Den globale dræber

Diverse — Drokles on November 15, 2009 at 5:09 pm

Nej det handler ikke om islam eller marxisme, men om en kollision med en asteroide af anseelig størrelse (altså en nådefuld død i den sammenligning).

I disse klimatider er der også andet vi voksne kan være bange for.

1 Kommentar »

  1. Da jeg var ung, var jeg udødelig og uforanderlig.
    Med fremtiden nu mestendels bag mig, er jeg nået til en fase i mit liv, hvor jeg dag for dag bliver mere og mere overbevist om, at det liv, jeg lever, nok er på lånt tid trods alt.
    Mon det kan blive ved med at gå godt. Nej, det må ende galt. Af alle plager er de aldersrelaterede trusler vist de mest overhængende. Jeg tror, jeg dør af dem, før jeg dør af noget af alt det andet. Hvor grusomt. I Naturens store supermarked, har jeg sikkert ligget alt for længe i køledisken allerede. Nogen har glemt at kigge på min udløbsdato, jeg bør grue og græmmes, hvis nogen samler mig op og begynder at kigge…

    Hvorfor i alverden er jeg dog så temmelig ligeglad i nuet, når det i virkeligheden står så galt til især for mig - mærkeligt, som om hver dag uforanderligt er lige så let i sindet at komme igennem som den foregående. I går gik jo også meget godt, og i dag går lige så godt. Det jo egentlig er gået, som det plejer, også fordi jeg med lethed stadig sidder her ved min computer og skr…

    Comment by Emeritus — November 16, 2009 @ 9:40 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress