Månedens Wahid Pedersen

Diverse — Drokles on January 29, 2007 at 11:35 pm

Det har vakt bestyrtelse hos nogle, at britiske muslimer bliver mere radikale over tid. Og mange har endda været overraskede over at det skyldtes den multikulturelle politik
om at dele mennesker op efter deres tilknytning til en eller anden minoritet. Andre af os ville sige at det var det vi sagde. Jo mere man fremmer forskellighed jo mere svækkes samhørigheden.

Imam Abdul Wahid Pedersen ser selvfølgelig lyst på det og med velkendt muslimsk surreel logik kortslutter han i Politiken således:

 »Vi er nået så langt i integrationen, at de unge tør gå imod samfundet. Hvis integrationen ikke var lykkedes, ville de i højere grad krybe. Det er tegn på, at de unge er i ro med den situation, de står i«, mener Abdul Wahid Pedersen. 

Vi er nået så langt i integrationen, at de unge tør gå imod samfundet? Glimrende! Vi er nået så langt med rehabiliteringen af kriminelle at de tør bryde loven!

1 Kommentar »

  1. [...] Den eneste vej frem er et stop for muslimsk indvandring, – herunder familiesammenføring, kombineret med en nul-tolerancepolitik. Man må ikke give efter for særkrav, for så fortsætter islamiseringen af vesten. Jeg mener, at kritikken af den britiske indsats er forfejlet. Problemet er tværtimod, at englænderne ikke står fast på, at det er britiske værdier, der gælder i Storbritannien og at emnet ikke står til diskussion. Der er mere om rapporten her på DRs hjemmeside og her er en skøn kommentar fra MonoKultur. [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress