Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » sandheder og forudsigelser fra Sennels


sandheder og forudsigelser fra Sennels

Arabere, Demografi, Indvandring, Jihad, Kalifatet, Multikultur, Muslimer, Videnskab, islam, venstrefløjen — Drokles on January 21, 2015 at 11:55 pm

Dagbladet Arbejderenhar samlet 10 af de mest kontroversielle citater fra Pegidas danske bagmand” Nikolaj Sennels og de citater vidner om en ganske fornuftig ung mand, der fortjener at blive gentaget

Et groft skøn viser, at næsten halvdelen af alle verdens muslimer er indavlede. En stor del af de indavlede muslimer er født af forældre, som selv er indavlede – hvilket øger risikoen for mentale og fysiske skader meget. Massiv indavl indenfor den muslimske kultur de sidste 1400 år kan have gjort katastrofal skade på deres genpulje. Indavl kan være forklaringen på, hvorfor det kun er lykkedes ni muslimer at modtage den prestigefyldte Nobels Fredspris.
Europenews.dk, 9.8.2010

Hvis du vil udvikle dine evner til beskyttelse, så bliv stærk, lær kampsport og overvej at gå med i Hjemmeværnet. Hvis du er involveret i politiske aktiviteter, så hold bureaukratiet på et minimum, bliv gode venner og lad være med at konkurrere med dine anti-jihad-kammerater.
10news.dk, 31.12.2014

Når man arbejder psykologisk med muslimer, bliver det klart, at man ikke kan opfordre en muslim til at lægge sin vrede fra sig. Det ville svare at bede en cowboy om at lægge pistolerne hjemme på kommoden, inden han skal ud og duellere: det virker absurd i hans øjne.
Snaphanen.dk, 11.6.2008

Jeg kan ikke lide islam og alle, som mener at islam bør have en plads i verden. Jeg bryder mig heller ikke om de negative konsekvenser, som muslimsk indvandring har ført med sig. Men jeg hader ikke alle muslimer. Obama er en af dem, jeg ikke bryder mig om, og som jeg mener er blandt de mange, som burde rejse hjem, hvor han kommer fra.
Amerikanske perspektiver JP.dk, 12.10.2009)

Jeg blev spurgt fornyligt: Hvorfor bekæmpe islam? Det korte svar er fordi islam bekæmper os og da islam ikke kender nogen grænser og ikke kender nogen medlidenhed, vil islam blive ved med at bekæmpe os indtil vi er besejrede eller - forhåbentlig - stopper dem for evigt.
10news.dk, 31.12.2014

Terrorplanerne mod Jyllands-Posten viser, at avisen havde ret, da den med Muhammed-tegningerne pegede på korandyrkere som en trussel mod menneskets frihed og ret til at sige det man tænker.
Kulturkløften, JP.dk, 28.10.2009

Vi får formentligt undtagelsestilstande og guerillakrige i vores europæiske byer inden for en håndfuld år. Kampene i sig selv vil gøre vores lande ukendelige i en årrække, og selvom vestlige magter endnu ikke har vundet en krig mod guerrilla-krigere, så har vi vi trods alt overmagten - hvis vi vil bruge den… Men der går nok et halvt århundrede, førend vi kan trække vejret dybt og frit igen.
Kulturkløften, JP.dk, 28.10.2009

Det ligger således meget dybt i os vesterlændinge, at vi selv har ansvar for vores forstyrrende følelser… Denne refleksionsproces er netop det, som udgør den største psykologiske forskel mellem vesterlændinge og folk, som er vokset op i muslimske familier.
Snaphanen.dk,11.6.2008

Inden fem år vil vi have reel guerillia-krig i vores storbyer med skudvekslinger mellem muslimske grupper og vestlige autoriteter. Vi vil se fronte og barikkader, døde politimænd, hævnangreb med selvmordsbomber, hæren griber ind, voldelig selvtægtsgrupper på begge sider og vi vil få vores egne Gaza-striber hvor stadigt mere permanente undtagelsestilstande er en realitet. Tryghed, velfærdssamfundet, økonomi og håb for fremtiden vil være skudt i sænk. Samtidigt vil mere eller mindre officielle organisationer i den muslimske verden støtte deres ‘brødre’ med viden, våben, mandskab og politisk og økonomisk pres.
Kulturkløften, jp.dk, 22.11.2009

At sikre os selv og vores efterkommere mod denne cancer, som allerede gnaver i alle vitale dele af vores samfund, kræver særdeles vedholdende politisk og folkelig beslutsomhed. Når vi slår tilbage vil det provokere vores selvudnævnte fjende og styrke deres verdensberømte barnlige vrede og offermentalitet. Men der er ingen grund til at undgå konfrontation, da der ikke er nogen vej uden om et virkeligt sammenstød uanset hvad – og jo før det kommer, jo færre og jo dårligere organiseret vil de være.
10news.dk, 31.12.2014

Som man kan læse trækker Sennels i flere af citaterne på sit virke som fængselspsykolog, altså en nøgtern formidling af den ‘grimme’ virkelighed. I andre citater forudser han den udvikling, der senest med angrebne på Charlie Hebdo, det jødiske supermarked i Paris og gidseltagningen i Belgien, som flere europære er vågnet op til. Når 80.000 franske politifolk og sikkerhedsstyrker sendes på gaden så deler myndighederne den bekymring. Og som Syriensfarerne vender hjem utilfredse med kommunens psykologbistand, uddannelsesforløb og jobtilbud kontra massemord på vantro er vi endnu kun i begyndelsen af en terrorbølge ingensinde før oplevet på europæisk jord. Og på den baggrund opfordrer Sennels ganske logisk til at man bør forberede sig på at beskytte sig selv og sit land, som myndighederne svigter deres opgave gennem stadig fornægtelse.

Men det er selvfølgelig bemærkningerne om indavl, der er uæstetiske for venstrefløjen, siden Stalin opgav sin abe-neger hær.

I en artikel fra september 2010 på europenews.dk, en engelsksproget hjemmeside der formidler stærkt islamkritiske blogindlæg, skriver Sennels blandt andet, at “næsten halvdelen af verdens muslimer er indavlede” og at indavl fører til “lavere intelligens”.

Ikke nok med at Sennels påstår at muslimer er indavlede, men han rakker oven i købet ned på indavl. Men Sennels er blot nøgtern. Forrige år udtalte den tidligere Minister of State for Borders and Immigration hil Woolas ifølge Daily Mail at der var et genetisk problem som følge af muslimsk fætter-kusine praksis

Referring to the culture of Muslim arranged marriages between cousins, environment minister Phil Woolas said: “If you have a child with your cousin the likelihood is there’ll be a genetic problem.”

Mr Woolas, whose views were supported today by medical experts, said the practice did not extend to all Muslim communities and that most cases occur in families from rural Pakistan, where up to half of all marriages are thought to involve first cousins.

According to today’s Sunday Times, the minister, who represents Oldham East and Saddleworth said: “If you talk to any primary care worker they will tell you that levels of disability among the . . . Pakistani population are higher than the general population. And everybody knows it’s caused by first cousin marriage.

(…)

Research for BBC2’s Newsnight in November 2005 showed British Pakistanis accounted for 3.4 per cent of all births but have 30 per cent of all British children with recessive disorders.

I 2010 kunne man på Europe News læse

Massive inbreeding within the Muslim culture during the last 1.400 years may have done catastrophic damage to their gene pool. The consequences of intermarriage between first cousins often have serious impact on the offspring’s intelligence, sanity, health and on their surroundings

The most famous example of inbreeding is in ancient Egypt, where several Pharaonic dynasties collapsed after a couple of hundred years. In order to keep wealth and power within the family, the Pharaohs often married their own sister or half-sister and after a handful of generations the offspring were mentally and physically unfit to rule. Another historical example is the royal houses of Europe where royal families often married among each other because tradition did not allow them to marry people of non-royal class.

(…)

A rough estimate shows that close to half of all Muslims in the world are inbred: In Pakistan, 70 percent of all marriages are between first cousins (so-called “consanguinity”) and in Turkey the amount is between 25-30 percent (Jyllands-Posten, 27/2 2009 More stillbirths among immigrants”

Statistical research on Arabic countries shows that up to 34 percent of all marriages in Algiers are consanguine (blood related), 46 percent in Bahrain, 33 percent in Egypt, 80 percent in Nubia (southern area in Egypt), 60 percent in Iraq, 64 percent in Jordan, 64 percent in Kuwait, 42 percent in Lebanon, 48 percent in Libya, 47 percent in Mauritania, 54 percent in Qatar, 67 percent in Saudi Arabia, 63 percent in Sudan, 40 percent in Syria, 39 percent in Tunisia, 54 percent in the United Arabic Emirates and 45 percent in Yemen (Reproductive Health Journal, 2009 Consanguinity and reproductive health among Arabs.).

A large part of inbred Muslims are born from parents who are themselves inbred - which increase the risks of negative mental and physical consequenses greatly.

The amount of blood related marriages is lower among Muslim immigrants living in the West. Among Pakistanis living in Denmark the amount is down to 40 percent and 15 percent among Turkish immigrants (Jyllands-Posten, 27/2 2009 More stillbirths among immigrants”.).

Several studies show that children of consanguineous marriages have lower intelligence than children of non-related parents. Research shows that the IQ is 10-16 points lower in children born from related parents and that abilities related to social behavior develops slower in inbred babies:

“Effects of parental consanguinity on the cognitive and social behavior of children have been studied among the Ansari Muslims of Bhalgapur, Bihar.

IQ in inbred children (8-12 years old) is found to be lower (69 in rural and 79 in suburban populations) than that of the outbred ones (79 and 95 respectively). The onset of various social profiles like visual fixation, social smile, sound seizures, oral expression and hand-grasping are significantly delayed among the new-born inbred babies.” (Indian National Science Academy, 1983 Consanguinity Effects on Intelligence Quotient and Neonatal Behaviours of nsari Muslim Children”).

I 2009 kunne man læse i BT

Når fætter og kusine får børn sammen, er der dobbelt så stor risiko for at få et handicappet barn - det koster kommunekasserne dyrt.

Handicappede indvandrerbørn koster danske kommuner millioner.

I Københavns Amt alene er antallet af handicappede børn i alt steget med mere 100 procent på 10 år.

Forklaringerne er mange:

Flere kvinder føder i en høj alder.

Flere handicappede børn overlever.

Men det viser sig altså også, at indvandrere sætter flere handicappede børn i verden end danskerne gør.

En stor del af forklaringen skyldes de mange fætter-kusine-ægteskaber blandt indvandrere.

Samme år ifølge Metro Xpress

Tyrkiske, pakistanske og somaliske mødre har dobbelt så stor risiko for at føde dødfødte børn som etnisk danske kvinder.

Sådan lyder konklusionen på et forskningsprojekt fra Syddansk Universitet.

Her har en gruppe forskere gennemgået alle fødsler i Danmark i 1980-2000 for at undersøge sammenhænge mellem moderens etniske baggrund og barnets sundhed.

Forskningsprojektet viste ikke kun, at børnedødeligheden blandt tyrkere, pakistanere og somaliere er særlig høj, men samtidig at den for eksempel er meget lav blandt libanesiske kvinder.

»Det er ret overraskende, at der er så stor forskel mellem nationaliteterne,« siger Anne-Marie Nybo Andersen, der er en af forskerne bag projektet, til magasinet NyViden.

En af årsagerne kan være tendensen til at gifte sig inden for familien.

Jaymans Blog kommer med en fin grafik

inbreeding-gradient-europe-d

Eller et Verdenskort måske? Man kan læse mere i Consanguinity and reproductive health among Arabs, Consanguinity Effects on Intelligence Quotient and Neonatal Behaviours of nsari Muslim ChildrenBehaviour GeneticsA study of possible deleterious effects of consanguinityInfant death and consanguineous marriage og Nature.

Og for de der gerne vil miste forstanden

2 Kommentarer »

  1. I det første Nicolai Sennels citat siger han, at kun 9 muslimer har vundet Nobles Fredspris. Dette var sandt på det givne tidspunkt, men ubetydeligt, da prisen ofte deles ud til folk, der egentlig ikke har gjort en skid, for at sige det mildt. Seneste skud på stammen er Barack Obama.

    Det mere interessante er Nobelpriserne i kemi og fysik. Mens listerne af jødiske prisvindere er lange, må den muslimske verden nøjes med sammenlagt 2 muslimske prisvindere. Måske skyldes det indavlen og den derfor lavere intelligenskvotient.

    Jeg turde ikke se din video. Stilbilledet var forstyrrende nok i sig selv, og jeg skal også kunne sove i nat.

    Comment by Tyrael — January 22, 2015 @ 11:44 pm
  2. [...] Arbejderen har, som jeg skrev igår, “samlet 10 af de mest kontroversielle citater fra Pegidas danske bagmand” Nikolaj Sennels. Den [...]

    Pingback by Monokultur » Indavl blandt muslimer — January 23, 2015 @ 7:25 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress