Vil vore børn hade Carsten Jensen mere end os andre?

Diverse — Drokles on December 21, 2009 at 5:14 am

I Information spørger Carsten Jensen mere let ledende end retorisk om vore børn vil hade os for ikke at stoppe klimaet.

»Kommer jeg til at få børn? Og hvad med børnebørn?«

Hun var 11 år, da hun spurgte første gang. Det var også på det tidspunkt, hun begyndte at slukke lyset bag mig, når jeg forlod et af værelserne i lejligheden og begav mig ind i det næste. Vi sad i små øer af lys i den ellers mørklagte lejlighed. Vi slukkede ikke bare for afbryderknappen på fjernbetjeningen, når vi slukkede for fjernsynet. Vi gik hen til kontakten på væggen og afbrød.

Min kæreste bor i London, og det medfører en del pendlen frem og tilbage over Nordsøen. Den 11-årige mente, jeg fløj for meget. Jeg forklarede mig og brugte ordet kærlighed en hel del. »Du må vælge mellem din kæreste og verden,« sagde hun i et tonefald, så jeg et øjeblik troede, jeg stod over for en hjemmegroet repræsentant for Taleban, der forklarede mig de nyeste forbud i sharia-loven.

Hvem ved? Bob Carter giver i al fald en god forklaring på den rimelige tvivl man kan have ved konsekvenserne af den økonomiske udvikling

Man kunne sætte store hvide sejl op i ørkenområder for at øge udstrålingen og køle lokalt. Måske kunne man endda få noget til at gro i skyggen visse steder? Det er i al fald bedre end at fise over kanalen i jetfly for et hurtigt knald, som man måske ville stille spørgsmålstegn ved skulle vi alle grilles under den nådesløse sol ved de forsurede verdenshave.

2 Kommentarer »

  1. Et meget fint interview.

    Comment by Emeritus — December 21, 2009 @ 7:05 pm
  2. Jeg ser en “Carsten Jensen klon/ånd ” om 50 år, ført rundt i europas øde gade og pladser , som en Tumbleweed i det til den tid, tilbagestående islamiske eurabia.
    Her hersker fuldstændig stilstand og afvikling, blot ventende på at en pan-epedimi, endegyldigt (som man da vil være helt ude af stand til at håndtere) skal fuldende “allahs” værk: den totale udslettelse af mennesket.

    Comment by Peter B — December 21, 2009 @ 8:39 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress