Utak er mandens løn

Feminisme, Ligestilling, venstrefløjen — Drokles on April 21, 2015 at 6:16 pm

Ligestilling er et misvisende ord for feminisme. Det lyder tilforladeligt ikke at gør forskel på mennesker feks på grund af køn og stille dem lige. Men kønnene er selvfølgelig forskellige og derfor er det en absurditet når man måler ligestillingens succes efter, hvor ens de opfører sig eller er repræsenteret i enhver sammenhæng. Mænd er som gruppe mere ekstreme end kvinder, der er mere normale. Det er mænd der præsterer store bedrifter og det er mænd der sidder i fængsel. Peter Loydd trækker problemet klart op i Daily Mail

Men are brilliant. Seriously, we are. We invented philosophy, medicine, architecture, cars, trains, helicopters, submarines and the internet. Not to mention the jet engine, IVF, electricity and modern medicine.

We’ve led all the industrial revolutions and sent rockets into Space. We’ve fought wars with tin hats and bayonets and won them. The world we live in would be nothing without Alexander Graham Bell, Sigmund Freud, Horatio Nelson, Winston Churchill, William Shakespeare and Albert Einstein. The geniuses Leonardo da Vinci, Stephen Hawking, Michelangelo, Beethoven, Charles Darwin and Michael Faraday have all contributed immeasurably to our modern lives.

So why is it that, today, there has there never been a worse time to be a man? Rubbishing the male of the species and everything he stands for is a disturbing — and growing — 21st century phenomenon. It is the fashionable fascism of millions of women — and many, many men, too. Instead of feeling proud of our achievements, we men are forced to spend our time apologising for them. When people chide us for not being able to multi-task or use a washing machine we join in the mocking laughter — even though we invented the damned thing in the first place.

(…)

Consider the statistics. If you become a father to twins — one girl, one boy — current data proves that your son will die younger, leave school with fewer qualifications and be less eligible for work than your daughter.

Our universities and further education institutions are dominated by women at a proportion of ten to every seven men, with the Royal Veterinary College formally identifying boys as an under-represented group.

Across the Russell Group of Britain’s leading 20 universities, just three have a majority of male students.

This means your son will be more likely to join the ranks of the unemployed, the majority of whom are now — yes, you’ve guessed it — men.

The Office of National Statistics noted that in the summer of 2014 a total of 1,147,511 British men were out of work, compared with 887,892 women.

Psychologically, your son will be more likely to suffer from depression and attempt suicide than his sibling, but there’ll be less support in place to save him.

He’s also more likely to endure everyday violence than women, with the latest crime statistics for England and Wales noting that two-thirds of homicide victims were men.

If he’s seduced by his female teacher, she’ll leave court with a slapped wrist thanks to a legal system which is frequently lenient with women. But if your daughter has an affair with her male maths teacher he’ll be chalking up numbers on a prison wall before you can say: ‘burn your bra’.

By the time your son is 18, he will probably have absorbed the social message that his dad is much less valuable as a parent than his mother — that fathers in families are an added bonus, not a crucial cog.

Then, if he starts his own family and his relationship doesn’t last, he may become one of the four million UK men who have no access to their children, yet are forced to fund them.

To cap it all, he’ll be progressively neglected by British healthcare despite being more likely to get — and die from — nine out of the top ten killer diseases. You know, the biggies: these include cancer, heart conditions, strokes, pneumonia, diabetes and cirrhosis of the liver.

Fifteen years ago the UK Men’s Health Forum showed that, for every £1 spent on men’s health, £8 was spent on women’s. Since then little has changed, for no good reason. Or rather, one very bad reason: we live in a medical matriarchy. In other words, male life is cheap. Bargain basement, last-day-of-the-sale cheap.

The ultimate insult? It’s all done at our expense. The National Health Service is funded by the public purse, but it’s men — yes, men — who pay a whopping 70 per cent of UK income tax. Yet we are thrown nothing but crumbs in return.

Vi ved at ligestilling ikke er en vulgær misforståelse at ligestilling som ensretning, når man kræver en øget andel af, lad os sige, kvindelige forskere, men ikke en øget andel af kvinder i fængslerne. Ligestilling er derfor feminisme. Men feminismen er som ideologi en bitterhed over en biologi, der ikke lader sig ændre. Derfor polstrer man sine resultater med svindel, som man kan læse på My News Desk

I den spritnye artikel ”Nogle omgåelser af EU-retten i den positive særbehandling af kvindelige forskere” i Ugeskrift for Retsvæsen drøfter advokat, dr. phil. Jens Ravnkilde og professor, dr. phil. Hans Bonde centrale initiativer fra de seneste år, der markant har øget antallet af kvindelige professorer og forskningsledere. Forfatterne konkluderer, at samtlige initiativer var udtryk for omgåelse af EU-retten og ligebehandlingsloven. Da omgåelsen var åbenbar, burde de opnåede dispensationer fra loven ifølge forfatterne ikke være givet. De konkluderer, at den positive særbehandling af kvindelige forskere nu er kommet så vidt, at ulovligheder tages i brug.

Feminisme er et alvorligt samfundsproblem. Det er ikke blot en dyrkelse af middelmådighed, men også en udhuling af realitet. En arbejdsplads væsentligste funktion er ikke længere at producere, men at afspejle abstrakte idealer i kvoteform. Og det sker både gennem sænkelse af faglige krav, som med at beflitte sig med irrelevans. Og det gennemsyrer i stadigt højere grad ikke bare hvorledes vi opfatter problemerne, men også, hvad vi opfatter som problemer.

Men selv om det er et alvorligt samfundsproblem, så er det ikke et personligt problem for den enkelte mand. En artikel i Jyllands-Posten fra februar fortalte, at der blev givet næsten fem gange så mange penge til kvinder i krise end til mænd og at man i forvejen var i færd med at lukke krisecentre for mænd. Og en medfølgende artikel med den sørgelige titel “Den aften, jeg lærte at blive en mand” handlede om mandegrupper, grupper hvor mænd mødes for at lære hinanden at være mænd. Ked af at sige det, men den kan du aldrig lære der. Tværtimod. Gå til fodbold, finere fransk madlavning, AGL, læs en bog, tæsk din kæreste eller se TV hele dagen. Gør noget eller lad vær, vind eller gå til grunde - eller skyd dig selv. Men aldrig gøre dit køn til et emne, det er hvad der adskiller dig fra kvinder i dagens Danmark.

ok-mandegrupper

Selv om mænd er mere udsatte, dør tidligere og har en højere tendens til selvmord - de er jo det ekstreme køn - så er det ikke et problem. Det er forskellen på køn. At leve uden det samme sikkerhedsnet, som er foldet ud under kvinder er den egentlige skanse af maskulin identitet i velfærdsdanmark.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress