Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » ISIS er en islamisk bevægelse, derfor lader den sig ikke bekæmpe med fornægtelse og venstrehåndsbombninger


ISIS er en islamisk bevægelse, derfor lader den sig ikke bekæmpe med fornægtelse og venstrehåndsbombninger

Daily Mail har en udmærket artikel om den enorme indsats imod Islamisk Stat der synes aldeles nytteløs.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3154680/The-astonishing-FIFTY-FOUR-countries-groups-battling-ISIS-haven-t-crushed-already.html#ixzz3fWyanjo9

An international coalition of over 30 countries and at least a dozen more rebel and terror factions have been unable to prevent the rapid growth of ISIS.

The terror group has expanded its territory, recruited ‘thousands’ of new foreign fighters and brought new jihadi organisations under its wing since an international ‘task force’ to ‘eliminate’ ISIS in October 2014.

At least 42 nations have either carried out airstrikes on ISIS, trained troops and Middle-Eastern tribesman to do battle against it or given weapons to those who are.

Meanwhile, at least a dozen rival Islamist groups are waging bloody war with ISIS on the ground - and for the hearts and minds of Muslims online.

Despite their collective hatred for the Islamic State, these disparate groups have failed to combat and destroy ISIS because their agendas conflict and they are not attacking the heart of the so-called caliphate, a counter-terrorism expert has told MailOnline.

ISIS commands 31,000 loyal fighters according to the United States - up from 16,000 last Autumn - while Kurdish forces put that number at closer to 200,000. And around eight million are thought to live under its barbaric rule.

This inspired more than 60 nations to commit to the Global Coalition to Counter ISIS which was formed to ‘eliminate’ ISIS, even though some of these - including Austria, Sweden and Ireland - are simply providing humanitarian support to the millions made homeless by the insurgents.

As part of Operation Inherent Resolve, the US-led coalition whose purpose is to eliminate ISIS, 13 different countries have executed airstrikes on Islamic State militants in Iraq and Syria.

The United States and five of its Arab allies - Bahrain, Jordan, Qatar, Saudi Arabia and the United Arab Emirates - launched the intense campaign of airstrikes and cruise-missile attacks against ISIS in September 2014.

Since then, America has been responsible for around 60 per cent of the 16,000 bombings on Iraq and Syria carried out since.

Den irakiske hær har kæmpet med den siden 2006, dengang den kun var en Islamisk Stat Irak og Syrien begyndte i 2011. Mange muslimske lande kæmper internt med deres egne muslimske entusiaster, der begynder at sværge troskab til Islamisk Stat, blandt andet Boko Haram, der trodsede Michelle Obama og aldrig gav de kidnappede småpiger tilbage, har bragt flere afrikanske lande ind i kampen. Alligevel trives Kalifatet Islamisk Stat som aldrig før. Terroreksperten, som Daily Mail har talt med, mener at problemet er at alle, der bekæmper Islamisk Stat har forskellige interesser. Men det hjerte han mente skulle angribes defineres ikke.

Vi får dog at vide at en lokal terrorgruppe producerer sin egen propaganda, der skal imødegå Islamisk Stats “poisonous narrative” “and mistaken understanding of Islam“. Og den amerikanske præsident Barak Obama er helt enig i det synspunkt og “says no amount of firepower will bring down the terror group who prey on ‘vulnerable’ Muslims around the world, adding: ‘Ideologies are not defeated with guns, they’re defeated by better ideas, a more attractive and compelling vision.’“. Man skulle tro at alle alternativer til Islamisk Stats svælgen i grusomheder var bedre ideer, at det IKKE at hugge hovedet at handlende der holder fredagsåbent klart var en bedre ide og en større vision end et gøre det. Men Islamisk Stats giftige narrativ, dårlige ideer, misforståeede islam og og uattraktive vision er åbenbart mere end almindeligt konkurencedygtigt og antallet af svage muslimer er svimlende og stigende.

Igår spekulerede jeg via kloge indlæg om Euroens og EUs krise kunne demaskere den herskende politiske klasses manglende realitetssans førend islams grusomheder blev ubenægtbare ud fra en Clintonsk ‘it’s the economyu, stupid’ tankegange. Douglas Murray forklarer i Gatestone Institute den stigende kløft mellem, det som politikere siger om ‘fredens religion og det som befolkningerne ved. For selvfølgelig kan man bekæmpe Islamisk Stat militært, skriver Murray i sit opgør med Obamas ide om attraktive ideer. Det var således man knuste nazismen. Islamisk stat kan ikke rekruttere nye krigere, hvis den knuses og den vil ikke virke attraktiv, hvis den får bøllebank og lider nederlag. Men der er noget andet om kalifatets ideer, som Obama og de andre vestlige ledere samt medierne vånder sig over at se i øjnene, nemlig at Islamisk Stat er islamisk, dens ideer er islamisk lære og det virker tiltrækkende på muslimer, der er opflasket med at islams ideer er de bedste uanset hvad virkeligheden ellers fortæller

While the Nazis tried to hide their worst crimes from the world, the followers of ISIS repeatedly record and distribute video footage of theirs. Between free and open democratic societies, and a society which beheads women for witchcraft, throws suspected gays off buildings, beheads other Muslims and Christians, burns people alive, and does us the favour of video-recording these atrocities and sending them round the globe for us, you would have thought that there would be no moral competition. But there is. And that is not because ISIS has “better ideas, a more attractive and more compelling vision,” but because its appeal comes from a specific ideological-religious worldview that we cannot hope to defeat if we refuse to understand it.

That is why David Cameron’s interjection was so important. The strategy Barack Obama and he seem to be hoping will work in persuading the general public that ISIS has nothing to do with Islam is the same tactic they are adopting in the hope of persuading young Muslims not to join ISIS. Their tactic is to try to deny something that Muslims and non-Muslims can easily see and find out for themselves: that ISIS has a lot to do with Islam — the worst possible version, obviously, for Muslims and non-Muslims alike, but a version of Islam nevertheless.

ISIS can destroy its own credibility among advocates of human rights and liberal democracy. The question is how you destroy its credibility among people who want to be very Islamic, and think ISIS is their way of being so. Understand their claims and their appeal, and work out a way to undermine those, and ISIS will prove defeatable not only on the battlefield but in the field of ideas as well. But refuse to acknowledge what drives them, or from where they claim to get their legitimacy, and the problem will only have just started.

Murray gør sig for mange håb om at islam kan reddes fra sig selv og det gør Jürgen Todenhoffer også i dette interview i BBCs Hardtalk. Men, hvis man kan abstrahere fra udtryk som “so-called Islamic State movement” og hæfte sig ved hans beskrivelse af den muslimske bevægelse for man et anderledes forstemmen realistisk billede af, hvorfor Obama har ret når han siger at vi kommer til at kæmpe med disse problemer i mange, mange år

The so-called Islamic State movement has very publicly murdered western journalists and aid workers who entered its territory. As a result, IS-held areas of Syria and Iraq have been off-limits to western reporters for the past year. Except for the guest today.

Last December Jürgen Todenhöfer spent ten days inside the self-styled IS caliphate. He emerged unscathed with a remarkable story - what more can he tell us about the jihadists and what can we conclude about his own motivations?

69 Kommentarer »

 1. Dit indlæg eksemplificere udmærket den afgrund mennesker har bragt sig på kanten af. Hvad er der galt? Er verden befolket af gode mennesker der blot påføres alt muligt dårligt som de så blot lider under? Eller er der noget i mennesket som sådan der er galt? Eller er det begge dele?

  Helt nært oplevede jeg en ung pige der i ramme alvor mener at unge piger næsten ikke kan undgå at få børn med flere fædre og mener at en veninde uden job med 3 børn klarer sig selv. Efter at man argumenterer mod sådanne indstillinger forstår man hvor meget op ad Bakken det er. Hjernevask er hvad det er? Er vi alle efterhånden hjernevaskede?

  Selv mennesker med langt større fornuft og viden demonstrere tåbelighed og fejhed der næsten ikke er til at holde ud.

  Tænker på Romerne det første kapitel der slutter:
  Dansk (1917 / 1931)
  — hvilke jo, skønt de erkende Guds retfærdige Dom, at de, der øve saadanne Ting, fortjene Døden, dog ikke alene gøre det, men ogsaa give dem, som øve det, deres Bifald.

  Comment by Fairness — July 14, 2015 @ 10:22 am
 2. Obama er muslim, hele kampen mod ISIS er en teaterforestilling, som befolkningerne skal æde, selvom enhver en 2-årig kan gennemskue forræderiet

  Comment by Winston Churchill — July 15, 2015 @ 10:33 am
 3. I would like to express my thanks to this writer for bailing me out of this trouble. Just after surfing throughout the world wide web and obtaining proposals which were not pleasant, I assumed my life was gone. Being alive without the answers to the problems you have solved through your main short post is a crucial case, and the ones which may have negatively damaged my career if I had not encountered your website. Your good talents and kindness in playing with the whole lot was crucial. I am not sure what I would have done if I had not come across such a subject like this. I am able to now look ahead to my future. Thanks for your time so much for your professional and result oriented guide. I will not hesitate to propose your web site to anyone who needs direction on this subject.

  Comment by kyrie irving shoes — February 12, 2023 @ 2:33 am
 4. My spouse and i have been so delighted Chris managed to finish up his homework because of the ideas he came across through the web page. It’s not at all simplistic to simply happen to be releasing tricks which other people could have been making money from. And we recognize we have got you to give thanks to for that. The entire explanations you made, the simple site menu, the friendships you will aid to foster - it is all wonderful, and it’s really helping our son in addition to us feel that that theme is amusing, and that’s rather serious. Thanks for the whole thing!

  Comment by supreme clothing — February 22, 2023 @ 11:50 pm
 5. I in addition to my pals have already been viewing the excellent guides on your web blog and before long came up with a terrible feeling I had not expressed respect to you for those secrets. All the young boys became joyful to study them and have now simply been having fun with them. Appreciation for actually being considerably thoughtful and also for having variety of outstanding issues millions of individuals are really wanting to learn about. Our honest apologies for not saying thanks to earlier.

  Comment by palm angels hoodie — February 24, 2023 @ 6:50 am
 6. I must show my appreciation to this writer just for rescuing me from this type of crisis. As a result of browsing throughout the the net and seeing things which were not powerful, I thought my life was gone. Being alive minus the solutions to the problems you’ve resolved by way of the report is a crucial case, as well as the kind which could have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t encountered the website. Your main mastery and kindness in dealing with all the things was very useful. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a step like this. I can at this time relish my future. Thanks a lot so much for your professional and amazing guide. I won’t hesitate to refer your web site to any individual who requires tips about this subject matter.

  Comment by golden goose sabot — March 4, 2023 @ 3:48 pm
 7. I wanted to jot down a brief note to be able to express gratitude to you for these amazing concepts you are giving at this site. My long internet lookup has finally been honored with brilliant knowledge to write about with my contacts. I would tell you that many of us readers actually are rather fortunate to be in a perfect network with many perfect people with useful secrets. I feel quite grateful to have seen the web site and look forward to so many more amazing times reading here. Thank you again for a lot of things.

  Comment by bape shirt — March 5, 2023 @ 11:37 pm
 8. I needed to put you one tiny remark to be able to thank you very much yet again for your personal wonderful suggestions you have provided at this time. It is so tremendously generous with people like you giving without restraint all a few people could possibly have offered as an electronic book to generate some bucks on their own, specifically considering the fact that you could have done it in case you wanted. The tips likewise acted to provide a great way to recognize that someone else have a similar eagerness the same as my own to figure out significantly more regarding this matter. I think there are lots of more pleasant times ahead for people who looked over your blog.

  Comment by golden goose mid star — March 13, 2023 @ 8:45 pm
 9. I would like to show my appreciation to you for rescuing me from such a setting. Because of surfing through the world wide web and seeing thoughts that were not productive, I was thinking my life was done. Existing without the answers to the issues you’ve sorted out all through your main guideline is a crucial case, as well as those that might have adversely affected my entire career if I had not encountered your site. Your own talents and kindness in dealing with every part was excellent. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a subject like this. I’m able to at this time relish my future. Thank you so much for your skilled and amazing guide. I won’t think twice to recommend your web page to anyone who will need tips about this issue.

  Comment by longchamp handbags — March 22, 2023 @ 1:01 pm
 10. Thanks a lot for providing individuals with a very superb chance to check tips from this website. It’s usually very amazing and also jam-packed with a great time for me and my office friends to search your blog at the least thrice in a week to read through the newest items you will have. And of course, I am always fascinated with your striking opinions you give. Some 2 tips in this article are rather the most impressive I’ve ever had.

  Comment by off-white — March 22, 2023 @ 10:34 pm
 11. I simply needed to say thanks all over again. I’m not certain the things that I would have gone through without the concepts documented by you concerning such a area of interest. It seemed to be a challenging crisis in my circumstances, but discovering the specialized manner you processed it took me to cry over fulfillment. Now i am happier for your support and thus hope that you realize what a great job that you are putting in educating many others with the aid of a web site. I am sure you’ve never encountered all of us.

  Comment by kyrie shoes — March 23, 2023 @ 6:23 am
 12. I want to voice my love for your generosity for men who require help with the content. Your real commitment to passing the message all over ended up being surprisingly functional and have without exception helped regular people like me to reach their dreams. Your amazing important advice implies a lot a person like me and even more to my peers. Thanks a ton; from all of us.

  Comment by supreme outlet — March 23, 2023 @ 4:53 pm
 13. I must express my thanks to the writer for rescuing me from this situation. After surfing around throughout the search engines and getting principles that were not beneficial, I assumed my life was over. Being alive without the presence of strategies to the problems you have fixed through your article is a critical case, as well as those that might have in a wrong way damaged my entire career if I had not noticed your blog post. Your talents and kindness in playing with the whole thing was useful. I don’t know what I would have done if I hadn’t come across such a thing like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot very much for this high quality and effective guide. I will not be reluctant to propose the website to anybody who needs guide about this topic.

  Comment by bape clothing — March 24, 2023 @ 2:07 am
 14. I together with my friends appeared to be analyzing the best helpful hints on your site and then at once I had an awful suspicion I had not thanked the site owner for those strategies. The men were for that reason thrilled to read through them and now have certainly been taking advantage of them. Appreciate your truly being simply considerate and then for picking out these kinds of helpful resources millions of individuals are really wanting to learn about. Our own honest apologies for not expressing appreciation to you sooner.

  Comment by off white nike — March 27, 2023 @ 3:17 pm
 15. I wanted to create you this bit of note to give thanks over again with your incredible things you’ve discussed at this time. This is so remarkably generous of people like you to supply unhampered exactly what a few people would have distributed for an electronic book to help make some bucks for themselves, primarily now that you could have done it if you decided. These advice additionally served like a fantastic way to fully grasp that many people have the same desire just as my personal own to know the truth good deal more related to this matter. I know there are some more pleasurable opportunities in the future for people who look over your site.

  Comment by michael jordan shoes — April 2, 2023 @ 6:11 am
 16. I not to mention my friends came looking through the best helpful hints from your web blog and so all of the sudden came up with a terrible feeling I never thanked the site owner for those secrets. Most of the guys were definitely for that reason stimulated to read through all of them and already have absolutely been taking advantage of these things. Thank you for really being indeed accommodating and also for pick out some brilliant ideas most people are really desperate to understand about. My honest apologies for not expressing gratitude to sooner.

  Comment by spongebob kyrie 5 — April 2, 2023 @ 6:03 pm
 17. I enjoy you because of your whole hard work on this web page. Gloria takes pleasure in going through investigations and it’s really easy to see why. Most people know all regarding the lively method you create worthwhile tricks by means of the web blog and therefore attract contribution from some other people on that area and our princess has always been studying a lot of things. Enjoy the rest of the new year. You are performing a dazzling job.

  Comment by palm angels — April 3, 2023 @ 2:13 am
 18. I have to express my affection for your generosity for folks that have the need for guidance on the content. Your very own commitment to getting the message all through became rather valuable and have usually encouraged folks much like me to get to their pursuits. Your personal informative key points denotes this much a person like me and even more to my mates. Regards; from everyone of us.

  Comment by irving shoes — April 3, 2023 @ 12:23 pm
 19. I precisely had to thank you very much all over again. I do not know the things I might have done in the absence of the entire concepts revealed by you concerning that subject. It was actually a fearsome circumstance in my circumstances, however , witnessing the skilled strategy you handled the issue forced me to weep for fulfillment. Extremely happier for your service and in addition trust you recognize what an amazing job you are carrying out teaching the rest thru your web site. I’m certain you haven’t encountered any of us.

  Comment by jordan — April 4, 2023 @ 12:25 am
 20. I have to get across my gratitude for your generosity in support of men who require help with that matter. Your very own commitment to getting the solution up and down had been extraordinarily advantageous and has always made most people much like me to arrive at their pursuits. The valuable hints and tips entails so much to me and extremely more to my mates. Warm regards; from all of us.

  Comment by ggdb — April 10, 2023 @ 7:14 am
 21. My husband and i have been really comfortable Albert could complete his preliminary research because of the precious recommendations he got from your very own web pages. It is now and again perplexing just to be giving out methods that many a number of people may have been making money from. Therefore we keep in mind we need the website owner to appreciate because of that. Most of the illustrations you made, the simple site menu, the friendships you make it easier to promote - it is all wonderful, and it’s helping our son and us do think the idea is pleasurable, which is wonderfully important. Thank you for the whole thing!

  Comment by yeezy — April 11, 2023 @ 3:05 am
 22. Needed to post you the little observation so as to thank you very much as before for those splendid guidelines you have contributed on this site. It is so unbelievably generous of people like you to give openly what exactly a lot of folks might have sold as an e-book to help make some bucks on their own, even more so given that you might well have done it if you ever desired. The tactics as well worked as the good way to fully grasp the rest have a similar eagerness just like my very own to know the truth good deal more related to this condition. I am sure there are thousands of more pleasant periods up front for individuals who read through your blog post.

  Comment by golden goose sneakers — April 11, 2023 @ 10:51 pm
 23. I would like to show my appreciation to the writer just for rescuing me from this type of condition. Just after checking through the the net and finding proposals that were not pleasant, I believed my life was gone. Living devoid of the approaches to the difficulties you have sorted out by way of your short article is a critical case, as well as ones that would have negatively damaged my entire career if I had not noticed your site. Your actual expertise and kindness in dealing with the whole lot was very useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a step like this. It’s possible to at this moment look forward to my future. Thanks a lot very much for the impressive and results-oriented help. I won’t hesitate to endorse the blog to any individual who needs and wants guidelines about this subject.

  Comment by cheap jordans — April 12, 2023 @ 6:52 pm
 24. I wish to express appreciation to this writer just for rescuing me from this condition. Just after looking out throughout the search engines and meeting advice which were not helpful, I figured my entire life was gone. Being alive without the solutions to the issues you’ve solved as a result of your good blog post is a crucial case, and the kind that would have in a wrong way damaged my career if I had not noticed your web page. Your main understanding and kindness in touching everything was excellent. I am not sure what I would have done if I had not come upon such a subject like this. I can also now look ahead to my future. Thanks a lot so much for the high quality and amazing guide. I won’t hesitate to recommend your web site to any person who should receive care on this matter.

  Comment by yeezy 350 — April 13, 2023 @ 1:37 pm
 25. I have to show my appreciation for your kindness in support of men and women that need help with that theme. Your very own commitment to passing the message all around ended up being surprisingly helpful and has in most cases helped women just like me to reach their ambitions. The important help and advice entails a lot to me and substantially more to my office workers. Thanks a ton; from all of us.

  Comment by goyard outlet — April 14, 2023 @ 9:07 am
 26. I actually wanted to develop a simple remark so as to appreciate you for the wonderful techniques you are showing at this website. My rather long internet investigation has at the end been recognized with beneficial content to talk about with my family and friends. I ‘d mention that we readers are rather lucky to live in a superb site with many awesome people with useful tricks. I feel really blessed to have come across your entire webpage and look forward to really more pleasurable times reading here. Thank you once again for a lot of things.

  Comment by golden goose outlet — April 15, 2023 @ 5:22 am
 27. I discovered your weblog web site on google and test a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to studying more from you in a while!?

  Comment by golden goose running sole — April 15, 2023 @ 6:59 am
 28. I simply had to thank you very much again. I’m not certain the things that I would’ve achieved without the actual techniques documented by you concerning such a area. It was an absolute challenging issue for me, however , being able to view this well-written approach you processed the issue made me to leap for joy. I’m just happier for your support and even hope you find out what a great job you are always doing training other individuals with the aid of your blog. I’m certain you have never met all of us.

  Comment by bape — April 16, 2023 @ 2:10 am
 29. I simply had to appreciate you all over again. I am not sure what I would have achieved in the absence of the entire recommendations shown by you about this theme. It had become a terrifying circumstance for me, but seeing the well-written strategy you solved that made me to cry for contentment. Now i’m happier for the service and even pray you realize what an amazing job that you’re doing instructing some other people by way of your web blog. I’m certain you’ve never come across all of us.

  Comment by off white — April 16, 2023 @ 10:47 pm
 30. I precisely needed to appreciate you yet again. I’m not certain the things I might have done without the type of opinions shared by you over such a topic. It absolutely was a real intimidating crisis for me personally, nevertheless looking at the very specialised approach you treated the issue forced me to leap for contentment. Now i’m thankful for this support as well as believe you realize what a powerful job your are carrying out instructing the mediocre ones through the use of your webpage. More than likely you have never got to know all of us.

  Comment by bape hoodie — April 17, 2023 @ 7:03 pm
 31. You made some first rate points there. I looked on the web for the problem and found most people will associate with along with your website.

  Comment by goldengoose shoes — April 18, 2023 @ 4:13 am
 32. Thanks a lot for giving everyone remarkably terrific opportunity to discover important secrets from this web site. It’s always very fantastic and also full of amusement for me and my office mates to search your blog at a minimum three times every week to learn the new tips you have. And lastly, I am also usually fascinated concerning the splendid solutions you serve. Some 4 ideas on this page are particularly the very best I have ever had.

  Comment by off white — April 18, 2023 @ 1:01 pm
 33. I as well as my friends came studying the best points found on the website while then I had a horrible feeling I had not expressed respect to the blog owner for those secrets. Most of the guys came stimulated to learn them and now have really been loving them. Many thanks for simply being indeed accommodating and then for picking certain remarkable things millions of individuals are really eager to know about. My personal sincere regret for not saying thanks to you sooner.

  Comment by kyrie 8 — April 19, 2023 @ 8:09 am
 34. I wish to express appreciation to the writer just for bailing me out of this type of setting. Because of exploring through the world-wide-web and obtaining ways that were not beneficial, I believed my life was over. Existing devoid of the answers to the problems you’ve resolved all through your good site is a crucial case, as well as ones which might have adversely affected my entire career if I had not discovered the blog. Your main know-how and kindness in taking care of everything was priceless. I am not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a point like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks a lot very much for your high quality and effective guide. I will not think twice to suggest your blog to any person who needs to have care on this matter.

  Comment by hermes bag — April 20, 2023 @ 8:12 pm
 35. I actually wanted to type a simple note so as to say thanks to you for all of the marvelous steps you are giving out at this website. My rather long internet investigation has at the end been honored with excellent ideas to exchange with my companions. I would express that we site visitors are rather fortunate to live in a notable website with many outstanding professionals with good guidelines. I feel pretty blessed to have used your entire webpage and look forward to many more cool times reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

  Comment by goyard outlet — April 21, 2023 @ 2:45 pm
 36. I have to show my thanks to you just for bailing me out of this challenge. Right after browsing throughout the search engines and finding views that were not helpful, I thought my entire life was over. Existing devoid of the approaches to the issues you have solved by way of your good guide is a serious case, and ones which could have in a negative way affected my entire career if I hadn’t noticed your web page. Your actual natural talent and kindness in dealing with all the things was vital. I am not sure what I would’ve done if I had not come upon such a stuff like this. I can at this time look forward to my future. Thanks a lot very much for this professional and sensible guide. I will not hesitate to endorse the blog to anybody who ought to have care about this subject matter.

  Comment by off white outlet — April 24, 2023 @ 2:18 pm
 37. I together with my friends have already been examining the great secrets located on the website then immediately I got a horrible suspicion I never thanked the web site owner for those techniques. Those boys came absolutely happy to read through them and have now honestly been loving them. Many thanks for really being so helpful and for obtaining variety of incredibly good subjects most people are really eager to learn about. My honest apologies for not expressing appreciation to earlier.

  Comment by bape — April 25, 2023 @ 8:48 pm
 38. I simply wished to appreciate you all over again. I am not sure the things I could possibly have implemented in the absence of the actual opinions shown by you relating to such concern. It was actually a alarming concern in my opinion, nevertheless considering the very professional fashion you processed it made me to weep with fulfillment. I’m happier for this information and then trust you are aware of a powerful job you are always putting in instructing others thru your webblog. I am sure you’ve never met all of us.

  Comment by jordan shoes — April 29, 2023 @ 1:02 am
 39. I would like to express some appreciation to the writer for rescuing me from this particular challenge. Just after checking through the internet and meeting strategies which are not helpful, I was thinking my life was over. Living without the answers to the issues you’ve solved through this article is a serious case, as well as those that could have in a wrong way damaged my career if I had not come across your web blog. Your actual expertise and kindness in taking care of all the things was vital. I’m not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a step like this. I’m able to now look ahead to my future. Thanks for your time very much for this skilled and amazing guide. I will not be reluctant to suggest your blog to any person who should receive guide about this subject matter.

  Comment by kevin durant shoes — April 30, 2023 @ 11:04 pm
 40. I just wanted to write down a small note to say thanks to you for some of the wonderful instructions you are showing on this site. My time intensive internet research has at the end of the day been honored with good quality facts to exchange with my classmates and friends. I would tell you that most of us website visitors actually are undoubtedly endowed to dwell in a remarkable network with very many lovely individuals with good principles. I feel very much blessed to have discovered your entire web pages and look forward to plenty of more thrilling minutes reading here. Thank you again for all the details.

  Comment by kyrie 9 — May 3, 2023 @ 4:51 am
 41. I as well as my buddies were found to be checking out the good strategies on your website while immediately I got a terrible suspicion I never expressed respect to the web site owner for them. The people are already totally passionate to read through all of them and already have certainly been using them. I appreciate you for indeed being quite considerate and for considering variety of really good subjects most people are really needing to know about. My very own sincere apologies for not saying thanks to earlier.

  Comment by yeezy shoes — May 3, 2023 @ 7:19 pm
 42. I am glad for commenting to let you understand of the notable experience our girl encountered using your web page. She noticed too many issues, not to mention what it’s like to possess an incredible giving mindset to get many more with no trouble master specified extremely tough subject matter. You undoubtedly exceeded our expectations. Many thanks for showing these priceless, dependable, educational as well as cool thoughts on your topic to Evelyn.

  Comment by golden goose — May 4, 2023 @ 8:27 am
 43. I want to express my gratitude for your generosity in support of men who really need help with in this area. Your very own dedication to getting the message throughout appears to be quite good and has always permitted folks much like me to achieve their endeavors. Your amazing warm and helpful useful information implies much to me and far more to my fellow workers. Thanks a lot; from everyone of us.

  Comment by supreme hoodie — May 4, 2023 @ 10:41 pm
 44. I actually wanted to write down a small word in order to say thanks to you for those stunning ideas you are showing at this site. My prolonged internet search has finally been rewarded with extremely good facts and techniques to go over with my family. I ‘d admit that many of us site visitors are quite endowed to dwell in a very good community with so many perfect individuals with beneficial secrets. I feel pretty grateful to have discovered the website page and look forward to many more excellent moments reading here. Thanks once more for a lot of things.

  Comment by bape official — May 5, 2023 @ 12:00 pm
 45. I am also writing to let you understand of the wonderful experience my girl undergone going through the blog. She noticed a wide variety of issues, which included how it is like to have a wonderful teaching style to have the rest smoothly understand certain impossible subject matter. You undoubtedly surpassed her expectations. Thanks for coming up with such valuable, trusted, revealing as well as cool tips on that topic to Janet.

  Comment by goyard outlet — May 7, 2023 @ 5:33 am
 46. There are some fascinating time limits in this article however I don? know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

  Comment by golden goose sneaker dupe — May 7, 2023 @ 2:06 pm
 47. I not to mention my buddies were checking out the excellent recommendations on your web page and so all of the sudden I had a horrible feeling I never expressed respect to the site owner for those techniques. Most of the people were definitely as a consequence thrilled to learn all of them and now have surely been loving these things. Thanks for being considerably kind and then for picking variety of superior resources millions of individuals are really desperate to be aware of. Our own sincere regret for not saying thanks to you earlier.

  Comment by supreme new york — May 8, 2023 @ 9:10 am
 48. I precisely desired to say thanks all over again. I do not know what I would’ve achieved in the absence of the entire methods documented by you regarding such a question. Certainly was a real frustrating issue in my opinion, however , being able to view the specialised fashion you resolved it forced me to jump over happiness. I am just happier for this assistance and even pray you find out what a powerful job you are doing educating most people with the aid of your site. I know that you’ve never met any of us.

  Comment by jordan sneakers — May 8, 2023 @ 10:52 pm
 49. Thank you for your own work on this website. Gloria loves going through research and it is simple to grasp why. I know all regarding the compelling way you give both interesting and useful tricks by means of your web site and increase contribution from some others about this situation while our own daughter is always discovering a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. Your doing a terrific job.

  Comment by bape sneakers — May 9, 2023 @ 12:07 pm
 50. Would you be thinking about exchanging links?

  Comment by golden goose sliders — May 9, 2023 @ 3:50 pm
 51. My husband and i were quite lucky that Albert managed to complete his homework using the ideas he received when using the web page. It’s not at all simplistic to just find yourself offering secrets that many people today may have been making money from. Therefore we discover we need the website owner to thank for this. All the explanations you made, the easy site menu, the relationships you help foster - it is many superb, and it’s letting our son in addition to us reckon that this situation is enjoyable, and that is exceedingly indispensable. Thanks for everything!

  Comment by bape — May 11, 2023 @ 11:44 pm
 52. Thank you a lot for providing individuals with an extraordinarily brilliant opportunity to read from this website. It’s always so amazing and also jam-packed with amusement for me and my office colleagues to search your site nearly thrice in one week to study the fresh things you have. And of course, I’m also actually contented considering the staggering ideas served by you. Certain 3 facts in this article are honestly the most beneficial I have had.

  Comment by kyrie 7 — May 13, 2023 @ 4:47 am
 53. I actually wanted to construct a simple remark to be able to appreciate you for the fabulous tactics you are giving out here. My particularly long internet investigation has at the end of the day been rewarded with beneficial suggestions to write about with my colleagues. I ‘d repeat that many of us visitors are definitely endowed to be in a good website with very many marvellous people with valuable basics. I feel rather privileged to have come across your webpage and look forward to some more amazing times reading here. Thank you once again for everything.

  Comment by supreme outlet — May 14, 2023 @ 10:41 am
 54. I have to point out my love for your kindness for folks that need help with in this idea. Your special commitment to passing the solution all-around has been certainly good and has specifically allowed women like me to get to their aims. Your personal helpful help and advice implies much to me and substantially more to my peers. Many thanks; from all of us.

  Comment by russell westbrook shoes — May 16, 2023 @ 4:05 pm
 55. I have to express my passion for your kindness for those people who absolutely need assistance with this important subject. Your very own dedication to getting the solution across became quite important and has empowered those just like me to get to their desired goals. Your own invaluable tutorial entails much a person like me and a whole lot more to my fellow workers. Many thanks; from all of us.

  Comment by jordan shoes — May 17, 2023 @ 3:58 pm
 56. I and my pals were found to be examining the excellent helpful hints located on the website and all of the sudden developed a terrible feeling I had not expressed respect to the website owner for those techniques. These boys became absolutely very interested to read them and have in effect without a doubt been making the most of them. Appreciation for turning out to be considerably thoughtful and for selecting this form of brilliant resources most people are really desperate to be aware of. Our own honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

  Comment by goyard — May 19, 2023 @ 3:37 pm
 57. I am commenting to let you understand what a extraordinary experience our princess experienced browsing your web site. She came to find too many details, which include what it’s like to possess an ideal helping spirit to get certain people without problems know precisely various impossible subject matter. You actually surpassed her expectations. Thanks for showing these informative, trusted, revealing and cool tips about your topic to Kate.

  Comment by steph curry shoes — May 20, 2023 @ 4:39 pm
 58. Thanks so much for giving everyone such a pleasant opportunity to discover important secrets from this site. It can be very ideal plus full of a lot of fun for me and my office mates to search the blog more than three times in a week to read through the new tips you have got. And lastly, I’m also at all times fascinated concerning the dazzling creative concepts you serve. Certain two facts in this article are particularly the most impressive we’ve ever had.

  Comment by kd shoes — May 21, 2023 @ 6:49 pm
 59. I have to voice my appreciation for your kindness giving support to those people who absolutely need assistance with this subject. Your personal dedication to passing the message across came to be unbelievably good and have usually encouraged somebody much like me to achieve their goals. Your invaluable tutorial indicates so much a person like me and somewhat more to my colleagues. Thank you; from everyone of us.

  Comment by off white shoes — May 22, 2023 @ 7:29 pm
 60. I must voice my passion for your kind-heartedness for individuals that really want help with your subject matter. Your special dedication to passing the solution all through ended up being surprisingly beneficial and has always helped people much like me to achieve their dreams. Your personal invaluable guidelines indicates so much to me and especially to my peers. Warm regards; from everyone of us.

  Comment by supreme hoodie — May 25, 2023 @ 11:42 pm
 61. I intended to write you the very small remark to help give thanks as before relating to the breathtaking knowledge you have documented on this site. It has been really open-handed of you to supply unhampered all many individuals would’ve distributed as an ebook in making some bucks on their own, most notably seeing that you could possibly have done it in the event you considered necessary. Those solutions additionally acted like a fantastic way to fully grasp someone else have the same passion like my personal own to understand a whole lot more concerning this matter. I’m certain there are millions of more fun sessions ahead for individuals who find out your site.

  Comment by pg 1 — May 28, 2023 @ 3:48 am
 62. Thank you for all your hard work on this blog. Ellie take interest in getting into investigations and it is easy to see why. We learn all regarding the lively mode you give very helpful steps via the web blog and even invigorate response from some others on the area so our favorite daughter has always been starting to learn a lot of things. Have fun with the rest of the year. Your doing a good job.

  Comment by kd shoes — May 30, 2023 @ 8:09 am
 63. I enjoy you because of all your hard work on this web site. My mom take interest in going through investigation and it’s really easy to understand why. A number of us know all concerning the compelling form you render helpful tips and tricks via this web blog and therefore inspire contribution from visitors on this situation and my simple princess is actually starting to learn a whole lot. Have fun with the rest of the year. You are doing a glorious job.

  Comment by yeezy boost 350 — June 1, 2023 @ 7:22 am
 64. My husband and i were so joyous Ervin could carry out his survey through the precious recommendations he grabbed while using the web site. It’s not at all simplistic to simply be freely giving instructions that many the rest may have been selling. Therefore we realize we have the website owner to appreciate for that. The most important explanations you made, the simple blog menu, the friendships you will help to promote - it is everything impressive, and it’s making our son and our family feel that this idea is enjoyable, and that is incredibly serious. Many thanks for all!

  Comment by hermes outlet — June 3, 2023 @ 11:18 am
 65. I wanted to compose you one very small remark just to thank you so much the moment again on the marvelous views you have shown above. It was simply surprisingly generous with you to present extensively precisely what a number of us might have marketed for an e book to earn some cash for themselves, specifically given that you might well have done it in the event you wanted. The thoughts as well worked as the great way to recognize that someone else have a similar keenness like my own to grasp a great deal more on the subject of this condition. I am certain there are some more fun moments up front for people who scan through your blog post.

  Comment by jordan — June 4, 2023 @ 1:09 pm
 66. I am writing to let you be aware of of the amazing encounter my cousin’s daughter experienced going through your webblog. She came to find a wide variety of issues, not to mention what it is like to have an awesome helping character to make a number of people clearly comprehend a variety of grueling things. You truly did more than my expectations. Thank you for giving such precious, dependable, edifying and easy guidance on this topic to Jane.

  Comment by fear of god — June 5, 2023 @ 3:33 pm
 67. I enjoy you because of your whole effort on this web site. My mum really loves making time for internet research and it’s really easy to see why. Most people notice all of the powerful ways you offer good thoughts on the blog and as well inspire participation from some other people on this topic then my daughter is discovering a great deal. Take advantage of the rest of the new year. You’re doing a dazzling job.

  Comment by off white jordan — June 13, 2023 @ 2:20 pm
 68. I am just commenting to make you understand what a exceptional encounter my wife’s child found viewing your webblog. She learned such a lot of things, most notably how it is like to possess an ideal coaching style to have men and women with no trouble gain knowledge of certain problematic things. You truly did more than readers’ desires. Thanks for delivering the invaluable, healthy, explanatory and even fun thoughts on your topic to Emily.

  Comment by jordan 1 off white — June 19, 2023 @ 7:03 am
 69. My wife and i ended up being absolutely lucky that Louis managed to conclude his researching through the ideas he grabbed through the blog. It is now and again perplexing to just always be handing out guidelines that many the others could have been selling. We really fully understand we need the website owner to appreciate because of that. Those explanations you have made, the easy web site navigation, the relationships you will make it possible to foster - it is most exceptional, and it’s really making our son and the family believe that this subject is brilliant, which is certainly extraordinarily indispensable. Many thanks for all!

  Comment by supreme clothing — June 20, 2023 @ 9:40 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress