De troendes desperation

Diverse — Drokles on January 28, 2010 at 6:06 am

Fox News var hurtige til at fange betydningen af de lækkede e-mails fra East Anglias Climate Research Center. Her er Stuart Varneys festlige interview med Ben Weiss. Det er slående hvor religiøst Weiss argumenterer. Det er absurd, grænsende til det religiøse at høre Weiss forkaste implikationerne af de lækkede e-mails, der antyder svindel med data og metode og at forskerne udtrykker direkte tvivl om deres egne teorier og i stedet insistere på at den globale opvarmning er et faktum.

Igen Fox News (vi venter på Danmarks Radio) debat og igen slår en aktivist på en fast forankret opfattelse af fakta uagtet at den er baseret på en forskning, der er forurenet.

Pajamas Media foretog en vox-pop blandt miljøaktivister

Man kan ikke bebrejde journalister at de ikke kan gennemskue det videnskablige. Hvad der undrer mig er at journalister ikke spøger til det umiddelbart indlysende for menigmand; Hvis der er konsensus om videnskaben, hvis der er en global opvarmning og hvis forbindelsen mellem CO2 og temperatur er så klar som påstået, hvorfor fuskes der så med data og metode? Thorsen og Trads fuskede jo ikke med underskrifter fordi de havde finansieringen i orden. Og skal vi tro at der trods udbredt valgsvindel ikke er tvivl om Kharzais eller Ahmedinejads overvældende valgsejre?

4 Kommentarer »

 1. Den religiose maade at argumentere paa kan skam genfindes i rigt maal paa debatsider som videnskab.dk ing.dk og klimadebat.dk, hvor alarmistsiden er ganske salige i troen de efterhaanden mange afsloeringer af videnskabelig uredelighed (venligt sagt) til trods.

  Comment by Hugin — January 28, 2010 @ 6:05 pm
 2. Ham muslimen, Faiz Shakir, der står og lyver i den sidste video, er ikke bare direktør for den der store demokratiske tænketank. Han er også kendt som støtte af det muslimske broderskab. Dem, der stod bag tegningekrisen med Abu Laban som initiativtager.

  Comment by Universalgeni — January 28, 2010 @ 6:51 pm
 3. Brug denne ultimative dokumentation for klimasvindelen

  NO CLIMATE CHANGE CAUSED BY MAN
  Link:
  Shown as clear as the day in 2007 (click at the arrow above)

  Comment by Jeanne — January 28, 2010 @ 8:01 pm
 4. Her er linket, det forsvandt desværre i sidste oversættelse til alm. sprog:

  http://en.sevenload.com/videos/UsTF3KX-The-Great-Global-Warming-Swindle

  Comment by Jeanne — January 28, 2010 @ 8:03 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress