Fodboldklub reddet fra islamisk overtagelse

Diverse — Drokles on February 6, 2007 at 7:27 pm

Den legendariske fodboldklub Liverpool FC bliver alligevel ikke solgt til et arabisk konsortium. Liverpools ledelse lå ellers længe i forhandlinger med det muslimske Dubai International Capital og kun de sidste formaliteter manglede da de amerikanske forretningsmænd George Gillett Jnr og Tom Hicks trådte til med et bedre bud.

Flere engelske klubber kommer på udenlanske hænder i disse år, mest prominente blandt dem er Malcolm Glazer’s overtagelse af Manchester United og den russiske gangster Roman Abramovich’s køb af Chelsea. Arsenal’s spillerere løber rundt med ordet Emirates på trøjerne - i fuld offentlighed! Og de spiller på et stadion der hedder Emirates! Men Liverpool FC blev altså reddet fra en sådan grum skæbne.

Liverpool FC er Englands mest vindende klub gennem tiden, skønt de ikke har været så succesfulde siden 80′erne, hvor den store dansker i klubben hed Jan Mølby.
liverpoolteam8687.jpg

2 Kommentarer »

  1. [...] Bloggen Raapil unblogged har taget anstød af Monokulturs post om Liverpool FC’s ejerskab. Men to læsere tager Raapil under kyndig behandling og afslører ikke blot citatfusk, men giver en god gammel røvfuld til selvhellige relativister. Her er mit syn på islamis tro [...]

  2. [...] I 2007 var den fornemme fodboldklub Liverpool i øvrigt tæt på at blive solgt til et arabisk konsortium, men blev reddet på målstregen. [...]

    Pingback by Monokultur » Muslimske spillere — August 29, 2009 @ 12:54 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress