Ad fontes!

Diverse — Drokles on September 5, 2010 at 3:37 pm

No Frakking Consensus har sammenlignet Sundhedskapitlet fra FNs Klimapanels rapport fra 1995, som australieren Anthony McMichael var hovedansvarlig for med en vidtløftig bog, som samme McMichael havde skrevet få år forinden. Bogen Planetary Overload bliver ikke nævnt som kilde i Klimarapporten, selv om sammenfaldet i ordlyd er ganske påfaldende

McMichael’s 1993 book, page 150:
Sandstorms in Kansas (USA) and in the Sudan have been accompanied by increased illness and death from bronchitis and asthma.

Climate Bible’s 1995 Working Group 2 report, page 578:
Sandstorms in Kansas (USA) and the Sudan have been accompanied by increases in bronchitis and asthma.

.

McMichael’s 1993 book, page 155:
In Egypt, for example, the water snails tend to lose their schistosome infections during the winter months (January-March). However, if temperatures increase, snails may spread schistosomiasis throughout the year, thus increasing the already heavy parasite burden in rural Egypt.

Climate Bible’s 1995 Working Group 2 report, page 574:
In Egypt, for example, water snails tend to lose their schistosome infections during winter, but if temperatures increase, snails may mediate  schistosomiasis transmission throughout the year.

.

McMichael’s 1993 book, page 155:
Arboviral infections span a wide clinical spectrum, from those that cause mild feverish illness or subclinical infections to those causing severe and often fatal encephalitis (brain inflammation) or hemorrhagic fever. Under favourable environmental conditions, an arboviral disease can become epidemic (population-wide), from a local endemic base – in much the same way that cholera has recently broken out…

Climate Bible’s 1995 Working Group 2 report, page 575:
Arboviral infections span a wide clinical spectrum, from those that cause mild feverish illness or subclinical inflections to those causing severe and often fatal encephalitis (brain inflammation) or hemorrhagic fever. Under favorable environmental conditions, an arboviral disease can become epidemic (population-wide), from a local endemic base or by its introduction to a previously unaffected area.

Og der er flere eksempler, som jeg vil anbefale at læse, sammen med resten af indlægget. Det på dette vores politikere træffer deres skråsikre beslutninger.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress