Propaganda i hverdagen

Diverse — Drokles on August 2, 2017 at 7:48 am

Man skulle ikke tro at der var et behov for at liste venstrefløjens budskaber ind i al underholdning, siden Hollywood er hensunket i absolut diversitet, som Gavin McInnes forklarer. Men alligevel er formålet med en kommende børnefilm The Emoji Movie “...to target a younger demographic and try and help them understand and adopt progressive values” ifølge en af skuespillerne, skriver Daily Wire. Det er værdier, som et par amerikanske lebber udlevede, da de gennemførte et kønsskifte på et barn de havde adopteret. Jep, de første ord der rullede ud af de talehandicappede drengs fingre var nemlig; “Jeg er en pige!” og hvad kan kærlige forældre ellers gøre end at efterkomme, hvad naturen har modsat sig?

I Sverige anses det for fint at opdrage børn til at være psykisk syge. I Raised Without Gender fra VICE ses det som en bedre fremtid, som jeg dog anbefaler man ser gennem et filter herunder

Procter & Gambleder er indehaver af kendte mærkevarer såsom Pantene, Pringles, Ariel, Gillette, Pampers, Head & Shoulders og Duracell“, ser markedsinteresser i den progressive fortælling og lader en serie sorte mødre (den sorte far mangler på nær een(!)) fortælle deres håbefulde afkom, at de skal kæmpe imod hvidhedens diskremminerende bånd

Den tyske stat har bekostet følgende video der gør sig kostelig på det tyske folks uddøen og plæderer for, at det er nazistisk racelære at kere sig om sit folks fremtid.

På engelske BBC minder nogle burkaklædte muslimer i videoen “‘Things Not To Say To Someone Who Wears A Burqa” om at man ikke kan se dem som en homogen gruppe, mens de belærer os om, hvad man ikke skal sige til dem - som gruppe.

Det er i sådan et åndsklima, Danmarks Radio sikrer sig en ‘mangfoldigheds-konsulent‘. Og den eneste forargelse i kræmmerlandet er hendes(!) mere end 2 millioner kroners årsløn.

2 Kommentarer »

 1. Hvis de homoer ikke lige pludselig vil finde sig selv, sparket tilbage i den muddergrøft, de kom fra, skal de meget snart til at tage sig sammen. Lebber, der lader et barn kønsoperere, er syge i hovedet. Hører jeg et forarget lebbekor over deres valg og handling?

  Stadigt mere outrerede udskejelser, stadigt mere vanvittige alliancepartnere, først pædoerne, nu muslimer,og jeg hører ingen homoopposition, der modsiger dette gak.
  Opfører du dig gak, skal du også regne med at blive opfattet som gak.

  Snøftende homoer vil sikkert indvende, at de ikke alle skal redes over én kam. Nej, men så må I saftsusme til at åbne kæften. Siger du ikke højlydt fra over for en gruppe, der påberåber at repræsentere dig, har du selv valgt at blive betragtet som en del af problemet. Uretfærdigt, måske. Men der er et af livets lodder.

  Comment by Margrethe — August 2, 2017 @ 10:09 am
 2. Hvis de to amerikanske lebber dog bare havde adopteret en dreng med synlige ikke-europide træk (f.eks. negride træk), så var det aldrig endt med dette overgreb på deres adoptivbarn.

  Comment by traveler — August 6, 2017 @ 11:11 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress