Ø-Karen går til V

Diverse — Drokles on January 31, 2007 at 11:00 am

karen_jespersen_168323c.jpg

Fra Jyllands-Posten

Det bliver som folkevalgt for den tidligere dødsfjende. Karen Jespersen vil inden for de nærmeste dage officielt meddele, at hun stiller op for Venstre i en sikker kreds i Jylland. Det bekræfter en højtplaceret venstre-kilde over for Ekstra Bladet.

Gennem de seneste uger har rygterne svirret på Christiansborg, men forhandlingerne mellem Karen Jespersen og statsministerpartiet har været ført med kortene holdt tæt til kroppen.

Det er ifølge Ekstra Bladets oplysninger indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, der har ladet en bemærkning falde til en lokal V-kredsformand, om, at det nok kunne være en god idé med en telefonopringning til socialdemokraternes tidligere social- og indenrigsminister.

Endnu flere problemer for Sosserne.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress