Gore-effekten rammer Al Gores hjemstavn

Diverse — Drokles on December 17, 2010 at 4:47 am

Gore-effekten er den effekt tidligere vicepræsident Al Gores tilstedeværelse har på det lokale klima. Når Gore tropper op ved et klimaarrangement falder temperaturen gerne. Tilsyneladende har han været hjemme i sin fødeby Nashville i december måned. Fra Tennessean

Nashville is experiencing its coldest December since 1942. Sunday’s below-freezing temperatures and snow created black ice conditions on many Middle Tennessee roads, said meteorologist Bobby Boyd with the National Weather Service. That prompted Metro Nashville Public Schools, along with neighboring school districts, to cancel classes today.

Al Gore har udover at køle atmosfæren ved at flyve rundt i sit private jet-fly også slået meget til lyd for en kriminalisering af de der spørger “Whatever happened to global warming, eh?”

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress