Voldtager på grund af islam

Diverse — Drokles on June 21, 2012 at 12:31 pm

“Det står sort på hvidt” sagde min ven da han viste mig en 17 årigs forklaring på hvorfor han havde voldtaget et barn på samme alder som hans profet Muhammeds kone

- På vej hen mod legepladsen fik han pludselig en ide om, at han ville voldtage nogen. Det var lige meget hvem, det var. Det skulle bare være nogen. Han gik hen til pigerne (den 10-årige og hendes ni-årige legekammerat, red.), og fik dem til at gå med.

Herefter indrømmer han at have tvunget den 10-årige til oralsex, idet den ni-årige stak af. Hvordan opstod den ide, ville anklageren vide.

- Hjemme hos mig er alting forbudt. Alt er meget islamistisk hjemme hos min mor. Jeg ville væk derfra. Jeg havde tænkt tanken, at jeg skulle gøre noget forkert, så kommunen tænkte, at jeg skulle væk derfra. Det kunne ligeså godt have været et overfald eller tyveri. Jeg følte mig ekstremt presset på det tidspunkt, sagde han.

Det er så god en forklaring som nogen.

1 Kommentar »

  1. Fængsel eller islam?
    Vi snupper fængslet :)

    Comment by Gammelfar — July 8, 2012 @ 6:13 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress