Besindig imam taber fatningen

Diverse — Drokles on October 29, 2009 at 8:37 pm

Den ellers besindige jysktalende imam Abdul Wahid Pedersen taber efter en diskussion om muslimske pigers mødomme med en uforfærdet sygeplejerske besindelsen. Hvorfor han følte sig under pres ved jeg ærligt talt ikke da han tidligere har forsvaret stening af kvinder og ærligt står ved at islam er en hel pakke (i modsætning til de løgne Jørgen Bæk Simonsen og Garbi Smith spreder). Set via Balder.blog

Jaeh, nogen nyhed er det ikke, men alligevel ganske underholdende at se ham gå nærmest i panik uden at være udsat for noget særligt pres og efterfølgende udvandre forsmået.

1 Kommentar »

  1. Imam Pedersen er under pres, idet han hverken kan spille racismekortet og klage over religionsforfølgelse, eftersom han hans modpart er en muslimsk kvinde med etnisk baggrund -og hun i øvrigt tirrer mandslingen ved åbenlyst at more sig over ham.
    Imamens efterfølgende kommentar til optrinnet er i øvrigt interessant. Da han af Ekstra Bladet bliver spurgt, hvorfor han valgte at gå, svarer han: “Jeg valgte ikke at gå. For jeg blev simpelt hen vred, og så handler man bare. Og jeg handlede ved at gå” (29.9.09).
    Det fortæller en del om hans psykiske struktur.

    Comment by Boel Tammes — October 30, 2009 @ 9:00 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress