Indavl blandt muslimer

Demografi, England, Muslimer — Drokles on January 23, 2015 at 7:24 am

Dagbladet Arbejderen har, som jeg skrev igår, “samlet 10 af de mest kontroversielle citater fra Pegidas danske bagmand” Nikolaj Sennels. Den mest opsigtsvækkende handler om indavl  blandt muslimer

I en artikel fra september 2010 på europenews.dk, en engelsksproget hjemmeside der formidler stærkt islamkritiske blogindlæg, skriver Sennels blandt andet, at “næsten halvdelen af verdens muslimer er indavlede” og at indavl fører til “lavere intelligens”.

Som jeg skrev igår med en masse referencer refererer Sennesl blot eksisterende og ganske ukontroversiel forskning. En god ven gjorde mig opmærksom på en lidt ældre dokumentar om fætter 3-finger fænomenet

Muslim children in certain areas are 13 times more likely to be born with birth defects than non-Muslims due to a tradition of arranged marriages with cousins. This documentary highlights how political correctness allows this to happen in modern day Britain and Europe. Is this British media propaganda? Or does this actually happen alot within Muslim communities?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress