Jørgen Poulsen, skinhelligheden selv

Diverse — Sobieski on December 6, 2007 at 4:57 pm

Fra Ekstrabladet 6 dec. :

Dansk Røde Kors er endt i et juridisk slagsmål med sin tidligere generalsekretær, Jørgen Poulsen, der kan koste organisationen to millioner kroner. Det skriver politiken.dk.

Føler sig fyret

Konflikten er opstået, efter Jørgen Poulsen blev valgt til Folketinget for Ny Alliance. Ifølge Politiken.dk’s oplysninger betragter Jørgen Poulsen sig selv som fyret fra Dansk Røde Kors. Og det gør en forskel, for Jørgen Poulsens kontrakt indeholder nemlig en klausul om, at han får to millioner kroner, hvis Røde Kors fyrer ham.

- Min kontrakt er helt enkel, at jeg ved en fyring har to årslønninger, siger Jørgen Poulsen.

Da Jørgen Poulsen meddelte, at han var folketingskandidat for Ny Alliance, indgik han en ‘fælles forståelse’ med Røde Kors. Den betyder, at Jørgen Poulsen og Røde Kors er enige om, at der skal findes en ny generalsekretær i tilfælde af, at Jørgen Poulsen blev valgt til Folketinget.

Manden har hjertet på det rette sted; ca. en nanometer fra tegnebogen. Er der nogen der vil støtte Røde Kors så Jørgen kan få en ekstra flaske Pomerol til maden?

Bemærk de mange harme kommentarer i bunden af linket.
Han “føler sig fyret” - ja, man kan føle sig mange ting; forsmået, utilstrækkelig, krænket, diskrimineret… måske endda opstemt.

3 Kommentarer »

 1. Man kan også føle at der er blevet skåret ned, selv om det modsatte er tilfældet.

  Comment by Drokles — December 7, 2007 @ 3:39 am
 2. A pro pos: http://politiken.dk/ats/article443529.ece

  (nederst).

  Go´weekend!
  Jacob

  Comment by Jacob A — December 7, 2007 @ 3:46 pm
 3. Vi var mange, der længe inden havde gennemskuet hans skinhellighed, men nu har han da solgt den sidste rest af troværdighed.

  Politiken, der normalt er så ringe, at den ikke engang er værd at pakke fisk ind i giver en god karakteristik af Jørgen Poulsen. “Portræt: En linedanser mellem smartness og samvittighed”

  http://politiken.dk/indland/fakta_indland/article443768.ece

  Comment by fhv grisehandler — December 8, 2007 @ 7:23 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress