Oppositionen i total opløsning

Diverse — Drokles on January 26, 2007 at 5:35 pm

Hvis man holder hovedet lidt koldt og husker på ordsproget om de tomme tønder, så er det svært at se et alternativ til regeringen efter næste valg. Tonen fra VKO flertallets modstandere bliver stadig mere skinger og det afslører for mig; afmagt.

Oppositionens problem ligger dybere end politiske uenigheder, den ligger i en grundlæggende misforståelse af stat, samfund, folk, nation, magt….i alt hvad den har gået og bildt sig ind. Dens verdenssyn er over tid forvrænget af dens idealer og meninger og nu er det svært at sige noget meningsfuldt til de problemer vi står over for. Derfor er enhver udvikling uforståelig og skræmmende og oppositionen taber hovedet og reagerer i vrede og hysteri.

Eksemplerne er mange, men jeg vil her kun nævne Afghanistan-halløjet og filmen “Hvordan vi slipper af med de andre”. Efter statsministeren har prøvet at spille bolden tilbage på DR’s bane ved at råde dem til at undersøge hvordan en dokumentarfilm danner basis for en længerevarende kampagne med beskyldninger om løgn og magtmisbrug er oppositionpolitikere gået amok med beskyldninger om Berlusconi-metoder, diktaturstat og hist op og herned. Der er også trukket dumme referencer til Muhammedsagen med en bizar logik der skulle vise at de to sager lignede hinanden. Det er altsammen kørt usædvanligt højt op og afslører en larmende tomhed.

Filmen “Hvordan vi slipper af med de andre” har premiere idag og tager sit udgangspunkt i den “normalitet” og noget for noget kultur man mener præger dagens Danmark og ser det i ramme alvor som vejen til et massemord. Logikken er at hvis man laver et loft over kontanthjælp så er man de facto på ved til at udrydde skæve eksistenser. Det er hysteri på vej mod det psykotiske.hvordan-vi-slipper-af-med-de-andre-2007-2-1.jpg

Oppositionen afslører en basal mangel på forståelse af virkeligheden og kan defor ikke komme med en samlet alternativ løsning. Ingen nødvendighed binder oppositionen sammen fordi deres fantasier ikke korresponderer med den samme virkelighed men med deres forskellige drømme.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress