Messerscmidt om den Europæiske Menneskerettighedsdomstol

Diverse — Drokles on November 17, 2009 at 6:25 am

Morten Messerscmidt havde i forrige uge en lærerig og dyster kronik i Jyllands-Posten, hvor han glimrende beskriver, hvilket våben den Europæiske Menneskerettighedsdomstol er imod den nationale frihed og ridser i nogle konkrete eksempler absurditerne op

Sidste sommer blev skuespilleren Brigitte Bardot idømt to måneders betinget fængsel for at “opildne til had” mod muslimer i et brev til den daværende indenrigsminister Nicolas Sarkozy. I Danmark faldt der i 2004 tilsvarende domme for emails sendt til folketingspolitikere. I oktober 2006 blev en 14-årig engelsk skolepige arresteret, fordi hun nægtede at læse sammen med fem asiatiske elever, som ikke talte engelsk. I januar 2009 blev det østrigske parlamentsmedlem Susanne Winter idømt tre måneders betinget fængsel og en bøde på 24.000 euro, fordi hun havde udtalt, at Muhammed var pædofil, eftersom han havde giftet sig med en ni-årig pige.

På den baggrund kan det ikke undre, at den tidligere formand for EU-Parlamentet Hans Gert Pöttering, forbød en fremvisning af filmen “Fitna” i parlamentet, ligesom Storbritannien i første omgang nægtede filmens ophavsmand, Geert Wilders, indrejse. Samtidig har en hollandsk domstol besluttet at rejse tiltale mod Wilders for »opfordring til had mod muslimer«, mens Wilders’ socialistiske kollega Harry van Bommel er sluppet af sted med at opfordre til “intifada” mod Israel og marchere sammen med demonstranter, som råbte »jøder i gaskamret«.

Mens alle europæiske lande oplever uroligheder og gadekampe, er EU og menneskerettighedsinstitutionerne mere optaget af europæeres såkaldte hate speech.

Jeg vil ud af EU.

1 Kommentar »

  1. Muhammed, den falske profet, var pædofil. En pædofil er en, der har sex med en mindreårig. Hvor er vi henne, hvis sandheden ikke længere er et gyldigt forsvar i en retssal ???

    Er der ingen i retsvæsnet, der har tænkt over det ???

    Comment by Universalgeni — November 18, 2009 @ 6:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress