.

Og sporerne går op, helt op og forbi Haldeman, Liddy, Magruder og Mitchel… Zero Hedge skriver

But voter fraud isn’t Creamer’s only criminal specialty. A quick look at Wikipedia reveals that Creamer spent 5 months in federal prison back in 2006 for a “$2.3 million bank fraud in relation to his operation of public interest groups in the 1990s.”

So, with that kind of history, you can imagine our surprise when we discovered that a Mr. Robert Creamer showed up on the White House visitor logs 340 times beginning in 2009 when Obama took office and culminating with his latest visit in June 2016. Moreover, in 45 of those instances, Creamer was scheduled to meet with POTUS himself. Perhaps this is just two old Chicago “community organizers” hanging out?

Det væltede Nixon. Så kan Hillary stadig vinde? Hun har i hvert fald adgang til en besynderligt loyal vælgerskare, skriver The Gateway Pundit

According to a recent report by the Pew Center the American voter registration system is in dire need of an upgrade.
** Approximately 24 million—one of every eight—voter registrations in the United States are no longer valid or are significantly inaccurate.
** More than 1.8 million deceased individuals are listed as voters.
** Approximately 2.75 million people have registrations in more than one state.

De danske medier har været flittige og ukritiske til at dække de episoder af håndgemæng og vold, der har præget mange af Trumps enorme og populære vælgermøder. Ingen har spurgt hvorfor. Hvorfor møder man op til modkandidatens vælgermøder, hvis ikke der er tale om god gammeldags mødeterror? Og nogen gange er de tæt på at komme på sporet af noget interessant. TV2 mikrofon er i hvert fald til stede da en journalist fra The Young Turks gør sit arbejde

TYT Politics Reporter Jordan Chariton (https://twitter.com/JordanChariton) grilled interim DNC chair and former CNN contributor Donna Brazile on the email, recently released by WikiLeaks, that shows her providing the Clinton campaign with a town hall question beforehand.

“Sød lille historie om, hvor lidt terror har med islam at gøre”

Diverse, Forbrydelse og straf, Jihad, Multikultur, Muslimer, Postmodernisme, Pressen, Terror, islam — Drokles on October 22, 2016 at 5:08 am

“og hvor kort der er mellem moske og gerningssted” skrev en god ven til mig og fortalte

D. 7. januar i år gik Edward Archer hen til en politibil i Philadelphia og åbnede ild mod betjenten i bilen. Han affyrede 13 skud, men betjenten blev kun ramt af de 3, der alle traf venstre arm. Betjenten kom ikke desto mindre ud af bilen, optog forfølgelsen og skød og sårede Archer med et enkelt skud i bagdelen. Andre betjente anholdt ham derefter.

Abdul Shaheed angav godt nok, at han fulgte Allah, og sværgede troskab til Den Islamiske Stat, og han angav godt nok at han valgte en betjent fordi politiet håndhæver love der er imod Sharia, men det imponerede ikke myndighederne. Philadelphias borgmester Jim Kenney kunne hurtigt slå fast, selv efter at have set overvågningsvideo med Archer iført islamiske gevandter mens han åbnede ild mod politibilen, at

In no way shape or form does anyone in this room believe that Islam or the teaching of Islam has anything to do with what you’ve seen on the screen….It is abhorrent. It is terrible and it does not represent the religion or any of its teachings

Politiet var lidt mere tilbageholdende, men var også mystificerede over hvad Archer dog mente med det han sagde:

It wasn’t like laying it out completely, chapter and verse for us,” Ross told reporters at the department’s headquarters as Archer was being questioned upstairs. “We’re left to say, ‘OK, he’s leaving a trail for us. Where’s it going to lead us, if anywhere?‘”

Imamen i has lokale moské kendte ham ikke engang. Eller, det gjorde han ikke indtil en anonym kvinde tippede politiet om, at Archer var del af en gruppe på fire, og at han ikke var den mest radikale af dem. Så kom imamen i tanke om at, jo, han kendte ham måske nok, for han kom gerne til mindst tre daglige bønner, og arrangerede vistnok også sportskampe for moskeen som frivillig.  De kendte ham bare under hans muslimske navn, Abdul Shaheed (”Martyrernes slave”). Moskeen hedder for øvrigt Masjid Mujahedeen (”Moskeen for de der begår jihad”), og den ligger under 200 meter fra gerningsstedet. Archer selv bor næsten 4 kilometer væk.

Detaljen om nærheden mellem moske og gerningssted var jeg nødt til selv at finde ud af. Lidt gravning gav mig adressen på gerningsstedet, og moskeen har sin egen hjemmeside. Der er åbenbart ikke andre end mig der har lagt to og to sammen der….eller også har ingen lyst til at nævne det.

The President’s Woman

Diverse — Drokles on October 17, 2016 at 6:42 am

The Wall Street Journal skriver at hvis den almindelige vælger har set TV i 5 minutter, har han sikkert set at Trump har ytret sig lummert, mens det langt fra er sikkert at vælgeren ville have opdaget at Hillary Clinton virkeligt var skyldig i alt - “the nation now has proof of pretty much everything she has been accused of.” Det er der noget om ifølge Newsbusters, der skriver

From Friday evening to Thursday morning, the morning and evening news shows on ABC, CBS and NBC dedicated 4 hours and 13 minutes to discussing the recent allegations of sexual misconduct surrounding Donald Trump’s campaign. Meanwhile, not only has the continual release of the WikiLeaks emails from top Hillary staff gotten a comparatively puny 36 minutes of coverage during this same time period, the coverage that is there continues to ignore specifics that could be damaging to Hillary.

Så Trumps kandidat til vicepræsident posten Mike Pence er ikke hysterisk, når han påstår at medierne ignorerer “an avalanche of hard evidence about corruption, pay to play, political favoritism emanating out of Hillary Clinton’s years as secretary of state.” Det er næppe en konspiration, skønt flere journalister og medier arbejder for eller i samklang med Clintonkampagnen. De fleste medier, der holder stilen formel uafhængig svinger blot med flertallet og stemning, undskyldt måskje af deres ideosynkrasier imod den vulgære Trump og hans begrædeligt skimlede sekt. Men ikke kun det. Der er også frygten for at konfrontere der fortrængte. Det konservative, men Trumpforagtende National Review skriver

As readers may recall, I have long maintained (see here and here) that the principal reason why Mrs. Clinton was not prosecuted, despite a mountain of evidence that she committed felony mishandling of classified information, is the fact that Obama engaged in the same kind of misconduct. The president’s use of a private, non-secure channel to discuss sensitive matters with high level officials may not have been systematic, as Mrs. Clinton’s was. (Obama’s disturbing use of an alias, however, suggests that Clinton was not the only one he was privately e-mailing.) Nevertheless, the fact that the president was e-mailing Clinton means he not only participated in her misconduct but also that the Obama-Clinton e-mails would have been admissible evidence in any criminal trial of Clinton.

For the parties to prove such culpable conduct on the president’s part in a high-profile criminal trial would have been profoundly embarrassing to him, to say the least. Therefore, it was never going to happen. As I’ve noted before, after exclaiming, “How is that not classified?” upon being shown an Obama-Clinton e-mail by the FBI, Hillary’s confidant Huma Abedin asked agents if she could have a copy of the exchange. She obviously realized that if Obama had been communicating on Clinton’s non-secure server system, no one else who had done so was going to be prosecuted for it.

Sandheden kan være frygtelig at skulle se i øjnene. Også for FBI.

Den gamle, vrede, hvide mand truer alt

Diverse — Drokles on October 16, 2016 at 5:12 am

Trump er den gamle vrede hvide mand og han er oppe imod zeitgeist. Eller i hvert fald, den fortælling, som venstrefløjen har haft stor succes med at gøre til offentlighedens overordnede prisme. Det skal være en større historie at Trump er en lummergøj, end at Hillary, sammen med sin mand Bill Clinton, har korrumperet alt omkring sig, parti, forretning, embede, og gjort det til et og det samme for stadigt mere magt.

Alle de svedende masser problemer ved den vrede hvide mand udtrykkes nu igennem Donald Trump. Nogle er ganske morsomme, men det meste er blot vræng og naragtigheder der skal aflede opmærksomheden fra virkeligheden. Som Trewor Howard f.eks, der helt har opgivet at forsøge at være morsom og blot vrælende venstreorienteret. Everyday Sexism Project Danmark linkede til en blogger på Daily Kos ved navn Diogenes2008, som tog følgende udgangspunkt

trump-overskrider-grc3a6nsen

What do you see in this photo? A smiling woman? I don’t. I see a woman “going along to get along” even though it makes her sick. I see a man looking at the camera as if to say “See? I can take whatever I want, and they can’t stop me.”

Det er generelt en god pointe at påpege at den svage må finde sig i mere og at den stærke udnytter sit privilegium. Og et snapshot kan være et glimrende billede på et problem. Men også kun det, handler det mest om, hvad man selv vil bruge det til. Hvorledes ser billedet umiddelbart før og efter ud? Med andre ord, hvorfor tror Diogenes2008 at skønhedens udtryk er misbilligelse? Og hvorfor skulle det være misbilligelse over Trump og ikke noget hun just har fået øje på? Hvis skønheden ovenfor fik kvalme, så er det sejrens pris, som hun har “kæmpet hårdt” for at opnå.

I samme ombæring er der overhovedet nogen anledning til at projicere noget som helst vulgært ind i Trumps udtryk? Jo, vi ved vist godt, hvad han tænker generelt over at kunne sutte på labre larver, hvilket ikke er et helt ualmindeligt træk ved mænd, men på billedet ser Trump ikke syndeligt triumferende ud. Han ligner mere det modsatte af, hvad hans vulgære praleri/analyse fra den famøse hemmelige optagelse fortalte, nemlig en mand der gør sin sure pligt, mens hans øjne ser ud, hvor hans sind forsøger at flygte hen - og det ved vi vist godt ikke kan være tilfældet. Så meget for billedanalyse i retrospekt.

Og hvad med præmissen for denne analyse, den akademiske model eller skabelon, som enhver tanke skal tortureres med? Se, den gamle mand befamler den stakkels ungmø, fordi det er hans ret - og de er end ikke nået ind i the master bedroom! Som sagt, så er lidt mundgodt fra Trump en del af sejrens pris og skønheden har frivilligt stillet sig op for at blive bedømt alene på hendes skønhed og al den indladende charme hun kunne ‘fake’. Hun kunne have læst på universitetet eller arbejdet som portør, som alle andre og grimmere mennesker. Men det har hun valgt, som en selvstændig og myndig kvinde i sin egen ret, at udskyde i et sanseløst sekund.

Så denne kvinde, som må ydmyge sig for at få komme videre, har en fordel en mand ikke har. Jeg kan ikke bruge mine smukke drengede træk overfor en rig, gammel, vred, hvid mand som Donald Trump, til at vinde noget som helst, andet end en mavepuster. Hvis jeg vil videre eller endda have en fordel må jeg knokle i anonymitet. Jeg har med andre ord slet ikke skønhedens mulighed for at lancere en karriere mod lidt forbipasserende kvalme. Argon of Sakkad har smidt sine modæne, liberalt oplyste handsker og omfavnet indignationen, i en glimrende analyse af, den religiøse moralisme i sin venstreorienterede opstandelse, der gennemsyrer hele den vestlige offentlighed

Michael Finch har mindet om at det ikke er en pave, der skal vælges, men en leder. Terry Paulson har citeret Oscar Wilde, der påpegede at ingen helgen er uden fortid og at enhver synder har en fremtid. Og Trump har påpeget, at Hillary Clinton skal i fængsel!

Den postfaktuelle venstrefløj

For et par uger siden kunne man på siden Reel Ligestilling læse at “Objektiv viden er sexistisk”.

Når universiteter underviser de studerende med udgangspunkt i, at viden er noget en-gang-for-alle-fastslået, som det er de studerendes opgave at tilegne sig, diskrimineres kvinder og minoritetsgrupper.

Det fastslår Laura Parson i sin ph.d.-afhandling ‘Are STEM Syllabi Gendered? A Feminist Critical Discourse Analysis’. STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Mathematics.

»STEM-pensaene i dette studie demonstrerede et syn på viden som noget, den studerende skulle tilegne sig, hvilket fremmer et syn på viden som noget uforanderligt. Dette forstærkes yderligere af brugen af biord, som underforstår vished, såsom »faktisk« og »det viser sig«, hvilke bruges i pensaene til at identificere information som faktuel og uden for diskussion«, skriver Parson i afhandlingen, som man kan læse et fyldigt uddrag af her.

Og således runger det akademiske Cthulhu i venstrefløjens hoveder. Her fra USA, hvor nogle negre med ‘afrikansk’ accent beskriver, hvorfor videnskab er hvidt og racistisk

Videnskaben er slem, bortset fra når den hævder at fortælle alt det venstrefløjen godt vil høre, såsom den øredøvende klimavidenskab, der helt unikt kan afgøres en gang for alle i et konsensus - videre debat er ødelæggende. Klimavidenskaben, som åbenbaret af FN og dens servile støtter, er hverken racistisk, sexistisk eller socialt uretfærdig. Tværtimod viser den at klimaet ødelægges af hvide gamle mænd og at det rammer fattige enlige farverige kvinder og deres handikappede børn i alle de dele af verden, hvor det ikke har været muligt at samle egentlige data til at bakke den besluttede viden op. Videnskab i klimagevanter er skruebrækker for allehånde interesseorganisationer og antivestlige ideologier til at tilrane sig magt og for stater og bureaukrater at inddrive flere skatter, så thumbs up for den!

Venstrefløjen baserer sit vræng på, hvad den kalder posfaktualitet, der er et ord for den snigende frygt den mærker af at tabe grebet om den dominerende fortælling. Venstrefløjen er postfaktualiteten; den tror på store menneskeskabte klimaforandringer når der ingen er at måle; hylder den multikulturelle model og kræver grænserne åbnet for alle de flygtninge den producerer; ser islam som progressiv; beundrede Berlinmuren, der holdt østtyskerne indespærret mens den nu fordømmer Israles sikkerhedsmur for at holde terroristerne ude…

Truth will out, som englænderne siger, men Obama appelerer efter lidt respit, som man kan læse på Breitbart

“We are going to have to rebuild within this wild-wild-west-of-information flow some sort of curating function that people agree to,” Obama said at an innovation conference in Pittsburgh.

“There has to be, I think, some sort of way in which we can sort through information that passes some basic truthiness tests and those that we have to discard, because they just don’t have any basis in anything that’s actually happening in the world,” Obama added.

På vej mod interessante tider

“Russia orders all officials to fly home any relatives living abroad, as tensions mount over the prospect of a global war” skriver Daily Mail. Speisa skriver “Russian state TV warns viewers of war”. “Future war with Russia or China would be ‘extremely lethal and fast’, US generals warn” skrev Independent og tilføjede “Russia launches massive nuclear war training exercise that ‘involves 40 million people’” skrev IndependentOg på TV2 kunne man læse “Russiske atom-missiler kan nu nå Bornholm”.

“Wars are gathering”, skriver Victor Davis Hanson, “A hard rain is going to fall”

This summer, President Obama was often golfing. Hillary Clinton and Donald Trump were promising to let the world be. The end of summer seemed sleepy, the world relatively calm.

The summer of 1914 in Europe also seemed quiet. But on July 28, Archduke Franz Ferdinand of Austria was assassinated in Sarajevo by Gavrilo Princip with help from his accomplices, fellow Serbian separatists. That isolated act sparked World War I.

In the summer of 1939, most observers thought Adolf Hitler was finally through with his serial bullying. Appeasement supposedly had satiated his once enormous territorial appetites. But on September 1, Nazi Germany unexpectedly invaded Poland and touched off World War II, which consumed some 60 million lives.

(…)

Russia has been massing troops on its border with Ukraine. Russian president Vladimir Putin apparently believes that Europe is in utter disarray and assumes that President Obama remains most interested in apologizing to foreigners for the past evils of the United States. Putin is wagering that no tired Western power could or would stop his reabsorption of Ukraine — or the Baltic states next. Who in hip Amsterdam cares what happens to faraway Kiev?

Iran swapped American hostages for cash. An Iranian missile narrowly missed a U.S. aircraft carrier not long ago. Iranians hijacked an American boat and buzzed our warships in the Persian Gulf. There are frequent promises from Tehran to destroy either Israel, America, or both. So much for the peace dividend of the “Iran deal.”

North Korea is more than just delusional. Recent nuclear tests and missile launches toward Japan suggest that North Korean strongman Kim Jong-un actually believes that he could win a war — and thereby gain even larger concessions from the West and from his Asian neighbors.

Radical Islamists likewise seem emboldened to try more attacks on the premise that Western nations will hardly respond with overwhelming power. The past weekend brought pipe bombings in Manhattan and New Jersey as well as a mass stabbing in a Minnesota mall — and American frustration.

Europe and the United States have been bewildered by huge numbers of largely young male migrants from the war-torn Middle East. Political correctness has paralyzed Western leaders from even articulating the threat, much less replying to it.

Instead, the American government appears more concerned with shutting down the detention center at Guantanamo Bay, ensuring that no administration official utters the words “Islamic terror,” and issuing warnings to Americans not to lash out due to their supposedly innate prejudices.

Aggressors are also encouraged by vast cutbacks in the U.S. defense budget. The lame-duck Obama presidency, lead-from-behind policies, and a culturally and racially divided America reflect voter weariness with overseas commitments.

(…)

Obama apparently assumes he can leave office as a peacemaker before his appeased chickens come home to roost in violent fashion. He has assured us that the world has never been calmer and quieter.

Et russisk billede midt i freden

obama-pa-russisk

Trump mod alle

Diverse — Drokles on October 12, 2016 at 6:10 am

‘One one three’ sagde Trump under den seneste debat med Hillary Clinton, efter mange verbale sammenstød med ordstyrerne. Trumps debatstil lægger sig selv op af at han kommer på kant med ordstyrere, men det var svært ikke at se en antipati mod Trump når de direkte kværulerede politik med Trump.

“Money, the media, and the establishment in cahoots are hard to beat. Hillary has all three” skriver Victor Davis Hanson afmålt i National Review. Og Trump står helt alene, som han er blevet forrådt af det republikanske parnas han ydmygede i primærvalgene, alen mod venstrefløjens hysteri, som Dennis Praeger beskriver, også i National Review

The tsunami of condemnation of his remarks is quintessential left-wing hysteria. That more than a few Republicans and conservatives have joined the hysteria is a testament to the power of mass media and hysteria to influence normally sensible people.

This is hysteria first and foremost because the comments were made in private. I would say the same thing if crass comments made by Hillary Clinton in private conversation had been recorded. In fact, I did. In 2000, in a Wall Street Journal column, I defended Hillary Clinton against charges that she was an anti-Semite. That year, it was reported that Clinton had called Paul Fray, the manager of her husband’s failed 1974 congressional campaign, a “f***ing Jew bastard.”

Man burde kunne tale frit fra leveren i private sammenhænge, om det er om fisse eller jødesmovser. Hillary tillader sig ifølge Washington Times at tale grimt til folk i det private

Nobody cultivates a dirtier mouth than Hillary Clinton. It’s difficult to describe Hillary in full because a decent regard for the gentle reader forbids it. Any teamster, cop, or Secret Service agent assigned to Hillary duty has to put his hands over his ears even to think about it.

Several authors, notably Ronald Kessler, formerly of The Washington Post, have written about Hillary’s tense and often explosive relationship with the Secret Service. The slightest inconvenience, real or imagined, could detonate the virago’s fiery temper. Hillary is regarded as the all-time undisputed least favorite assignment in the Secret Service. Joe Biden is second-least favorite, particularly by female agents. Good ol’ Joe apparently likes to walk around without clothes when and where he can, being proud of his male endowment, and sometimes teases the female agents about it.

Joe Biden?

Øørhm, tilbage til Hillary

Hillary, by the published accounts, is an equal-opportunity offender, insulting people, dogs and cats, even the flag, going back to her late and lamented days as a governor’s wife in Arkansas. She was particularly abusive to troopers and agents assigned to make her life easier and who were in no position to do anything but take her abuse. She was so verbally abusive to the pilots of Marine One, the presidential helicopter, that the crew called the chopper “Broomstick One.” Just not in her presence.

The required emendations and abbreviations sacrifice the full flavor of some of Hillary’s greatest hits, but there’s this famous Hillary shoutout to a Secret Service agent who was reluctant to carry her suitcase because he wanted to keep his hands free to deal with an incident: “If you want to remain on this detail, get your f-ing ass over here and grab these bags.”

To a state trooper-bodyguard in Arkansas who greeted her with a cheerful “Good morning,” as recounted in Christopher Anderson’s book, “American Evita”: “F- off! It’s enough I have to see you s– kickers every day. I’m not going to talk to you, too. Just do your g-damn job and keep your mouth shut.”

To a state trooper at the Governor’s Mansion, as told in “Inside the White House” by Ronald Kessler: “Where is the g-damn flag? I want the g-damn flag up every morning at f-ing sunrise.”

“A cruder and raunchier America of Miley Cyrus and Beyoncé is now far more sexually sensitive than was the staid America of half a century ago — as if the dirtier we become, the more sanctimonious we end up.” funderer Hanson. I hvert fald behandles Trumps lumre snak som en skandale, endda en, der overskygger at Hillary er landsforræderisk kriminel.

Vogterne skal vogte sig for Trump

Den kunne de ikke lide, de gode jurister, som Fortune forhørte sig hos

Trump’s campaign manager Kellyanne Conway tried to downplay Trump’s threat, later saying it was just “a quip.” However, some prominent lawyers and legal scholars took umbrage at the threat and expressed alarm. Harvard Law professor Laurence Tribe told Fortune that even threatening such a thing was “incompatible with the survival of a stable constitutional republic,” while carrying out such a threat would constitute an “impeachable offense.”
Eric Holder, former U.S. Attorney General in the Obama Administration, immediately tweeted that Trump’s comment rendered him “unfit” for office.

Fortune reached out to all the former U.S. attorneys general that we could locate (including Holder), as well as several other prominent legal authorities and presidential historians, to get their views. Was what candidate Trump proposed legal? Was there precedent for it? Was it good policy? Here are the answers we’ve received so far.
Laurence Tribe, Professor of Constitutional Law, Harvard Law School
(Via email:) “Under the laws and Justice Department regulations governing federal prosecution, a President Trump would not have legal authority to direct the Attorney General to appoint a special prosecutor to ‘look into’ Hillary Clinton’s email situation or the Clinton Foundation or anything else. That’s not within a President’s power.

The only precedents for the kind of vow Trump made in last night’s debate are to be found in dictatorships and banana republics, not the United States. The closest parallel may be what [Viktor] Yanukovych (a former Paul Manafort client) did to [Yulia] Tymoshenko in Ukraine.

Making threats or vows to use a nation’s criminal justice system against one’s vanquished political opponent is worse than terrible policy: it’s incompatible with the survival of a stable constitutional republic and, under our Constitution, would represent an abuse of power so grave that it would be an impeachable offense—one reminiscent of Richard Nixon’s deliberate use of the IRS to go after his political enemies.”

[In a second email, Tribe added that] “some of the political leaders who’ve jailed their political opponents [in the past] have been Hugo Chávez, Recep Erdo?an, Robert Mugabe, Manuel Noriega, Augusto Pinochet and, of course, Vladimir Putin.”

Nej, man truer ikke sine politiske modstandere med fængsel. Men, men, men, skriver Andrew C McCarthy på National Review, Trump truede ikke Clinton fordi hun er hans politiske modstander. Han truede hende fordi hun bevidst og tydeligt har overtrådt loven. Law and order!

This is manifestly not a case of banana-republic criminalization of politics. Trump was not threatening to go after Clinton because she has the temerity to oppose him politically. He was committing to have a special prosecutor investigate Clinton for mishandling classified information, destroying government files, and obstruction of justice — criminal misconduct that has nothing to do with being a political adversary of Trump’s, and for which others who commit similar felonies go to jail.
The Obama administration investigated Mrs. Clinton, at least ostensibly, for over a year. Is Professor Burns saying a politician should only be investigated by her political allies and may otherwise violate the law with impunity?

To get a sense of what a banana-republic Justice Department looks like, Burns might want to have a look at the Obama administration’s prosecutions of Dinesh D’Souza and Nakoula Basseley Nakoula. D’Souza is a political critic of the president’s who was subjected to a criminal prosecution (in which the Justice Department pushed for a severe jail sentence, which the judge declined to impose) for a campaign-finance violation of the petty sort that the Justice Department routinely allows to be settled by a civil fine. (For example, it declined to prosecute the Obama 2008 campaign for offenses that dwarfed D’Souza’s.) Nakoula, the producer of the anti-Muslim video the Obama administration falsely portrayed as the catalyst of the Benghazi massacre, was subjected to a scapegoat prosecution (under the guise of a supervised-release violation) intended to bolster the administration’s “blame the video” narrative.

Prosecuting a person who happens to be a politician for serious crimes is an affirmation of the American principle that no one is above the law.

Lummergøjen Trump

Diverse — Drokles on October 10, 2016 at 11:44 am

CNN har fundet gamle VHS-bånd, hvor præsidentkandidat hygger sig med Playboy-modeller” skrev TV Guide, og nede i teksten kunne man læse at “hygger sig” ikke var en eufemisme; “Donald Trump optræder aldrig afklædt, og han deltager heller ikke i handlinger, der på nogen måde er seksuelle, understreger tv-stationen”.  Og så fortsætter de alligevel

I filmen Playboy Centerfold fra 2000 ser man Donald Trump åbne en flaske champagne som han derefter lader sprøjte ud over et logo for en Playboy Playmate-tour.

Men ikke nok med det. CNN er også kommet i besiddelse af en film fra 2001, hvor rigmanden dukker op til et show med to Playboy-modeller og sin kommende kone Melania Knauss under armen.

Altså: ikke nok med ingenting, så også ingenting! Danmarks Radio viste dokumentarfilmen “The Fire Breather - The Rise and Rage of Donald Trump“. Den bekymrede ekspertise, der giver deres besyv med over de alvorlige perspektiver, der er i at få en mand som Donald Trump til præsident for verdens største atomvåbenarsenal er den gamle TV-journalist Tom Brokaw og et par venstrefløjsere, heriblandt en skribent for musikmagasinet Rolling Stone, der lyder som om han er ved at græde mens han skider.

Tom Brokaw advarer mod Trumps islamofobi, som han udnytter “just because there where muslims involved in the bombings of World Trade Center” og en af venstrefløjserne siger at Trump vil “try to deport millions of latinos”, som led i hans racisme. Hele vejen igennem er det disse små fordrejning, at der var muslimer involveret, frem for at det var et rent muslimsk plot, og at Trump vil deportere latinoer, frem for illegale - der mestendels er latinoer, men årsagen er jo lidt vigtig.

Og demokraternes og venstrefløjens mødeterror, blev udlagt som et bevis på Trumps ondskab og flirt med vold. “Get ‘em out of here!” siger han til nogle venstrefløjsere, der har ‘crashet’ et Trump-rally og hans ord gentages som lydspor til nogle forskellige optrin med håndgemæng. Trump og vold hører sammen, kan man se og høre - men ingen meningsfuld sammenhæng, hvis man tænker.

Og for at få en ligevægt, så viste Danmarks Radio også en fransk dokumentar om Hillary Clinton, der endte i en hagiografi til hendes ære og et håb om endelig at få en kvinde på posten som USAs præsident, nu man har prøvet en halvneger. Vi venter i spænding på at Danmarks Radio visert Clinton Cash.

Op til debatten blev det lækket at Trump er en lidergøj og i privaten en ganske vulgær samtalepartner.

Steen Raashcou skriver

Ganske smart at lække en Trump replik på få ord for 11 år siden, samtidigt med at Wikileaks lækker Hillarys private taler holdt bla. Wall Street banker for omkring en million stykket. Takker været den lavpandede medielogik, drukner de fuldstændigt. Enhver har vist opdaget, at Trump er oppe imod næsten samtlige US medier, og det blir ikke let. Han er også oppe imod de danske, staklen.

Danske medier er et spejl af de amerikanske venstredrejede medier. Mens Hillary Clinton var kriminelt uansvarlig da hun landsforræderisk udbød amerikansk sikkerheds- og udenrigspolitik til højstbydende, skal vi chokeres over at Trump kan være lummer med sine lumre venner. Medierne har gejlet hinanden så meget op på at Trump er det store dyr i Åbenbarignen at et hvilket som helst ‘talking point’ er rigeligt til at sikre ækvivalens. I P1 morgen til morgen blev Trumps 10 år gamle faux pas på efterbevilling beskrevet, som skandaløse udtagelser som han prøvede at komme fri af under nattens debat med Hillary (den anden debat i rækken af tre), ved at ty til personangreb.

Marion DS Dreyduss er i American Thinker i tråd med Claude Rains ‘chokeret, chokeret over Trumps sjofelheder

Compare their admittedly salty pearls with the behavior of real sociopaths, one of whom is exceedingly related to the female candidate for president, 2017-2020.  William Jefferson Clinton, not known for reticence in the Oval Office – or Arkansas, or elsewhere in Washington, D.C. – did more than talk earthy to other guys of the alpha rank.  Big Dog Clinton actually groped, actually touched, actually had affairs and molestation buffets with women mostly unwilling and subsequently punished by Ms. Hillary Rodham for the effrontery of having been chosen for handwork not including embroidery, cigar-jobbing, and dress malingering on a variety of handy damsels in his purview, the most unfortunate of whom were profusely worked over  by the missus.  Tires slashed.  Pets killed.  Fired from jobs.  Mocked in public and maligned as “trailer trash” and similar assorted negatives.  All carried out by the “bimbo eruption” teams set upon these hapless victims of WJC’s lustful heart.

But back to the matter at issue: Trump’s “shocking, shocking” blue streak in a Winnebago with another guy, and their adolescent glee as they anticipated meeting with a lissome lovely for some media event.

The media orgasmatron will be hard at work exposing and re-exposing these juicy tidbits of inconsequence solely because they are titillating in and of themselves, and all about hauling Trump down from his neck-and-neck with the distaff candidate, Ms. Hillary Pantsuit.

Ironically, or maybe not by chance, the same day this nugget of male excrescence came to light, more of the Hillary scandalmissal came out, too.  Several of HRC’s private corporate speeches were revealed to contain views and policies only 180 degrees at variance with her long-running public utterances for the hoi polloi, regular citizen groundlings at her sporadic–cum-anorectic rallies.

I submit that the whoop-dee-do is yet another way of squelching normal male behavior and speech, another peg in the mortiseboard of decommissioning men from being men.  Another gambit to socialize men by indirection – See what happens to even the high and  mighty when they refuse to watch their tongues in the hyperglobal gossip-ranch of political correctness?

(…)

But what los punditos and los periodistos forget is that Trump followers are gritty.  They have withstood the brickbats and insults of TV, radio, and print media; online scarifiers; and all the late-night comics save those on Red Eye at 3 a.m., and most people are catching zzzs at that hour, so they don’t get corrective laughs from non-Dems, alas.

But by and large, since they have worked hard to defy their neighbors, colleagues, and ex-friends, they are full of what newsman Lou/Ed Asner in the first episode of Mary Tyler Moore’s comedy show called spunk.  Trump’s voters are spunky.  Tough.  Not lily-livered links of skinny protoplasm listlessly failing to stand up for their country.

Trump advocates are loud and proud, standing up at myriad-thronged rallies in broil, cold, rain, or raw. ..

“Because you’ll be in jail!”

Diverse — Drokles on October 10, 2016 at 10:02 am

Det indskød Donald Trump, bedst som Hillary var i færd med at advare mod Trump som præsident. Herunder er debatten, den anden i rækken af tre debatter mellem præsidentkandidaterne Hillary og Donald, der måske er den mest fjendske præsidentdebat i amerikansk historie

Nahed Hattar har jo tigget og bedt om at blive angrebet, gjorde alt for at provokere

Det er jo ikke terror - der løb altså en gal jordaner rundt. Undskyld, jeg siger det. Nahed Hattar har jo tigget og bedt om at blive angrebet. Jeg har ikke ondt af den jordaner, der har gjort alt, hvad han kunne, for at provokere. Ham har jeg ikke for fem flade ører sympati for

Det burde Tidligere udenrigsminister Uffe Elleman Jensen vel sige, hvis han ville stive sig af med lidt konsistens. Tegningen herunder, blev begået af den jordanske satiretegner Nahed Hatter

skc3a6rmbillede-2016-10-06-kl-150952

Der er allerede sagt meget om Hattar, men det bedste blev sagt af David Wood, der fortæller om islams forhold til køn, sex og paradis

Nahed Hattar (???? ?????) was raised as a Christian in Jordan—though he considered himself an atheist. He was recently shot and killed by a Muslim imam for sharing a cartoon mocking the Islamic view of paradise. The cartoon features a jihadi in bed with two of his houris (the virgins Muslim men get to spend eternity deflowering in Jannah).

In the cartoon, Allah says: “Good evening, Abu Saleh. Do you need anything?” The jihadi replies: “Yes Lord, get me a glass of wine and tell Gabriel to bring me some cashews. After that, send me an immortal servant to clean the floor, and take the empty plates with you. Don’t forget to put a door on the tent so that you knock before you enter next time, Your Glory.”

Hattar was arrested for insulting Islam, even though he apologized and said that he was only making fun of ISIS. Following his arrest, he requested security to protect him, but his request was denied. He was subsequently shot to death outside the courthouse.

Westernized Muslims are now insisting that the cartoon Hattar shared has nothing to do with Islam, and that the view of paradise the cartoon mocks is the view of ISIS, not of Muhammad.

In this video, David Wood goes through Islam’s most trusted sources, to see if Muhammad’s view of paradise is different from that of ISIS and al-Qaeda.

Hattar blev myrdet midt på dagen i demonstrativ offentlighed. Et signal til islamkritikere generelt mere end end en konkret straf af den ulykkelige tegner. Der er ingen sympati når i bliver slagtet, ikke for fem flade ører.

Hillary rides af en mare: 2) Lungebetændelsen

Det er mærkeligt at man kan følge så meget med i amerikansk politik, som Anne Grethe Rasmussen gør, og så ikke ane hvad det man skriver drejer sig om. Op til den første debat mellem Hillary Clinton og Donald Trump, skrev Rasmussen i Point Of View International

I over to år har [Hillary Clintons] håndtering af et terrorangreb på det amerikanske konsulat i Benghazi og hendes brug af en personlig e-mail server som udenrigsminister redet hende som en mare, og tilbageholdelsen af lungebetændelsen blev set som en klassisk undvigelsesmanøvre, uanset at den bakterielle sygdom ikke tog hende mere end en fire-fem dage at komme sig over. I august førte hun med otte procentpoint og i september med fem – i samme måling fra de to medier.”

Sådan kan man jo godt genfortælle polemikken om Hillarys kollaps, hvis ikke man er interesseret i sagens substans. Sagens substans var nemlig dels at hun kollapsede og mistede bevidstheden, hvilket faldt i glimrende tråd med de mange spekulationer om et skrantende helbred; dels at hendes stab opførte sig, som om de havde prøvet noget lignende med Clinton så mange gange at deres roller og ansvar var indøvet til søvngængeragtig sikkerhed.

Og spekulationerne i Hillarys helbred, skønt de kan være ganske fantasifulde, er ikke uden grund. Hun har haft to dybe venetromboser som følge af arteriosklerose, som hun tager blodfortyndende medicin for, og hun har haft en hjernerystelse, som følge af et fald, så voldsom, at hun en overgang gik med specielle briller, der ellers kun bruges hvis der er hjerneskade. Hjernerystelsen var hun det meste af et år om at komme sig over og hun brugte det som undskyldning for, hvorfor hun ikke kunne huske store dele af den periode, hvor hun rundsendte private emails blandet med statshemmeligheder til sin stab, Obama og Gud ved hvem ellers.

Eller måske havde hun alligevel ikke så svære problemer med hukommelsen, og det var blot noget hun løj om til FBI. Se, der er nu en god grund til at ‘man’ anså Hillary Clinton for at foretage en klassisk undvigelsesmanøvre, det er fordi hun løj, løj og løj igen også i forbindelse med sit kollaps. Og hvorfor lyver Hillary? Fordi sandheden er værre. Og når løgnene bliver afsindige? Så ved vi at sandheden stadig er værre. Bill Whittle forklarer mere ædrueligt, hvorledes det er klassisk Clinton at lyve

Ifølge Daily Mail har Obama, Barak Hussein, været “…so concerned about Hillary Clinton’s health that he recently offered to arrange a secret medical checkup for her at the Walter Reed National Military Medical Center”

Hillary declined the offer because she feared the media would find out about her Walter Reed visit and learn the truth about her medical condition—that she is suffering from arrhythmia (an abnormal heart beat), a leaking heart valve, chronic low blood pressure, insufficient blood flow, a tendency to form life-threatening blood clots, and troubling side effects from her medications.

Clinton har et mål, og det er opad, så hun vil “power through”, som de siger. Men nogle gange skal hun have en hånd, førend hun tør vakle ned ad trapperne, som her i Fort Pierce

Og en hånd, når hun skal op ad trapper

Next Page »

Monokultur kører på WordPress