Danskerne står på mål for muslimernes antisemitisme

Diverse — Drokles on October 3, 2015 at 12:13 pm

Mette Bentow, moderen til den pige hvis Bat Mitzvah blev afbrudt af en terrorangreb på synagogen i Krystalgade 14. februar 2015, holdt en tale for The EU Colloquium i Bryssel. Her sagde hun blandt andet om antisemitismen i Danmark

The beautiful story of the rescue of the Danish Jews – is the story that the Danes still cling to, when they say “there is no anti-Semitism in Denmark” – even now. Especially now.

But there is anti-Semitism in Denmark, even if it has no news-value for the media and it is not just a few fanatics. There is anti-Semitism in Denmark, just as there is in each and every country in Europe!

European Jews are constantly being held responsible for the actions of the State Israel, no matter how we as individuals feel about it.

When we speak out about our safety concerns, we are accused of whining and always playing the victim, playing on the guilt of Holocaust.

When the Danish government legislated against Jewish ritual slaughtering and political parties make it their agenda to ban the circumcision of boys – a key stone in the life of Jews and Muslims alike, they marginalize and alienate us from society at large, and make it acceptable to remove our rights as a religious minority.

They are pointing a moral finger at us – telling us, that we are somehow less Danish. You sometimes get the feeling, that you are most unwanted in your own country.

Very often the media will compare the plight of Muslims and Jews in Europe, but there is a need to differentiate between anti-Semitism and anti-Muslim tendencies.

Jews in Europe are not to blame for anti-Muslim tendencies. And neither the growing anti-Semitism in Europe nor the growing anti-Muslim sentiments can be fixed by saying that “Jews and Muslims have to become friends”!

I will meet and talk to any person – of any background, religion or political conviction, I will do my part to break down prejudice, but this is not a Jewish problem – it is a European problem that we all need to address.

It cannot be the responsibility of the minorities alone to fight hatred and prejudice against them.

One cannot legislate against the hate in people’s heart, but as politicians, as teachers, as civil society, as community leaders – you can oppose ignorance and prejudice. You can educate – you can enlighten and create understanding and acceptance.

You can enforce the law and ensure equality. And you can send a strong message of no acceptance of hate and violence.

Med fare for at fremstå som anti-semit for at kritisere denne smøre som klynk vil jeg gerne pointere en vigtig sammenhæng som der tabes så hårdt på gulvet at der kun runger ekkoet af en vildledende konklusion.

Dan Uzan blev ikke myrdet af en dansk omskæringsdebattør, ej heller af en dansk kritiker af religiøse slagtemetoder. Han blev heller ikke myrdet af en stemmer på Dansk Folkeparti. Ej heller blev han myrdet af en islamkritiker fra Trykkefrihedsselskabet. Ja, han blev end ikke myrdet af en dansk venstrefløjser, hvis Israel-kritik ellers er en slet skjult anti-semitisk fortælling.

Dan Uzan blev myrdet af den arabiske muslim Omar. Omar havde fredagen forinden hørt endnu en prædiken i en livslang række af prædikener, hvor det blev slået fast at jøder er efterkommere af aber og svin og deres ord ikke til at stole på og at de er ranere af muslimsk land, thi det står skrevet. En moske, hvor der ofte blev gjaldet på endnu et Khaybar. Dan Uzan stod faktisk vagt i Krystalgade fordi det var en mand som Omar man i det jødiske samfund frygtede.

Der kom ifølge medierne 6-700 til Dan Uzans begravelse, heriblandt repræsentanter for alle Folketingets partier. Der kom lige så mange til Omars begravelse - hovedsagligt unge muslimske mænd der ” rettede deres pegefingre mod himlen, mens andre slog sig for brystet med en knyttet næve”.

En hyldest til Politiet med det intermultipolytransnationale udsyn

Diverse — Drokles on October 3, 2015 at 11:45 am

At det danske politi konfiskerede tibetanske flag fra danske demonstranter i København i forbindelse med statsbesøg fra Kinas daværende præsident, Hu Jintao, i 2012 er ved at udvikle sig til en større politisk skandale mener Enhedslisten ifølge Danmarks Radio

Her fik flere demonstranter frataget Tibet-flag, og det er nu kommet frem, at politiets ledelse gav en såkaldt operationsbefaling om, at ”demonstranter” og ”objekter” skulle fjernes fra den kinesiske eskorte, så kineserne ”ikke taber ansigt”.

- Det er en meget alvorlig sag, siger retsordfører Pernille Skipper (EL).

- Der er jo tale om brud på grundlovssikrede rettigheder, forsamlingsfrihed og ytringsfrihed. Det har der været dækket over i tre år, siger Pernille Skipper.

Fordømmer altid magtmisbrug, men de flagviftende demonstranter er hverken kunstnere eller politiske modstandere, men narer.

Ligesom Jyllands-Posten aldrig skulle have trykt tegninger af Muhammed så skulle demonstranterne heller ikke vifte med tibetanske flag. Kineserne, der ikke - og endda med nogen ret - anerkender Tibet som andet end en del af Kina bliver lige så krænkede over at se danskere plædere for at skære Kina i stykker, som muslimer bliver af at se deres forestilling om et perfekt menneske afbildet af urene vantro. Vi har måske ytringsfrihed, desværre, men ikke ytringspligt.

Vi må forstå, som politiet og den tidligere regering gjorde med rettidigt omhu, at vi lever i en global verden og det er et udtryk for manglende udsyn fanatisk at klamre sig til Grundloven. Især i en tid hvor grænser er forældede.

Vi har heller ikke råd til den frihed, den koster arbejdspladser. Ganske vist kostede det faktisk ikke noget under Muhammedkrisen, fordi araberne ikke har råd til eller fantasi til andet end at købe vantro ko-feta og derfor blot ompakkede den i symbolsk spiselig embalage. Og fordi de heller ikke rigtig havde lyst til at boykotte livsvigtig insulin. Men med kinøjserne er det anderledes og her koster ytringsfrihed altså penge, mange penge. Og det hensyn er vægtigere end en samling kældermenneskers hadviftende ret til at trampe på og håne, ydmyge og latterligøre fremmede folkeslags kulturer med anden etnisk hudfarve, for kun at fremme en dem-mod-os dagsorden.

Og tænk på vores anseelse i udlandet, eller den del af udlandet, der vil eller sympatiserer med de der vil indskrænke vores vulgærforlorne frihed, den vil lide skade. De, der ikke vil os det godt, vil nu også tænke ilde om os og det vil være pinligt at rejse dertil, hvad vi pludselig har lyst til og endog pludseligt allerede har gjort i mange år, og sige at man er fra Danmark. Jeg skulle fanme ikke, føj for satan siger jeg bare, nu er den del af mit liv ødelagt. Og det er Nordkaperen også.

Nissen flytter med

Bestyrelsesformanden for Danfoss ser ifølge Jyllands-Posten et ‘kæmpe potentiale’ i migranterne. Ikke blot potentiale eller et vist potentiale, men et kæmpe potentiale. Med det kan man kun forstå potentialet således at det overstiger dansk arbejdskraft pund for pund. Det mærker man endnu intet til. I Weekendavisen uge 38 kunne man læse at”En undersøgelse fra Dansk Arbejdsgiverforening viser, at blandt syriske flygtninge, der er indvandret de senere år, er det cirka 13 procent, der har job efter fire år i Danmark.”. Og det betyder følgeligt at “den kommunale service til børn og ældre må nedjusteres i flere kommuner, da udgifter til flygtninge presser økonomien” skriver Jyllands-Posten ifølge Bornholms Tidende (så bliver min research ikke mere doven).

Jyllands-Posten skriver om  det multietniske samfunds byggematerialer, som de myldrer ind i Europa i hvert fald har et voldspotentiale af en anseelig størrelse.

Asylansøgere skal så vidt muligt nu fordeles på modtagecentrene efter deres etniske oprindelse. Det sker, efter at der i august opstod voldsom tumult på et overfyldt center i byen Suhl, hvor 120 betjente måtte rykke ud.

Balladen, som efterlod 11 flygtninge og 6 betjente såret, opstod, fordi en 25-årig mand havde revet sider ud af Koranen og skyllet dem ud i toilettet.

Først tirsdag, næsten seks uger efter episoden, anholdt politiet 15 mistænkte i sagen. De sigtes bl.a. for forsøg på manddrab.

Tysk præsident advarer mod for mange flygtninge

Siden har der været masseslagsmål på andre flygtningecentre, og ifølge formanden for det tyske politiforbund, Rainer Wendt, er det udtryk for et voksende problem.

“Vi har oplevet denne vold i uger og måneder. De slår sig sammen i grupper efter etnicitet, religion eller klanstrukturer og går løs på hinanden med knive og hjemmelavede våben,” siger han til Passauer Neuen Presse.

Han fortæller om “benhårde, kriminelle strukturer” med både religiøst og politisk motiverede konflikter, men også rene magtkampe.

De kan ikke med hinanden, derhjemme, hvorfor de kommer her. Og de kan ikke med hinanden i centrene og på et tidspunkt er visionen at de skal ud i samfundet - med hinanden. Og der møder de det offentlige der, som Politiken skriver, også får deres dosis vold. Så meget så “En ny opgørelse viser, at 93 socialpædagoger har fået anmeldt posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD) til Arbejdsskadestyrelsen”. Lige nu bruger politiet de ressourcer de har sparet på manglende grænsekontrol i en intens menneskejagt på en flygtning, der har udfoldet sit potentiale.

Det politiske konsensus udstikker retning: Lad alt gå sin skæve gang

Mette Frederiksen vil have en plan, baseret på en bred politisk aftale, for “hvordan Danmark hjælper »en fair andel af de flygtninge, der er i verden nu« og sikrer, at mennesker, der kommer til Danmark, også kommer i arbejde”.

Jeg vil tage mig i agt for mennesker, der måtte mene, at de har alle løsningerne. Det har jeg ikke. Det har ingen. Det var der nogen, der påstod i valgkampen. Også her Lars Løkke Rasmussen: Velkommen til virkeligheden. Nu skal du tage dit ansvar på dig. Vis lederskab. Lad os lave en bred politisk aftale. Om asyl og udlændinge. Om reel og markant hjælp til nærområderne og verdens flygtninge

Ja, velkommen til virkeligheden sagde Mette Frederiksen, hvis regering som det første afskaffede grænsekontrollen, endda også til Thulesen Dahl. Og som fra talerstolen nu  ’langer’ “ud efter de omstridte flygtningeannoncer, som regeringen har indrykket i flere udenlandske aviser”. Med ‘fair andel’ mener Frederiksen et EU-kvotesystem, hvor Danmark skal tage imod en hvis del af de muslimske migranter, som Merkel inviterer til Tyskland til afstivning hendes tilsyneladende umættelige behov for

we-need-more-stuff-to-buy

"We need stuff to buy. Where is the UN" og andre bizarre budskaber

Apropos at tage imod, hvad andre inviterer, så er statsminister Lars Løkke Rasmussen enig med resten af den etablerede afmægtighed. Det er frit for enhver statsleder at invitere muslimske horder til sine nabolande, er det frit for enhver regering, ja alle og enhver at invitere hvem som helst indenfor på andres bekostning da vi alle er “almenmenneskeligt forpligtet”. “Nogle derude skal tage medejerskab”. Staten er derimod ikke forpligtet på at sikre nationens grænser, så det overlades til venligboerne, eller som han betegner ‘civilsamfundet’. Løkke vil holde et topmøde for “en række erhvervs-, lønmodtager- og nødhjælpsorganisationer samt flere virksomheder og uddannelsessektoren”, hvor han vil “teste den vilje”, som disse empater praler af.

Løkke indser at flygtningene vil “være her i en årrække og derfor er det afgørende, at de kommer i arbejde og bliver selvforsørgende”. Løkke er ifølge eget udsagn “et praktisk menneske”, der erkender den realpolitiske virkelighed; når man lukker folk ind i landet, kommer de aldrig ud igen. Det er mere end Thulesen Dahl ser ud til at forstå, når han tror man kan holde dem i lejrene. Derfor kan man lige så godt starte tidligt hvis fejlintegrationen skal have en chance og her er det for Løkke “desværre noget mere komplekst” fordi der ikke er tale om en “ekstremt højtuddannet arbejdskraftreserve” som medierne ellers foregiver. Faktisk er “beskæftigelsesgraden for de syriske flygtninge, der er kommet over de senere år, bare helt ufatteligt lav”. Åh, kun 21% af asylansøgerne i Europa i disse tider er fra Syrien, så måske er det ikke så galt igen - hvis altså ikke det er meget værre.

Det er det politiske konsensus i denne krisetid. Ude af stand til at tage ansvar, ude af stand til at erkende deres fejlslagne politik og projekt. Ude af stand til at handle. Det er hvad vi har sat lid til. Løkke Rasmussen har den fordel at han ikke er rød og derfor ser ‘at der er kommet mange flere til landet, end han med sine “valgløfter kunne have ønsket”. Men så meget desto mere forstemmende at han så alligevel ikke lukker grænsen, men fortsætter med at være tilhænger af det grænseløse EU.

Medierne mod danskerne

Diverse — Drokles on September 16, 2015 at 7:03 am

Mikael Jalving skriver glimrende i Jyllands-Posten

Det kan godt virke overraskende, men Danmark er på blot en uge blevet et slags Minisverige. Anført af en borgerlig regering, som skridt for skridt fjerner sig fra det Danmark, du var så naiv at tro, du kendte. Danmark skal med statsminister Lars Løkke Rasmussen ”måles på”, om vi tager en ”fair andel af migranterne”, som han skal have sagt i tv søndag aften. At værne om Danmarks værdier og interesser er ikke længere det bærende motiv. Til trods for hvad Inger Støjberg siger, annoncerer og gentager er det ifølge hendes chef omverdenens øjne, der vejer tungest. Vort internationale omdømme. Læs evt. hans bovlamme kroniki dagens JP, og må jeg så anbefale en cykeltur og en skefuld Möllers Tran bagefter? Det tydeligste symptom på forsvenskningen af dansk indvandrings- og flygtningepolitik er den generelle afpolitisering af det brændende emne. Flygtningekrisen er reduceret til et logistisk problem – og mest af alt noget Rigspolitiet tager sig af. Nu handler det om at håndtere de rejsende, ekspedere dem videre og/eller fordele dem i stadig flere kommuner, ikke om at håndhæve retten over territoriet. Åbne grænser, åbner hjerter. Det er dette skred, der er så faretruende med tanke på fremtiden: At ingen har til sinds at forsvare landets grænser. At man kan vade ind, hvis blot man er tilstrækkelig mange og tilpas determineret som gruppe

Vores politikere tør ikke tage den logiske konsekvens og lukke grænserne, som statsmanden Orban i Ungarn. De er bange for at fremstå så ekstreme, thi de har selv ledet an i dæmonoseringen af de få politikere, der som netop Orban, har holdt deres landes og folks interesser for øje. De ser ikke ud til at have indset at det ikke nødvendigvis gælder om at kunne løbe fra bjørnen, men fra de andre, der løber fra bjørnen. I stedet søger Løkke og hans kujonerede flertal at løbe i takt med de uansvarlige svenskere og tyskere. Jalving fortsætter

Hvem er de ”rejsende udlændinge” egentlig? Det er der knap nok nogen, der interesserer sig for i mere end overfladisk forstand. Tv og radio slet ikke. Betyder det noget, at de tilstrømmende er muslimer, at de fortrinsvist er unge mænd, og at de kommer til kristne lande med helt andre sæder, skikke og normer? Overhovedet ikke, hvis man skal tro medierne. Det er irrelevant, nævnes slet ikke. For som kulturliberalismen, der også har ramt store dele af venstrefløjen, tilsiger, er vi alle ens, kloner af hinanden og nedstammer i øvrigt alle fra aberne. I Sverige og Danmark er kultur bare en side eller to i avisen, ikke en central del af menneskers livsform.

TV2 skriver at danskerne har ændret holdning til flygtninge til det værre. Det vil sige at de er blevet mere positive for at lukke dem ind i rå mængder

En ny Gallup-undersøgelse viser, at der inden for det seneste år er sket et markant skred i danskernes holdning til flygtningekrisen. I dag mener de fleste danskerne – 56 procent – at vi bør give opholdstilladelse til flere flygtninge og for et år siden var det kun 36 procent, der var af den opfattelse. Det skriver Berlingske søndag. Danskerne har indset alvoren Det er ifølge direktør for Tænketanken Europa, Bjarke Møller, den helt ekstraordinære flygtningesituation, der har ændret danskernes holdning. På blot et år er krisen nemlig blevet intensiveret, og medierne forsyner dagligt seere og læsere med billeder af vandrende flygtninge og migranter på danske motorveje, familier på flugt fra politiet i Rødbyhavn og en død dreng i vandkanten. Alt sammen noget, der påvirker danskernes tilgang til krisen.

Men medierne forsyner ikke danskerne med billeder som disse

Medierne præsenterer det som en flygtninge/migrant situation, men hvor det er underforstået at migrant-aspektet er en teknisk indrømmelse til højrefløjen. Hvad der selvfølgelig er fokus for medier og danskere er folk på flugt. At redde dem er et gode, ikke ubetinget nødvendigvis, men et gode, der også kan bære eventuelle migranter. Vi må alle ofre lidt. Og heri ligger løgnen, fordi situationen ikke er forbigående og at vi derfor ikke har ubetinget råd eller blot kan rykke lidt mere sammen. Så det bliver spændende at se smertegrænsen og om vores politikere vil tage ved lære af udenlandske erfaringer og se hvad det koster på Kos. Medierne spiller en større rolle i det daglige valg af nyheder og ‘framing’. F.eks når Danmarks Radio samler ind til fordel for flygtninge frem for grænsebomme, men også når BT finder en ekspert, en Mads Kæmsgaard Eberholst fra RUC, der om folkelige kritikere af den brug af licensmidler (der vel først og fremmest kunne kanaliseres direkte til de nødlidende, så ville alle være glade) kan fortælle at…

…når man har med flygtninge at gøre vil der også være højreorienterede med falske Facebook-profiler, der går ind i debatten for at afspore den og skabe opmærksomhed på det, de mener, er vigtigt.

dr-og-tv2-samler-ind-til-flygtninge

Ja, der vil være højreorienterede med deres falske profiler, ingen tvivl om det. Der var heller ingen tvivl fra mediernes eksperter om at politiske udlændingestramninger ikke ville virke fordi migrant-flygtningene ikke shoppede velfærdsydelser - indtil det altså har vist sig at de gjorde de og derfor havde stramningerne også en påviselig og gavnlig effekt. Og ingen fanger ironien i at en repræsentant for det licensfinansierede medie TV2 svarer kritikerne

Kære medmennesker. Vi skal ikke gøre os til herrer over, hvad du vælger at bruge dine penge på.

Med licens og mediestøtte gør medierne sig dagligt til herrer over, hvad vi skal bruge vores penge på. Som Danmarks Radios mediedirektør, Gitte Rabøl siger til Danmarks Radio

- Det gør altid indtryk, når folk har noget på hjerte og man kan sagtens mærke, at det her tema (om flygtningesituationen, red.) er højspændt. Men jeg må også bare sige, at vi har at gøre med en højspændt situation ude i verden. - Vi har mulighed for at gøre en forskel, og det er dét, vi gør nu sammen med TV2 og de danskere, der har mod på at hjælpe.

Der er også problemer herhjemme

Gitte Rabøl understreger, at de mange brugere, der eksempelvis efterlyser hjælp til de hjemløse og de ældre i Danmark, bestemt gør et indtryk: - Jeg anerkender fuldstændig, at der også er problemer herhjemme, og at de for nogle er meget, meget nærværende og noget, de må forholde sig til hver eneste dag. De problemer dækker vi dagligt i vores journalistik og vores nyhedsudsendelser. - Men lige nu er der 12 millioner mennesker, der er på flugt i Syrien og landene omkring. Og nødhjælpsorganisationerne siger, det er den største humanitære katastrofe i nyere tid. Derfor har vi valgt at gøre noget.

Af alle steder man kunne blande skæg og snot sammen…

Ytringsfriheden under trefoldigt pres

Akademia, Diverse, Forbrydelse og straf, Muslimer, Ytringsfrihed, islam, venstrefløjen — Drokles on September 15, 2015 at 5:27 am

Frederik Stjernfelt skriver i Jyllands-Posten på baggrund af Mick Hume at Ytringsfriheden ikke blot er truet af muslimer, men også af den uddannede elite

Den gennemgående linje er, at den nye censur på disse områder ikke som tidligere fremføres af vrisne, bornerte konservative. Den fremføres istedet af velmenende liberals, altså venstreorienterede, der mener, at der er en lang række synspunkter, som almindelige mennesker ikke kan tåle at høre.

På internettet ser han det i kampagner mod trolls – trolde, der dukker op på hjemmesider og i debattråde og siger grove ting og afsporer den seriøse debat. I stedet for bare at ignorere dem er der flere og flere, der forsøger at regulere eller endog lovgive imod dem. Problemet er bare, at det synes lige så vanskeligt at blive enige om en gangbar definition af en troll som af en ”krænkelse” – og når man forsøger, er tendensen, at der kommer for meget med, og at trolls meget let bliver dem, der bare mener noget andet end hjemmesidebestyrere og lovgivere. Derved kommer den afgørende grænse mellem reelle kriminelle trusler og groft sprog til at opløses. For Hume er det snarere hæren af professionelle krænkelsessøgere, der er det reelle problem på nettet, med deres likesstorme mod ulyksalige enkeltpersoner – mere end sølle troldes sporadiske skældsord.

En ny internetbevægelse er ”retten til at blive glemt”, der understøttes af EU-domstolen – eksemplet er pianisten Dejan Lazic, der i 2014 krævede af Washington Post, at en tre år gammel dårlig anmeldelse skulle fjernes fra avisens hjemmeside. EU-domstolen har magt til at beordre aviser til således at slette links til artikler, som folk klager over, og i løbet af kun fem måneder fra domstolens vedtagelse i 2014 rapporterede Google, at man havde fjernet 498.737 links efter anmodning fra domstolen. Argumentet er, at uddaterede eller irrelevante informationer skal kunne fjernes – men kan man stole på domstolens vurderinger af dette? Som Wikipedias grundlægger, Jimmy Wales, argumenterer: »Skaber det ikke snarere orwellske hukommelseshuller, at folk skal være i stand til at bortredigere ubekvem information om dem selv fra offentligheden?«

På universitetsfronten finder Hume studenterbevægelser, der kæmper for frihed fra ytringer snarere end for ytringsfrihed. Et giftigt eksempel er 50-årsfejringen af den berømte Free Speech Movement på University of California i 2014.

Her hyldede rektor Nicholas Dirks fortidens aktivister, men tilføjede dydigt, at man kun kan have ytringsfrihed, for så vidt som »we feel safe and respected«, og at ytringsfriheden derfor skal dæmpes af civility – anstændighed. Det gav sig samtidig udtryk i, at protesterende studenter fik aflyst et planlagt foredrag af tv-værten og komikeren Bill Maher på grund af hans kritiske syn på islam. Det mente studenterne var »blatantly bigoted and racist«, samtidig med at de hævdede: »It is not a matter of freedom of speech, it’s a matter of campus climate« – og at Mahers taletid ville medføre et »farligt læringsmiljø«.

De studerende havde ikke mod til at møde ham i åben debat, men gik den feje vej over en internetkampagne. I sag efter sag viser Hume denne tendens: en bevægelse ved navn No platform fejer henover angelsaksiske universiteter, hvor en lang række synspunkter om religion, pro-Israel, con-Israel, pro-abort, con-abort, køn, politik, etnicitet osv., osv. udelukkes fra campus, fordi de hævdes at hindre de studerende i at være safe og comfortable. Aktivisterne, siger Hume, behandler deres medstuderende som børn, der skal beskyttes, i stedet for at se dem som voksne mennesker, der selv er i stand til at vurdere strømmen af synspunkter. Og i sag efter sag viser universiteterne sig ude af stand til at opretholde akademisk frihed, men bøjer sig ynkeligt for de studerendes censurkrav. Det er naturligvis særlig problematisk på universiteter, hvor muligheden for at tage hvilke som helst kontroversielle synspunkter op til kritisk diskussion udgør en del af selve institutionens formål.

Angela Merkel, der som tysker gerne åbner flere fronter, lægger også pres på ytringsfriheden

Facebook har reglerne. Brug dem.

Sådan siger den tyske kansler Angela Merkel til avisen rp-online.dk i et længere interview om den aktuelle flygtningesituation og den kritik mod hendes åbne arme-politik, der florerer på nettet.

Merkel siger at fremmedhad har eksisteret i masser af år - og altså før de sociale medier kom på banen - men hun mener, at den uhæmmede kommunikation, der foregår i sociale netværk bidrager til at skabe mere fremmedfjendskhed - og derfor beder hun nu Facebook om at gribe ind.

Det er ikke kun staten der skal handle
- Når navngivne mennesker kaster sig ud i hetz mod folkeslag, er det altså ikke kun staten og myndighederne, der skal skride ind.

- Facebook skal også standse disse fremmedfjendske paroler, og de har jo reglerne - nu skal de bare tage dem i brug, siger kansler Merkel, der i samme interview erklærer, at der ikke er nogen øvre grænse for antallet af borgerkrigsflygtninge Tyskland kan modtage.

De tykke tolderes Europa

Det er uundgåeligt, Schengen er død, grænser lukkes i hele Europa. Det vidste vi godt ville blive konsekvensen. Politikerne vidste det også. Alligevel tøver de, som skal ulykkernes omfang partout nå et vist niveau før de vil træffe den beslutning de ikke kan undslå sig. Jyllands-Posten skriver at EU stadig tøver med deres spidskompetence, fordeling og spredning af ulykker

Blot timer efter Tysklands genindførelse af grænsekontrollen på sine sydlige grænser, og især den østrigske, for at kontrollere tilstrømningen af flygtninge fra Ungarn, fulgte Østrig, Tjekkiet og Slovakiet i større eller mindre grad det tyske skridt. I Holland øgede myndighederne antallet af stikprøver. Polen og Frankrig meddelte sig parate til at følge det tyske skridt, hvis det var nødvendigt.

Tysklands indenrigsminister, Thomas de Maizière, har ikke lagt skjul på, at det er hele Schengen-samarbejdet, der er på spil. Og på vej ind til et hastemøde i Bruxelles om krisen gentog han, at »Tyskland ikke kan trække læsset alene.«

Men de historiske sus udenfor fulgte ikke med ind i den stillestående luft i mødelokalet, hvor EU’s 28 justits- og integrationsministre forsøgte at lægge ugers bitter ordstrid om flygtningekrisen bag sig og i stedet sætte en fælles kurs.

Da mødet var slut kort før kl. 22 bakkede de fleste op om at skulle fordele de 120.000 asylsøgere, men der blev ikke opnået fuld enighed. Dermed er en endelig aftale udskudt til i hvert fald 8. oktober.

Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet kunne ikke bakke om de øvrige landes hensigter.

Og som grænserne går ned over hele Europa kan tyskerne godt glemme deres naboers store ord om at tage “deres del” af problemerne. Tyskland og Sverige er at betragte som katastrofe-områder, hvor donorlandene lover massiv støtte, der aldrig materialiserer sig. Åh, ja, Sverige mister nu også deres mulighed for at være transitland, da Finland også lukker deres grænse. Nok er nok og svenskerne må beholde deres økonomiske mirakel. Løkke mener ikke at Danmarks grænser skal kontrolleres og i grænselandet er man imod grænsekontrol. Men kun i grænselandet

Nu har Tyskland spærret grænsen mod Østrig, og det giver mening. Men hvad skulle meningen være med genindføre kontrol ved den dansk-tyske grænse?

Således Abenraas borgmester Thomas Andresen. Meningen turde vel være den samme, at sikre at Danmark ikke bliver overløbet af nogle af de mange, mange muslimske mænd, der allerede befinder sig i Tyskland. For det er overvejende muslimske mænd, som Ben Shapiro skriver i Breitbart.uk, der skyller over grænserne

On Tuesday, State Department spokesman John Kirby told CNN’s Wolf Blitzer that terrorist infiltration was “a possibility. I mean, you can’t, you can’t dismiss that out of hand.” He then added, “Obviously, if you look at those images though, it’s pretty clear that the great majority of these people are innocent families.”

Actually, images show a disproportionate number of young males in crowds of refugees. And those images reflect statistical reality: according to the United Nations Human Rights Commission, Mediterranean Sea refugees are overwhelmingly male: just 13 percent are women, and just 15 percent are children. The other 72 percent are men. Compare that population to the refugees in the Middle East from the same conflicts: 49.5 percent male, and 50.5 percent female, with 38.5 percent under the age of 12. Those are wildly different populations.

And they act in wildly different ways. According to The Daily Mail (UK), Syrian refugees have turned the Greek island of Lesbos into a “war zone,” and refugees in Hungary taunted police with Islamic chants of “Allahu Akbar.” Hungarian national television channel M1 reported on Tuesday that “Islamist terrorists, disguised as refugees, have shown up in Europe… Many who are now illegal immigrants fought alongside Islamic State before.”

Yet concerns about ancillary motives, repeated by Hungarian Prime Minister Viktor Orban, have made him an international pariah. Orban rightly pointed out that refugees attempting to travel to Europe are not doing so “because they are in danger, it’s because they want something else.” Clearly, this is true. The father of the three-year-old drowned child, for example, lived in Turkey for three years before attempting to cross to Greece via rubber boat. There is no record of his abuse at the hands of the Turkish authorities.

Other political outcasts include politicians who want to give priority to Christian refugees. Yves Nicolin, mayor of Roanne, France, said his town would house Christian refugees to ensure “they are not terrorists in disguise”; Mayor of Belfort Damien Meslot said Christians should get first priority because “they are the most persecuted.” But the French Interior Minister Bernard Cazeneuve objected to this logic: “I really don’t understand this distinction. I condemn it and I think it’s dreadful.”

Hans Jørgen Bonnichsen mener ikke, der er grund til at frygte terrorister blandt migranterne, mens hans gamle arbejdsplads PET dog mener “at der blandt flygtninge fra Syrien/Irak kan være personer, der sympatiserer med militant islamisme”. Måske har de talt med den libanesiske undervisningsminister Elias Bousaab, der mener at vide at 2% af de arabiske migranter er ISIS. Tænk at det blev dem, der tog livet af Schengen og på lidt længere sigt EU.

To much monkey business

En nærmest bedragerisk køn araber bærer vidnesbyrd om en forfejlet samfundsmodel; det multietniske/religiøse/rac… det multiske samfund.

skc3a6rmbillede-2015-09-10-kl-1404071

Venstrefløjen tror ikke de flygtninge og migranter, på hvem det vil bygge det nye Vesten, over en dørtærskel. Mistroen til folket er en forlængelse af mistro til folk. Men det er værd at lytte til folk, inden man lukker dem ude, for nissen flytter jo med. Som i de tyske gader, hvor an kan opleve kurdere og tyrkere deltager i et gæstespil om deres hjemlandes vemodige kulturudvekslinger

3. gang lykkens gang?

Diverse — Drokles on September 10, 2015 at 5:29 pm

Ugræs fyger over grænsen. Igen fra Tyskland. Hvad kan man sige om Tyskland, der ikke allerede er sagt? Tyskland er for lille til at dominere Europa, men for stort til ikke at forsøge, var Bismarks observation. Fra den anden side af kanalen bemærkede Churchill senere noget parallelt, “Germany are either at your feet og at your throat”.

Fra Moltke henover Hitler til idag Merkel har Tyskland forsøgt at omgøre Europa i sit billede. Den smilende multikulturelle omsorgsfascisme er bodsgangen for Auswiz, som Tysklands ikke blot plager sig selv med, men trækker ned over deres svage naboer. Fra ligefrem imperiedrømme henover megalomane planer om udslettelse etniske og religiøse mindretal til megalomaneplaner om et nyt europæisk kludetæppe af etniske og religiøse mindretal fremmede for de europæiske værtskulturer - der igen må holde for. Denne gang er Tyskland medie for en muslimsk Hijrah, en invasion gennem indvandring, som Robert Spencer skriver i Front Page Magazine

The entire continent of Europe is being inundated with refugees at a rate unprecedented in world history. This is no longer just a “refugee crisis.” This is a hijrah.

Hijrah, or jihad by emigration, is, according to Islamic tradition, the migration or journey of Muhammad and his followers from Mecca to Yathrib, later renamed by him to Medina, in the year 622 CE. It was after the hijrah that Muhammad for the first time became not just a preacher of religious ideas, but a political and military leader. That was what occasioned his new “revelations” exhorting his followers to commit violence against unbelievers. Significantly, the Islamic calendar counts the hijrah, not Muhammad’s birth or the occasion of his first “revelation,” as the beginning of Islam, implying that Islam is not fully itself without a political and military component.

To emigrate in the cause of Allah – that is, to move to a new land in order to bring Islam there, is considered in Islam to be a highly meritorious act. “And whoever emigrates for the cause of Allah will find on the earth many locations and abundance,” says the Qur’an. “And whoever leaves his home as an emigrant to Allah and His Messenger and then death overtakes him, his reward has already become incumbent upon Allah. And Allah is ever Forgiving and Merciful.” (4:100) The exalted status of such emigrants led a British jihad group that won notoriety (and a shutdown by the government) a few years ago for celebrating 9/11 to call itself Al-Muhajiroun: The Emigrants.

And now a hijrah of a much greater magnitude is upon us. Evidence that this is a hijrah, not simply a humanitarian crisis, came last February, but was little noted at the time and almost immediately forgotten. The Islamic State published a document entitled, “Libya: The Strategic Gateway for the Islamic State.” Gateway into Europe, that is: the document exhorted Muslims to go to Libya and cross from there as refugees into Europe. This document tells would-be jihadis that weapons from Gaddafi’s arsenal are plentiful and easy to obtain in Libya – and that the country “has a long coast and looks upon the southern Crusader states, which can be reached with ease by even a rudimentary boat.”

The Islamic State did not have in mind just a few jihadis crossing from Libya: it also emerged last February that the jihadis planned to flood Europe with as many as 500,000 refugees. Now the number is shooting well beyond that in Germany alone. Of course, not all of these refugees are Islamic jihadis. Not all are even Muslims, although most are. However, no effort whatsoever is being made to determine the refugees’ adherence to Sharia and desire to bring it to their new land. Any such effort would be “Islamophobic.” Yet there are already hints that the Islamic State is putting its plan into effect: jihadis have already been found among the refugees trying to enter Europe. There will be many more such discoveries.

Eight hundred thousand Muslim refugees in one year alone. This will transform Germany, and Europe, forever, overtaxing the welfare economies of its wealthiest nations and altering the cultural landscape beyond recognition. Yet the serious public discussion that needs to be had about this crisis is shouted down by the usual nonsense: the Washington Post Wednesday published an inflammatory and irresponsible piece likening those concerned about this massive Muslim influx into Europe to 1930s Nazis ready to incinerate Jews by the millions. Hollywood star Emma Thompson accused British authorities of racism for not taking in more refugees – as if British authorities haven’t already done enough to destroy their nation.

And so it goes. If you don’t accept the brave new world that is sure to bring more jihad and more Sharia to Europe, you’re a Nazi and a racist. Meanwhile, no one is bothering even to ask, much less answer, one central question: why is it incumbent upon Europe have to absorb all these refugees? Why not Saudi Arabia or the other Muslim countries that are oil-rich and have plenty of space? The answer is unspoken because non-Muslim authorities refuse to believe it and Muslims don’t want it stated or known: these refugees have to go to Europe because this is a hijrah.

This is also Europe’s death knell.

Arabian Business skriver

Saudi Arabia has offered to build 200 mosques in Germany for Syrian refugees who have fled to Europe.

As many as 20,000 refugees entered Germany from Hungary by train, bus and on foot last weekend, in an influx that was described as “breathtaking”.

Chancellor Angela Merkel, speaking at a news conference in Berlin, said: “I am happy that Germany has become a country that many people outside of Germany now associate with hope.”

11988247_606084092868114_3304780265244086559_n

Hvem tilhører Danmark?

Arabere, Demografi, Diverse, Folkevandring, Forbrydelse og straf, Multikultur, Muslimer, islam — Drokles on September 8, 2015 at 6:04 am

Det er muslimer der kommer væltende nu. De påstår i kor at de er flygtninge, men det er de ikke. De er en invasiv art. Muslimer får folk til at flygte, som f.eks Jørgen Nicolai , som TV2 skriver. Han

…rejste i begyndelsen af 2015 til Syrien for at kæmpe mod Islamisk Stat. Nu tør han ikke bo i Danmark af frygt for at blive dræbt af danske IS-sympatisører.

Jørgen Nicolai befinder sig lige nu et sted i Europa. Hvor han helt præcist befinder sig, vil han ikke ud med. Han bliver nemlig truet af danskere, som har hørt at han kæmper mod Islamisk Stat.

- Efter jeg har været i medierne er der også blevet flere trusler. Lige nu er det ikke sikkert for mig at være i Danmark, fortæller han til Radio24syv.

Danskere, klart. Politiet i Aarhus Vest siden 2012 har kørt en ’dialog-baseret’ politik mod de utilpassede unge i Gellerup og Bispehaven, skriver TV2. De må vel også være af den slags danskere. Der er tale om “en form for ’carte blanche’ i forhold til hvad andre utilpassede unge kan tillade sig overfor politiet”

Politikommissær Jens Espensen fra lokalpolitiet i Aarhus Vest forklarer, at man har indført strategien, eftersom ingen betjente kan holde til konstant at være i konflikt.

Velkommen til det nye herrefolk, Danmark er deres.

164193923-20150907-184834-l

Dummeduksen Danmark taber i Sorte Per

Diverse — Drokles on September 7, 2015 at 3:45 pm

Tidligere i dag våndede jeg mig over at det danske politi ikke stoppede alle flygtningene i Rødby, men lod nogle slippe fordi det sikkert var synd for dem, krigsflygtninge som de sikkert var. Men jeg havde overset elefanten i rummet og det tog en god ven en større pædagogisk opgave at kaste lys på den. Danmarks Radio

Hanna knuger det slidte lommetørklæde i hænderne, når hun altså ikke dupper de trætte, tårefyldte øjne.

For 24 dage siden begyndte hun og hendes mand, Samir, og deres tre børn på 9, 11 og 14 år en rejse, som de har fortrudt flere gange.

- Nu ville jeg ønske, vi aldrig havde forladt Syrien, fortæller moderen Hanna.

(…)

Turen gik først til Ankara i Tyrkiet, fra Tyrkiet videre til Grækenland - på en hjemmelavet flåde af sammenvævede gummirester. Der var 42-45 mennesker ombord. Det var livsfarligt, men de klarede det med livet i behold.

Ville hellere være død

- Jeg ville hellere være død hjemme i Syrien end at have udsat mine børn for det, fortæller moderen.

Men til Grækenland kom de og derfra videre til Makedonien, Serbien, Ungarn, Østrig, Tyskland - og nu sidder de så på et hotel i Rødby og undrer sig.

De forstår ikke, hvorfor de ikke kan komme videre til Sverige, hvor de har hørt fra venner, at der skulle være godt og trygt at være.

I Tyskland havde man sagt, at de sagtens kunne rejse gennem Danmark.

(…)

Familien med Hanna og Samir vil ikke blive i Danmark. Det er Sverige, de har rejst imod - hvor de kender nogle andre syrere. Her skulle være godt at være - og det skulle være nemt at få ophold.

Kan familien ikke komme til Sverige, håber de at komme tilbage til Tyskland - og helst Wien i Østrig, hvor de følte sig godt tilpas.

Hanna frygter flygtningelejrene og den kommende vinter.

- Hvad skal der ske med mine børn? Nu bliver det vinter. Mine børn skal i skole. Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke må rejse videre, siger Hanna igen.

Nemlig, Makedonien, Serbien, Ungarn, Østrig, Tyskland er alle transitlande, som ikke har registreret flygtningene og derfor ikke skal give asyl. De har sendt aben videre. De desperate flytninge har nøje udvalgt deres favoritmål og det er ikke Danmark. Men dansk politi vil tilsyneladende gerne have flytninge til Danmark kan man videre læse på Danmarks Radio

- Vi prøver lige så stille at fortælle dem, hvad der skal ske, og at det ikke er farligt at stå af i Danmark. Vi har fundet ud af, at mange af dem gerne vil til Sverige. Og vi prøver at forklare dem, at den mulighed ikke længere foreligger, når de først er blevet standset i Danmark, siger vicepolitiinspektør Preben Westh.

Sådan, Danmark som duks.  Vi er de eneste der tager konventionerne alvorligt, men Andreas Kamm, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, roser Merkel for at vise “europæisk lederskab“. I Danmark har man trods årtiers debat om vores renomme i udlandet ikke fundet ud af at der blot er tale om det, renomme. Ikke realiteter. Vores politikere er helt væk. Inger Støjberg taler om måske at gøre noget

Det er muligt, at Danmark på et tidspunkt vil indføre midlertidig grænsekontrol i et forsøg på at dæmme op for den igangværende strøm af flygtninge mod landet.

Jeg tænkte først at de fremhævede ord var nøglen til at forstå danske politikeres magtesløshed. Muligt, på et tidspunkt, midlertidigt. Tomhed, løgn og afmagt. Vores politikere aner ikke deres levende råd. Inger Støjberg betroede sin Facebookskare at hun ikke kunne forstå, hvorfor en islamist, som  havde søgt om dansk statsborgerskab når nu demokratiet og friheden var ham så meget imod. Efter alle de år med intense debatter om islams væsen og stræben efter verdensherredømme kan Støjberg stadig ikke indrømme for sig selv og sine ‘venner’ at islamisten vil være dansk statsborger fordi det gør det lettere for ham at ødelægge Danmark, der er ham så inderligt imod. Hvad der derimod er umuligt at forstå er hvorfor et Folketingsflertal giver islamisten statsborgerskab og tillader det!

2c06791f00000578-3224305-image-m-5_1441559971034

Dette er en af vor fremmeste politikere, helt uforstående for realiteterne. Det er ikke ordene “muligt, på et tidspunkt, midlertidigt”, der er sætningens nøgleord, men elefanten i rummet: Grænsekontrol. Min ven fremhævede at “dansk politi kan i henhold til Dublin-forordningen ikke bare lade dem tage videre.” Hvis vi stopper flytningene ved grænsen skal de registreres af os og er hermed vores problem, et problem vi aldrig kommer af med og som vi kan give videre, som en kædevandrende gave til vores svindende efterkommere. Det ser Iran gerne. Og det ser Radikale Venstre også gerne.

“Så kan man få schengen-samarbejdet med grænseløse nationer til at virke, fordi ingen tør indføre grænsekontrol af frygt for at skulle registrere” sagde min ven sarkastisk.

Flytningestrømmen: “Den danske familie sad komfortabelt på første klasse og bemærkede ikke togets nye passagerer”

Overskriften til denne lille stemningspost om det Danmark og Europa du ikke vil genkende er ikke en stavefejl, men min nevøs præcise ord. Flytningene, eller migranterne, eller 2. bølge, ankerbørn har mange navne. Jeg beskæftiger mig ikke så meget med denne katastrofe i sin begyndelse for Europa, dertil er det dels for overvældende, dels leverer de social medier de flydende opdateringer, der står som nødvendig modvægt til de etablerede og skatte-underholdte mediers følelsesporno. Men der er gået hul på bylden og pudset rammer nu også Danmark og det skal markeres Ekstra Bladet

Flere flygtninge og migranter, de fleste fra Syrien, er søndag aften stormet ind over den danske grænse ved Rødby.

Ifølge Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er der indtil videre kommet 270 flygtninge og migranter ind over de danske grænser ved Rødby.

- Vi er dernede for at registrere dem og få et overblik over, hvem de er, og hvorfra de kommer. Det er den almindelige asylbehandling, der starter der, siger vagtchef Stefan Jensen.

flygtninge-i-danmark

(Foto: Per Rasmussen)

Politiken ser det som en etnisk udrensning. Heh, nej, ikke af os, der ser ud til at blive befolkningsudskiftet, men af flygtningene der kommer hertil. “Den danske familie sad komfortabelt på første klasse og bemærkede ikke togets nye passagerer” hedder det i en voldsomt symbolladet sætning, der fortjener sit eget liv - men det er der ikke tid til

»Vi kan se, at politiet er ved at brække toiletdørene op, og ud vælter omkring 20 mennesker - voksne og små børn. De bliver gennet ud ad toget - næsten som en etnisk udrensning, og vi kan bagefter se, at toiletgulvet flyder med pomfritter og ketchup og børnelegetøj«.

Politiet var rolige og smilende

Claus Godskesen fortæller, at politiet var rolige og smilende - men dog bestemte i deres ordrer.

»Ude på perronen kan vi se, at børn og kvinder står og græder. De er tydeligvis langt fra bekvemme ved situationen. Det var virkeligt bizart at være vidne til«, siger han.

»Det er mennesker, som vi indtil i dag kun har set i nyhederne. Og pludseligt sad de altså i et dansk IC-1 tog! Nu er de her. Og ikke et andet sted, langt væk«.

Ja, nu er de her. Politiet synes selv de har “styr på de fleste” og lod derfor resten løbe deres vej. 29% af dem vil være kriminelle allerede i deres første år som asyl-ansøgere. Sidste afgang for første klasse, hvis man skal tro den polske blogger Kamil Bulonis, som han beskriver sværmen for The New Observer

With all solidarity with people in difficult circumstances I have to say that what I saw arouses horror … This huge mass of people – sorry, that I’ll write this – but these are absolute savages … Vulgar, throwing bottles, shouting loudly “We want to Germany!” – and is Germany a paradise now?

I saw how they surrounded a car of an elderly Italian woman, pulled her by her hair out of the car and wanted to drive away in the car. They tried to overturn the bus in I travelled myself with a group of others. They were throwing faeces at us, banging on the doors to force the driver to open them, spat at the windscreen … I ask for what purpose? How is this savagery to assimilate in Germany?

I felt for a moment like in a war … I really feel sorry for these people, but if they reached Poland – I do not think that they would get any understanding from us … We were waiting three hours at the border which ultimately could not cross.

(…)

Among them there were virtually no women, no children—the vast majority were aggressive young men … Just yesterday, while reading about them on all the websites I subconsciously felt compassion, worried about their fate but today after what I saw I am just afraid and yet I am happy that they did not choose our country as their destination. We Poles are simply not ready to accept these people – neither culturally nor financially.

I do not know if anyone is ready. To the EU a pathology is marching which we had not yet a chance to ever see, and I am sorry if anyone gets offended by his entry …

I can add that cars arrived with humanitarian aid – mainly food and water and they were just overturning those cars …

Det er ikke blot polakkerne der næppe vil finde sig i, hvad os patologisk selvdestruktive vesterlændinge lægger vores børns fremtid til. På Sicilien hævner de lokale unge sig på invasionen. Paven vil tage sin del af flygtningestrømmen. To (2!) familier, kan det blive når plads til i Vatikanet, der i forvejen er proppet med guld, røgelse og hjerterum.

the-tide

Svenskerne arrangerer godhedsdemoner ved siden af broderskabets moske. I Rotherham i Holland tørnede muslimer sammen med poltiet, skriver Breitbart, men når Danmarks Radio beskriver lignende sammenstød på Lesbos er flygtningene desperate.

Og desperate mennesker kalder på venligboere (via Uriasposten)

Some French leftists decided to hand out food to illegal immigrants in Calais. Illegals quickly took over the distribution of the food and stormed the van, trying to get in and grab all they could. Afterwards the woman visited a camp and the illegal immigrants were complaining to her that ”the food is not good”. The ungrateful illegals then took the food and threw it on the ground. Illegal immigrants in Europe expect to be placed in 5 star hotels when they arrive, when their expectations aren’t met they get aggressive. How long will we tolerate these demanders?

Et gutmensch klapper ad muslimen, der takker Allah.

De tyske scheiss millionaires gutmenschparade burde spejles i Premier League skriver Andy Kelly ansvarligt i Daily Mirror

Bayern Munich pledged 1m euros to the cause and to set up a training camp for young refugees. Bayern’s youth academy will provide regular training, meals and German language classes for the children.

Club chief executive Karl-Heinz Rummenigge said in a statement: “FC Bayern see it as its social responsibility to help those fleeing and suffering children, women and men, to support them and accompany them in Germany.”

Midfielder Javi Martinez yesterday went to Munich train station to welcome people at one of the key arrival points in Germany, distributing clothes, footballs and shirts.

And it’s not just in Munich.

Borussia Dortmund invited more than 200 refugees to their Europa League game last Thursday to help them settle into the city.

Many football fans from England are already planning to follow the lead of their German counterparts as public pressure has seen David Cameron pledge to accept more of those in need.

Yet from most of our football clubs, the silence has been deafening.

Ungarske fodboldfans savner ikke socialt ansvarlige klubber, skriver Russia Times

Clashes have broken out between refugees and football hooligans as the latter pelted smoke bombs and fireworks at the asylum seekers at the Keleti train station in Budapest. At least one person was injured before riot police intervened.

The refugees responded with plastic bottles and shoes, RT’s correspondent Daniel Hawkins reported from the scene on Friday.

Vand bliver smidt demonstrativt væk, en fyr holder med Real Madrid, der råder ham ‘Fly Emirates’. Der er forskel på børnefamilier og de vrede unge mænd. De sidste er i flertal

Orban og Bibi væger for sig på deres elskede landes vegne, mens tysk-franske Airbus værger Saudiaraberne fra deres arabiske brødre og og sikrer at presset koncentreres nordpå

german-saudi-fence

Er det drømme om de muligheder, der gør at et flertal af englænderne vil helt ud af EU, mens de endnu er i flertal?

befolkningstilvc3a6kst

Familien fra Nabi Saleh

tamimi-throw1

Ovenfor ses lillebror Tamimi, af nogle kendt som Yonis the Menace, kaste en af de sten, som han blev forsøgt tilbageholdt for. Kvinder i hans familie og hans storesøter Ahed Tamimi, også kendt som Shirley Temper, forsvarede ham så teatralsk at verdenspressen fik sin historie om den israelske overmagts træden stakkels palæstinensiske kvinder og børn under fode. Far Tamimi stod og filmede hele optrinnet, mens vestlig journalister fotograferede på livet løs. Men, det gik op for nogle aviser at de var blevet castet i en Pallywoodpoduktion og den gode historie blev knap så god. Venstreorienterede Mondoweis skriver i sit defensorat for Pallywood familien Tamimi fra Nabi Saleh

No doubt the Tamimi’s are getting famous. But that is because they refuse to stop protesting the theft of their village land and spring. Denied any means of self defense, they dare to expose the world to the reality of their lives while the cameras are rolling. They have no guns or bombs, they fight with media and exposure. But the scenes they record are very real. And the whole point is to capture the violence they face, as a matter of routine, on camera. Rosa Parks also planned her heroic action on a Montgomery bus in 1955. But was it staged? Of course not.

Denne Rosa Parks sammenligning skal gøre det ud for et ræsonnement, men er falsk i sin opbygning. Tamimi familien eksponerer ikke en vold, men gør derimod at for at fremprovokere en voldelig reaktion. Eric Cortellessa var til stede og har i Times of Israel følgende beskrivelse af det rituelle hysteri.

Once I arrived at the demonstrators’ rendezvous, I asked someone standing next to me what to expect from the impending protest.

“We’ll start marching down the road, then the army will be waiting for us. Once we get to a certain point, they’ll start throwing tear gas at us, then kids will start throwing rocks at them on top of the hill,” he said. “And then it will go back and forth like that.

“And we’ll take lots of pictures,” he added.

At 1:06 p.m., the demonstration began in earnest, when the participants marched a few hundred meters down the road toward the soldiers, who formed a barricade. I couldn’t tell what came first, stone throwing or tear gas grenades, but soon there was a cacophony of both. As I was taking photographs, some of the tear gas hurled at the crowd got in my eyes.

“Don’t touch them,” someone told me. “The sting will fade, just wait it out.”

Meanwhile kids started running up a brown hill to throw more rocks at the soldiers, some with slingshots, some with their hands.

At one point the demonstrators blocked the road. Little kids, under the leadership of the adolescents, began to take large rocks and line them up in the middle of the street.

“They are blocking the army’s jeeps from driving up the road to come from behind later,” someone told me.

The protest then shifted to an adjacent hill, where adolescents and younger children threw more rocks at soldiers as adult villagers and activists watched and cheered.

And then, suddenly, people started screaming. A team of soldiers had rushed the demonstrators from behind to start making arrests. At the same time, other soldiers ran up from the bottom of the hill and grabbed one of the adolescents.

A partially masked soldier with a rifle in his hand was chasing a younger boy whose arm was in a cast. I ran toward the fracas just as the soldier picked up the boy, grabbed him by the neck and pressed him against a rock, putting him in a chokehold while he lay on top of him. A young girl, Ahed Tamimi, the boy’s 15-year-old sister, then ran to the scene and began yelling and crying, pleading with the soldier to let him go.

Everyone who had a camera ran to the scene, too, with photographers and videographers forming a half-circle around the melee. At that point, the soldier must have realized that whatever he chose to do would live beyond that moment.

An older female villager — Nariman Tamimi, the boy’s mother — came from behind the soldier and began pulling him off the boy. The soldier screamed for help as more people joined the effort. He then tried simultaneously to pin the boy down and fight off everyone else. The young girl bit his hand when he tried to grab her by the neck. Everyone around him then started to hit the soldier on the head.

Finally, his commander came and extricated him from the imbroglio.

Before walking away, the soldier dropped a tear gas grenade where all the people were gathered. I ran to spare my eyes from the stinging, and by the time I reached a far enough vantage point to look back, people were carrying the boy back to his home in the village.

The soldier and his commander had left without making the arrest.

Ten minutes later, almost all of the demonstrators were outside the boy’s home. Someone from the Palestine Red Crescent Society was making calls about two other demonstrators who had been detained. While the boy was lying down, people tried to comfort him and see if he was all right.

The Red Crescent worker then showed the boy pictures he took of the incident. “Good job,” he told the child. He then got up to talk with other activists and journalists about getting to Ramallah and disseminating the photos and video.

“We got them,” he said.

Bloggen Legal Insurrection har foretaget lidt rutineresearch på Tamimi familien, som medierne både udenlands og herhjemme ikke synes at ville vægte

There is no doubt that Bassem Tamimi is also very proud of his own dutiful children: after claiming in a recent FB post – uncharacteristically without any photographic evidence whatsoever – that “the IOF attacked the village of Nabi Saleh” and that his son Mohammad “was injured and broke his arm” during the resulting “clashes”, Bassem Tamimi posted several older photos and, calling his 11-year-old son “my hero,” encouraged him to “keep strong.”

A few weeks earlier, he also proudly shared an album of over 200 photos documenting the widely admired exploits of his daughter Ahed. This album is very worthwhile viewing, as the huge number of images that go back a few years provide an excellent documentation of the grooming of the photogenic Ahed for use in confronting Israeli soldiers for the cameras from an early age.

Both Bassem Tamimi and his wife Nariman also expressed their approval and admiration when Ahed posted the photo (above) that showed her throwing stones at (unseen) Israeli soldiers. Nariman Tamimi praised the image of her daughter as “awesome” (automatic translation from Arabic), while Bassem Tamimi posted an approving comment that, according to the somewhat garbled automatic translation, includes praise for her stone-throwing and “resistance.”

Og stenkastning er ikke så uskyldigt, som det fremgår af medierne. Der er israelske børn, der bliver myrdet på den konto og forleden var det nær blevet til 5 studenter oveni, hvad en anstændig palæstinenser ikke reddet dem, fra sin hob af naboer.

Tom Holland om muslimenernes forhold til pædofili i islam

Akademia, Arabere, Diverse, Forbrydelse og straf, Historie, Iran, Muslimer, Politiken, Sharia, islam — Drokles on September 6, 2015 at 1:52 am

Politikens læsere konfronteres med islamisk nomalitet

Beretningerne fra Islamisk Stat afslører ifølge New York Times, at småpiger ned til 11-årsalderen er blevet ofre for systematiske voldtægter, og at adgangen til kvinder og piger bruges til at lokke mænd fra andre muslimske samfund til området ved løfterne om, at de som belønning fik adgang til at misbruge ofrene.

»Det er tilladt at have samleje med en kvindelig slave, der ikke er kommet i puberteten, hvis det kan lade sig gøre«, hedder det i en af den sunnimuslimske organisations instrukser, der blev offentliggjort i december.

Det er bemærkelsesværdigt at Politiken ikke skriver islamistiske, men sunnimuslimske. De kunne roligt have skrevet ‘islams instrukser’ da 90% af verdens muslimer er sunnimuslimer. Men fordi islam er så herlig entydig, så er de resterende 10% shiamuslimer på bølgelængde med grusomheder og depravering af mennesker, også når det handler om pædofili. Dr. Majid Rafizadeh skriver i Frontpage Magazine om de stadigt flere børne-ægteskaber i Iran

Although Muslim scholars argue that marrying a 9-year-old girl was only completely acceptable more than 1000 years ago during the time of Prophet Muhammad, still tens of thousands of underage girls are being forced to get married in Iran and the number expands to hundreds of thousands in the entire Islamic world.

The Islamic Republic is only one country among dozens of other Islamic countries which have legalized and even encouraged under age marriages. This trend is reportedly on the rise instead of declining.  For example, there was a 59 percent increase in under-10 year old marriages in Iran in one year. Several parts of the Islamic Republic have experienced a dramatic growth in under-age marriages.

According to the Islamic Republic civil code, Iran’s constitution set the legal marriage age for girls at 13 and boys at 15. But the Iranian parliament’s legal affairs committee made several statements arguing that the Islamic Republic is attempting to lower the girl marriage age to 9. So, even though the above-mentioned marriage is illegal based on Iran’s civil code, the religious authorities allowed it.

Why is the government trying to lower the legal age of a girl to 9, rather than increase it? Isn’t age 9 even well before the child reaches puberty? All of these marriages are happening under the eyes of the so-called moderate president, Hassan Rouhani, whom President Obama seems to admire.

Even more abhorrent, the Islamic Republic previously passed a law that permitted men to marry their young adopted daughters.

Men, som Politikens læsere konfronteres drypvis, men stigende med krakkeleringen af deres idyliserede udsyn, så bliver det også stadigt sværere for muslimer at se deres religion i øjnene. Tom Holland forklarer her om pædofili i islam og muslimerne i vestens stigende problemer med kognitiv dissonans (starter ved 17:06

De fremmede familier

Diverse — Drokles on September 6, 2015 at 1:10 am

Da jeg var barn, slog venstrefløjen altid på, hvor stærke familiebånd ‘de fremmede’ havde. Muslimerne var en klar modsætning til danskerne, der opløste deres familier, stærk tilskyndet af venstrefløjen. Men jeg voksede op på Nørrebro og så de fremmede privat i deres hjem, som jeg også gik i skole med deres børn. Så jeg bliver ikke chokeret når jeg ser en fed strøm af mænd fra Afrika og Arabien forlade deres familier for selv at søge mod nye græsgange. Jeg bliver heller ikke overrasket over hvorledes de behandler deres familie når de tager dem med sig, som man kunne læse et eksempel på, på TV2

Billeder af syriske Mohammad Bakkar gik torsdag verden rundt, da han skubbede sin gravide kone, Samiya, og deres otte måneder gamle søn, Husam, ned på togskinnerne ved den ungarske by Bicske. Grædende klamrede han sig til dem, inden politifolk bar ham væk og lagde ham i håndjern.

- Jeg følte, at døden ville være bedre. Eller at vi ville kunne finde fred i døden, siger han.

muslim-pa-togskinnerne

Jeg bliver heller ikke overrasket over den kurdiske far, der druknede sin egen familie for en bedre tandpleje

Det var heller ikke overraskende at faderen, der tilsyneladende ikke vil blive tiltalt for uagtsomt manddrab, valgte at begrave sin familie i den by han var flygtet fra. Den truende hjemstavn er jo ofte et yndet turistmål ved vi fra tidligere erfaringer. Men det var dog overraskende at faderen tog hele skylden på sig selv.

Gensyn med Shirley Temper

BT kolporterer en alt for typisk Pallywood-historie i gårsdagens avis

Det kan ligne scener fra en film. Men den følgende billedserie er et autentisk og skræmmende indblik i konflikten mellem Israel og Palæstina.

Billederne viser, hvordan en palæstinensisk dreng til at begynde med bliver pågrebet af en Israelsk soldat på voldsom vis. Han er en del af en gruppe palæstinensiske borgere, der protesterer mod et jødisk indtog i landsbyen Nabi Saleh, der ligger tæt ved den palæstinensiske by Ramallah. Byen ligger på Vestbredden og er under israelsk besættelse.

pallywood

pallywood-ii

Ja, det kan ligne scener fra en film fordi det næsten er en film. Det er i hvert fald film. Foran en håndfuld fotografer kaster medlemmer af den Pallywoodske familie Tamimi sig hysterisk over en israelsk soldat og pressen har den historie, den så tålmodig har ventet på; en israelsk undertrykkers overgreb på en lille dreng med armen i gips. Og kvinder og børn kommer drengen til undsætning. Mod den retfærdige harme kommer ondskaben til kort.

Men hvorfor den israelske soldat havde forvildet sig ensom ind i denne hvepserede fortæller hverken billederne eller BT. Og, ja, der var en ganske konkret grund der rakte ud over jødens iboende ondskab. Den lille dreng med armen i gips, havde kastet sten på de israelske soldater med sin fri arm

shirley-temper

Det bliver tydeligt for enhver, der ser de mange levende billeder, der også florerer, at soldaten udviser bemærkelsesværdig tilbageholdenhed, som var han dybt venstreorienteret. Den israelske kulturminister Miri Regev, mente at den israelske soldat burde have brugt sit våben. Ja selv araberne var overraskede over den israelske soldats tilbageholdenhed, skriver Jewish Press

Ahmed Elsayed wrote: “When I saw an Arab child dying of hunger and another drowning in the sea and the fish eat it when he escapes death to the West …. I became convinced that the worst thing produced by the Arab countries are the Arab rulers.”

Ahmed Issa: “Many commentaries say ‘The Israeli soldier is kinder than Arab soldiers,’ and this is true. But don’t forget that the Arab soldier follows the orders of tyrannical Arab leaders, and he’s not interested in his image, while Israel markets itself to the West as a bastion of democracy and human rights, and every Israeli soldier has a thousand faces: in front of the camera and behind the camera.”

Tita: “If it had happened in Egypt, they would have shot that boy with live ammunition instead of being so considerate.”

Amin: “Honest to God, it’s a shame that women are fighting and the men look on.”

Osama: “Note how although he had a weapon, and although he is a soldier of the Zionist entity, he did not shoot him in the head. Imagine the same thing [happening] in Arab countries, how our people would have acted…

Der var, som sagt tale om en designet photo-opportunity fra gamle Pallywood kendinge og den unge u-erfarne soldat røg i med begge ben. Pigen med den pink t-shirt hedder Ahed Tamimi og er også kendt som Shirley Temper. Hun er en ung talentfuld opvigler, hyldet af de palæstinensiske myndigheder

skc3a6rmbillede-2015-08-31-kl-093507

Hun har også vundet en civil courage pris (en anerkendelse Younis the Menace vist nok endnu har til gode)

ahed-tamimi-shirley-temper

Det lignede næsten scener fra en film fordi det var lige så kunstigt som en film. BT ignorerer, hvad der stirrer på dem, af en eller anden grund. Af samme grund bliver man også forstemt over den aggressive overskrift ligeledes i BT “Israel forbyder Heinz at kalde ketchup for ketchup”. Israel igen som handlende agens, når sagen synes at være at Heinz ikke lever op til israelske kvalitetskrav.

Ja, det bliver sgu nok et nej 3. december

Demografi, Diverse, Folkevandring, Indvandring, Politik, Pressen — Drokles on August 31, 2015 at 7:27 am

Morten Uhrskov Jensen mener at det peger klart mod et nej til ophævelse af Retsforbeholdet. Virkeligheden kan ingen danse med

Europas nærområder er eksploderet, og af samme grund vil EU implodere, falde sammen og blive til nationalstaternes Europa. Baggrunden – den ufattelige strøm af mennesker fra Afrika og Mellemøsten – er potentielt katastrofal, men virkningen vil blive den lykkelige, at molokken EU’s dage er talte.

Fra flere og flere lande lyder kravet om grænsekontrol mellem Europas stater for at hævde suveræniteten, for at få styr på, hvem der kommer ind.

Fra højst overraskende kanter sættes der nu spørgsmålstegn ved den uendelige strøm af mennesker fra den tredje verden. Fra tidligere absolut førende inden for industrien for total forandring af Danmark, Andreas Kamm fra Dansk Flygtningehjælp og Anders Ladekarl fra Dansk Røder Kors, hører vi nu meldingen om, at dette ikke kan blive ved.

Og lad mig tilføje for egen regning: Det bliver ikke EU, der løser denne eksistentielle udfordring for Europa. EU er som bekendt antitesen til Europa og kan kun gøre tingene værre. Nationalstaterne hugger den gordiske knude over ved at tilbageføre deres afgivne suverænitet og således genetablere Europas sande mening, som er et kontinent af nationalstater.

(…)

EU er ved at falde sammen som følge af masseindvandringen, som EU er ude af stand til at håndtere, fordi EU er indsovset i en universalistisk tænkning, der hader nationer og derfor hverken kan eller vil beskytte selvsamme nationer.

Det kan kun Europas lande selv gøre. Kun Danmark kan beskytte sig selv. Derfor stemmer danskerne nej i stort tal den 3. december.

Tyskerne vil have at briterne, der klogt har holdt sig udenfor Schengen, tager flere flygtninge som en del af deres ansvar, skriver Daily Mail. Tyskland forventer nu op imod en million flygtninge i år. Bulgarien indsætter hæren langs grænsehegnet for at stoppe flygtninge fra Grækenland og Makedonien (i Urugay har politiet der, søgt om tilladelse til at skyde mistænkte, der flygter i ryggen - det er vel kun et spørgsmål om tid førend der kommer en tilsvarende forespørgsel fra et europæisk, hvis endda ikke et folkekrav)

Og indrømmelserne af katastrofens omfang siver også ind hos ja-partierne. Socialdemokraternes Trine Bramsen vil “gå lige til grænsen i forhold til, hvad Schengen-reglerne byder” for at få mere grænsekontrol og indrømmer dermed at Schengen er hindringen for en effektiv løsning. Og Venstres Inger Støjberg “tror ikke på, at EU kan løse det her samlet set”. Alligevel anbefales det stadig at stemme ja, ikke blot fra et flertal af politikere, men også fra medierne. Danmarks Radio bragte deres eget lille fremstød for sagen i en positiv meningsmåling for ja-fløjen baseret på et let ledende spørgsmål, som Enhedslistens Søren Søndergaard hudflettede i Jyllands-Posten

Det holdt imidlertid ikke DR tilbage for i sidste uge at bringe resultatet af en yderst tvivlsom måling som bevis for, at 52 pct. af danskerne ville stemme ja til at afskaffe retsforbeholdet. Det er dog meget usikkert, om det er tilfældet, når man ser, hvad DR rent faktisk har spurgt om:

»En tilvalgsordning vil betyde, at Danmark selv kan vælge, hvilke europæiske samarbejder man vil deltage i, og hvilke man ønsker at stå uden for på det retslige område. Det vil eksempelvis betyde, at Danmark kan vælge at deltage i det europæiske politisamarbejde, Europol, men at stå uden for de fælles beslutninger omkring eksempelvis udlændingepolitikken«.

Efter denne præmis stilles respondenten det nærliggende spørgsmål: »Støtter du en sådan ændring af retsforbeholdet?«

Kun en lille del af sandheden

Hvad forventer man egentlig af sådan et spørgsmål? For at svare nej skal respondenten nærmest være indædt modstander af bekæmpelse af grænseoverskridende kriminalitet. Alternativt skal man på forhånd vide, at dette kun er en lille del af sandheden om, hvad der er på spil i denne afstemning.

DR nævner nemlig ikke på noget tidspunkt, at Danmark ved at stemme nej stadig kan deltage i grænseoverskridende politisamarbejde på samme måde, som eks. Norge og Schweiz har gjort i mange år. Det nævnes heller ikke, at Danmark ved at afskaffe retsforbeholdet uigenkaldeligt afgiver suverænitet over dele af vores retspolitik til EU, hvorefter hverken befolkningen eller det danske folketing har mulighed for at lave ændringer.

Og det nævnes heller ikke, at ved at stemme nej, så forsvinder den danske befolknings mulighed for at blokere for overdragelse af suverænitet på dette område én gang for alle.

Og inden debatten er kommet i gang er ja-sympatien dalende. Vi er trods alt nogle, der stadig husker bilen af strå.

Tradserier

David Trads tager på sin blog på Jyllands-Posten til genmæle mod mange af hans kritikere ved at svare ppå 10 udvalgte og ofte stillede spørgsmål. Første spørgsmål han svarer på, er, hvor mange flygtninge Trads selv er villig til at tage imod i sin lejlighed. Trads svar går, som Trads logik altid, på det andet af to ben. Han svarer abstrakt til det konkrete og konkret til det abstrakte. Hvorfor hjælpe overhovedet?

Folk har rettigheder, som ikke er afhængig af, om enkelte af os vil dele ud af vores penge. I gamle dage var det omvendt. Da måtte arbejdsløse og syge eksempelvis håbe på, at godsejeren ville hjælpe til. Det var ydmygende.

Trads historiske kommentar om godsejeren er kun taget med for sin surreelle kvalitet. Tilrejsende fra hele verden har rettigheder som ikke er afhængige af, om flertallet af danskerne er tilhængere eller modstandere af at dele ud af deres penge.

Mit svar er, at jeg ikke synes, at jeg skal huse flygtninge i min lejlighed. Jo, jeg har skam plads - lige som mange andre har det - men jeg synes ikke, at det er enkeltpersoners opgave at huse flygtninge. Det er fællesskabets.

Det er jo ikke, fordi vi ikke har plads her i landet, at regeringen ønsker at tage imod færre flygtninge. Plads har vi nemlig nok af. Der er masser af steder, hvor det offentlige kan købe eller leje boliger til flygtninge.

Her i landet har vi et velfærdssamfund, som betyder, at vi finansierer de fleste opgaver, hvor nogen har brug for hjælp, over skatten. Det er en god ide, for så skal folk i nød ikke stå med hatten og håbe på almisser.

Vi har altså et fællesskab, men folk i vores velfærdssamfund har ingen ret til at sige nej til at man finansierer alle der kommer tilrejsende. Plads, har vi nok af, skriver Trads, for vi kan blot købe mere bebyggelse. Trads altruisme er adgang til andres lommer, lommer Trads mener er bundløse. “Er Trads den allerværste af dem alle, eller er det Stampe, Jensen eller CBT?” spurgte en god ven. Det er et svært spøgsmål. Carsten Jensen har vist skrevet en god bog i Vi De Druknede, så lidt formildende er det måske at sige om ham. Men det sørgelige er at det felt er endnu mere befolket, ja overbefolket, for nu at blive i temaet.

For overbefolket med tradser som Anders Ladekarl har vi nemlig hurtigt ikke plads nok i Danmark. Ladekarl var i forvejen en af de, der følte sig klemt af indvandringen og derfor flyttede væk og ud i de lyse med ordene “Jeg ønskede mig en større bolig“. Og i den bolig er det næppe heller plads til de indvandrere der allerede bor i hans hjerte så fællesskabet må tage resten - ja, dem alle, vi har jo en velfærdsstat til det samme.

anders-ladekarl-prins-joachim-og-torkild-thyrring

Eller en trads som Per Nyholm i Jyllands-Posten, der har besøgt Nørrebro, med “bus A5 fra Nørreport, i sig selv en socialantropologisk oplevelse“, hvor han slet ikke har fundet det virkelig, han har læst om i medierne. Tværtimod falder han…

…i snak med en venlig marokkaner. »Hvad tror du, reaktionen havde været,« spørger han, »om attentatet var blevet forøvet mod synagogen i Krystalgade?«

Jeg foretager en fodtur gennem Langbortistan. Ingen voldsmænd, intet politi, snarere myldrende liv, energisk handel, caféer og eksotiske butikker. Vi er helt sikkert ikke i Mellemøsten eller på Balkan. Dér lærte jeg i krigens tid, at man aldrig måtte gå ind i en gade, hvor der ikke hang vasketøj ud ad vinduerne. Jeg når frem til Det Mytologiske Kvarter (gaderne er opkaldt efter vore gamle guder) og spadserer ned ad den berygtede Baldersgade.

Jobcentret er lukket. Fem meget danske ungersvende sidder med lidt mad, en håndfuld bajere og en flaske mineralvand – denne sidste dog med brus – på en trappe. Eftermiddagssolen bager, som var den på besøg fra Kairo. Alt er fredeligt. Den meget omtalte Café Bumzen er lukket.

Første snak med en marokkaner demonstrerer fluks en paranoid kulturel/religiøs offerdyrkelse, hvor man står i modsætning til majoritetssamfundet, der holder hånden over jøderne. Men Nyholm spadserer videre og oplever endeløse rækker af shawarmabarer og kiosker som eksotiske. Alt er fredeligt og Café Bumzen blev omtalt fordi det var en venstreekstrem terrorrede. “En enkelt molotovcocktail blev vist nok kastet under en nylig fest” får vi senere at vide helt urelateret. Og måske blev denne molotovcocktail også kastet uden relation til Café Bumzen, men det styrer ikke Nyholms pointe.

Overflader har let ved at tage sig idylliske ud, hvis man ikke ved, hvad det er man ser når man ser “En arabisk fane vajer fra taget.” eller, hvad man skal mene om

En moder, hyllet i sort fra top til tå, passerer med to småpiger. De danser hen ad fortovet. Om 15 år vil de være til skæg og ballade i nattelivet.

Ja, børn af fundamentalistiske forældre er party-monkeys sammen med alle de andre tilhyldede piger på diskotekerne. Men der er en slange i Paradis

Vel inden døre trækker jeg over facebookkommentarerne til brandanslaget i Nordvestkvarteret. En navngiven herre skriver: »Godt, respekt – brænd kamellortet af.« En anden tilføjer: »I må godt få 10 liter benzin af mig.« En tredje: »Det næste bliver deres moske inden jeg dør er den brændt ned.«

Sådan lød skrålet i de tyske gader i nazitiden. Sådan lyder skrålet i vore dages København.

Det er problemet med Danmark idag, danskerne; de fylder for meget i velfærdsstaten.

Venstrefløjen benytter sig ikke af nok new-speak

Akademia, Diverse, Information, Politik, Pressen, venstrefløjen — Drokles on August 21, 2015 at 4:57 am

Tidligere næstformand for Socialistisk Folkeparti Peter Westermann og cand.scient.pol med speciale i metaforisk framing Jacob Riiskjær efterlyser i Information endnu mere new-speak på venstrefløjen. Det er kun ganske logisk, det er trods alt kun på venstrefløjen at man kan kalde sig selv autonom og gå i sortklædt flok, råbende floskuløse paroler om solidaritet og menneskesyn mens man smadrer byen. Allerede i indledningen går det galt

I Ludvig Holbergs komedie råber Jeppe på Bjerget: »Tal dansk, din sorte hund!« til advokaten, der taler kancellisprog. Jeppe ønsker et sprog, han kan forstå, forholde sig til og føle. Et sprog, han kan kende sig selv og sine værdier i. Venstrefløjen har både været dum og doven, når den så længe har forsømt at udvikle sit eget sprog, men blot har benyttet sig af højrefløjens.

Hvis advokaten repræsenterer venstrefløjen, hvad vil det da hjælpe dem at udvikle sit eget sprog, når det netop fremmedgør dem i forhold til Jeppe, der repræsenterer folket? Jeppe kan ikke forholde sig til venstrefløjens floskler fordi den ikke repræsenterer Jeppes egne værdier.

At ’blive lettet’ betyder ifølge Den Danske Ordbog at ’gøre mindre tung’. Skat er noget, vi betaler til staten mod at få adgang til en række fælles goder som politi, retsvæsen, veje, osv. Det er ikke en fysisk ting, som kan veje mere eller mindre. Dermed er skat ikke noget, man kan blive lettet fra. Når vi forstår, hvad der menes med ordet ’skattelettelser’ skyldes det, at vi alle deler en fælles forståelse af, at skat er en byrde.

Her forveksler venstrefløjen det ikke at kunne tale dansk med det at tænke. Jeppe kan udmærket forstå metaforer og sexualiserer da heller ikke den danske sommer. Jeppe kan derfor sagtens forholde sig til at hans hverdag bliver mere trængt jo flere penge konfiskerer. Jeppe kan også sagtens forstå at der er nogle fælles goder der kræver fælles bidrag. Men fordi Jeppe netop kan tænke får han en bitter følelse når han ser venstrefløjen opfinde allehånde særinteresser og importerer allehånde særinteressenter der skal betænkes med frugtens af Jeppes anstrengelser.

Westermand og Riiskjær tilhører eksempelvis som offentligt ansatte den “del, som ikke mener, at skat er en byrde”. De mener derfor videre at man skal fortsætte ud fra en mere klassisk socialdemokratisk vinkel på sproget, hvor velfærdsstaten er “En bygning, vi rejser“, hvor skatten derfor er ‘fundamentet’.

Hvis velfærdsstaten er en bygning, bliver skatten metaforisk til fundamentet for den bygning. Således bliver ’skattelettelser’ til ’skatteforringelser’ eller ’skatteerosion’, fordi en sænkning af skatteniveauet svækker fundamentet for vores fælles velfærdssamfund (bygningen).

Det er underforstået at ‘vi’ alle skal støbe fundamentet til den bygning uanset om vi er interesserede i at bo i den, hvorfor den for Jeppe antager form af et fængsel, med Westermand og Riiskjær som smilende . Det

Efter at have overvejet at omtale skat “neutralt”, som hæves eller sænkes, selv om det er svært at forestille sig vesntrefløjen bruge ordet skattesænkning, når nu massakre på velfærdsstaten ligger lige på tungen, foreslår Westermann og Riiskjær “Et tredje alternativ”, nemlig

…at frame en skattenedsættelse som en gave. At betale mindre i skat er en gave fra staten. Ikke en ret. Jensen har derfor fået en ’skatteforæring’.

Jeg kan kun bede til at venstrefløjen vil fortælle Jeppe Jensen er statens ejendom og at eventuelle rester af hans arbejdsfortjeneste derfor er at regne for en skatteforæring. Thi i så fald vil Jeppe svar være i et sprog venstrefløjen uanset at den ikke kan forstå eller forholde sig til så føle.

Syvende Planned Parenthood video: Partial Birth Abortion, “Whatever the federal government calls it”

Diverse — Drokles on August 20, 2015 at 6:51 am

Den syvende video om den amerikanske familieplanlægningsinstitution Planned Parenthoods skødesløse omgang med aborterede fostre (Den sjette sprang jeg over). Den er, som de foregående, endnu mere ‘grafisk’ end de foregående. Center for Medical Progress skriver på deres Youtube kanal

The third episode in a new documentary web series and 7th video on Planned Parenthood’s supply of aborted fetal tissue tells a former procurement technician’s harrowing story of harvesting an intact brain from a late-term male fetus whose heart was still beating after the abortion.

The “Human Capital” documentary web series, produced by The Center for Medical Progress, integrates expert interviews, eyewitness accounts, and real-life undercover interactions to explore different themes within Planned Parenthood’s sale of aborted fetal tissue. Episode 3, “Planned Parenthood’s Custom Abortions for Superior Product,” launches today at: http://www.centerformedicalprogress.o…

The series focuses on the personal narrative of Holly O’Donnell, a former Blood and Tissue Procurement Technician for StemExpress, a biotech start-up that until last week was partnered with two large northern California Planned Parenthood affiliates to purchase their aborted fetus parts and resell them for scientific experimentation.

O’Donnell describes the harvesting, or “procurement,” of organs from a nearly intact late-term fetus aborted at Planned Parenthood Mar Monte’s Alameda clinic in San Jose, CA. “‘I want to see something kind of cool,’” O’Donnell says her supervisor asked her. “And she just taps the heart, and it starts beating. And I’m sitting here and I’m looking at this fetus, and its heart is beating, and I don’t know what to think.”

The San Jose Planned Parenthood does abortions up to 20 weeks of pregnancy. Referring to the beating heart of the aborted fetus, O’Donnell remarks, “I don’t know if that constitutes it’s technically dead, or it’s alive.”

State and federal law require that the same treatment be given to an infant born-alive after an abortion as to a normally delivered baby (1 U.S.C. 8, CA Health and Safety Code 123435). California law also prohibits any kind of experimentation on a fetus with a discernible heartbeat (CA Health and Safety Code 123440). StemExpress has been cited in published scientific literature as a source of fetal hearts used for Langendorff perfusion, which keeps a heart beating after it is excised from the body: http://www.hindawi.com/journals/omcl/…

O’Donnell also tells how her StemExpress supervisor instructed her to cut through the face of the fetus in order to get the brain. ““She gave me the scissors and told me that I had to cut down the middle of the face. I can’t even describe what that feels like,” she says.

The video also features recordings of Dr. Ben Van Handel, the Executive Director of Novogenix Laboratories, LLC, and also of Perrin Larton, Procurement Manager of Advanced Bioscience Resources, Inc. (ABR). Novogenix is the company that has harvested fetal organs from abortions done by Planned Parenthood Federation of America’s Senior Director of Medical Services, Dr. Deborah Nucatola, in Los Angeles, while ABR is the oldest fetal tissue procurement company and works with Planned Parenthood in San Diego and other clinics around the country. Van Handel admits, “There are times when after the procedure is done that the heart actually is still beating,” and Larton describes abortions she has seen where “the fetus was already in the vaginal canal whenever we put her in the stirrups, it just fell out.”

CMP’s Project Lead David Daleiden notes, “Today’s video contains heartrending admissions about the absolute barbarism of Planned Parenthood’s abortion practice and baby parts sales in which fetuses are sometimes delivered intact and alive. Planned Parenthood is a criminal organization from the top down and should be immediately stripped of taxpayer funding and prosecuted for their atrocities against humanity.”

Breitbart talte for et par dage siden med stamcelle eksperten Dr. Theresa Deisher

In an interview with Breitbart News, Dr. Theresa Deisher, a world-renowned scientist in the field of adult stem cell therapies and regenerative medicine, discussed what is involved in harvesting the organs of aborted babies.

“If you read scientific publications, in which they use the fetal material for some indications, particularly, cardio-vascular, or nerve cell research, they discuss the necessity of having tissue in the digesting buffer solution within five minutes for optimal yields,” she explains. “So, within five minutes of death, you would have to have the heart removed, and flushed of all blood, cleaned of any extra tissue that might be there, and the heart put into a liquid with enzymes that would digest the connective tissue and release the muscle cells.”

“Sometimes, they use an apparatus where they hook the heart up and they would flush fluid through it to keep it alive and beating,” she continues. “And you can’t have a dead heart that’s going to work in that kind of process.”

Deisher states that, in these cases, in order for the organs of aborted babies to be viable for research, the baby must be kept alive with a beating heart in order to get it through the harvest.

“Biomedical companies prefer gestational ages of greater than 20 weeks for heart muscle,” she adds. “This is from reading their publications; so, I have always suspected that the babies in some of these cases were alive until their hearts were cut out.”

(…)

“Listening from the first video where they talk about getting an intact [corpus] callosum—that’s like a partial birth—the head would have to be through the canal in order to get that material,” Deisher states.

Når jeg ser de skjulte optagelser kan jeg ikke lade være med at tænke om det er en bevidst tanke fra Center for Medical Progress, at så meget ‘interview’ med folk fra Planned Parenthood foregår på restaurant. Der er i hvert fald en meget kunstnerisk modstilling i at se dem æde skiftevis med at de dissikerer ‘foster-kadavere’, konstant talende nonchalant om deres gedulgte virke.

Next Page »

Monokultur kører på WordPress