Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Goldstone-løgnen


Goldstone-løgnen

Diverse — Drokles on October 17, 2009 at 8:41 pm

Information kan fortælle at USA nu melder sig i FN-koret, der kræver en “troværdig” undersøgelse af Israels aktion Cast Lead i Gaza. Det har hurtigt fået antisemitterne blandt Informations læsere på banen med udsagn, som at alle israelere er legitime militære mål

Hamas har “angrebet civile områder” i Israel ??
Er det et angreb på en militærnægter-lejr ???
Må det være tilladt at erindre om at alle Israelere, med undtagelse af de langskæggede fanatikere, er soldater og har deres UZI, Gallil og hvad de hedder liggende derhjemme, medmindre de er ude at lufte dem på Vestbredden ..

Som jo ligger fint i tråd med

Israel er en lige så stor forbrydelse som kz-lejrene.

Eller

Problemet er att det er Israel-lobbyens venner som sætter dagsordenen, så at ‘USA tilslutter sig …’ er tvivlsom historie. Ingen amerikansk jøde vil stille op og tilslutte sig en sådan raport, det er automatisk at blive kaldt foræder, af Israel og lobyen. Blodbånd er stærkere end retfærdighed.

Hvorfor skulle afstemningen om rapporten udsættes i et halv år? For at Israel kan fjerne beviser, true vidner til tysthed, likvidere?

Zion Vises protokoller om en jødisk lobby eller indflydelse skjult i magtens korridorer har sandelig kronede dage på venstrefløjen. De overser helt Ellegaards nøgterne analyse af den åbenbare virkelighed for USAs handlen, der hedder politiske interesser.

USA ønskede at undgå at tage stilling for eller imod rapportens konklusioner, da et amerikansk veto til støtte for Israel ville skade relationerne til den arabiske verden, og amerikansk accept af behandling i Sikkerhedsrådet kunne forværre det anstrengte forhold til Israel og dermed skade præsident Obamas ambition om at få genetableret fredsforhandlinger med palæstinenserne.

FN er i venstrefløjens optik det øverste moralske kompas kun forurenet af jøders eksistens. De muslimske landes pres og tyngde på FN-systemet overses og deres sinistre motivers sammenfald med venstrefløjens ignoreres. Men Goldstonerapporten er desværre, som sin forgænger Zions Vises Protokoller et falsum. På Goldstone.org har man brugt alt for meget tid på at tilbagevise den massive propaganda, men det store arbejde er alligevel værd at kaste et blik på, hvis man vil have indsigt i FNs deprimerende motiver. En klar og enkel metode til at tilbagevise anklagerne er at lade de døde fortælle deres historie.

among the category of children (under 18) most likely to be involved in fighting (11-18), more than three times as many boys were killed as girls, and for 18-29, four times as many (whereas, were they randomly killed civilians one would expect, as with children under 11, similar numbers for both sexes).

Frontlinien for den palæstinensiske kamp er altid drengebørn, som avancerer tilbage i gelederne med alderen. Og beskyldninger om folkemord og forbrydelser mod menneskeheden på baggrund af 1200-1400 døde efter 3 ugers krig er jo helt ude i hampen. Især på baggrund af operationens størrelse. Elder of Ziyon har følgende vidnesbyrd fra Oberst Richard Kemp

I am the former commander of the British forces in Afghanistan. I served with NATO and the United Nations; commanded troops in Northern Ireland, Bosnia and Macedonia; and participated in the Gulf War. I spent considerable time in Iraq since the 2003 invasion, and worked on international terrorism for the UK Government’s Joint Intelligence Committee.

Mr. President, based on my knowledge and experience, I can say this: During Operation Cast Lead, the Israeli Defence Forces did more to safeguard the rights of civilians in a combat zone than any other army in the history of warfare.

Israel did so while facing an enemy that deliberately positioned its military capability behind the human shield of the civilian population.

Hamas, like Hizballah, are expert at driving the media agenda. Both will always have people ready to give interviews condemning Israeli forces for war crimes. They are adept at staging and distorting incidents.

The IDF faces a challenge that we British do not have to face to the same extent. It is the automatic, Pavlovian presumption by many in the international media, and international human rights groups, that the IDF are in the wrong, that they are abusing human rights.

The truth is that the IDF took extraordinary measures to give Gaza civilians notice of targeted areas, dropping over 2 million leaflets, and making over 100,000 phone calls. Many missions that could have taken out Hamas military capability were aborted to prevent civilian casualties. During the conflict, the IDF allowed huge amounts of humanitarian aid into Gaza. To deliver aid virtually into your enemy’s hands is, to the military tactician, normally quite unthinkable. But the IDF took on those risks.

Despite all of this, of course innocent civilians were killed. War is chaos and full of mistakes. There have been mistakes by the British, American and other forces in Afghanistan and in Iraq, many of which can be put down to human error. But mistakes are not war crimes.

More than anything, the civilian casualties were a consequence of Hamas’ way of fighting. Hamas deliberately tried to sacrifice their own civilians.

Mr. President, Israel had no choice apart from defending its people, to stop Hamas from attacking them with rockets.

And I say this again: the IDF did more to safeguard the rights of civilians in a combat zone than any other army in the history of warfare.

Ingen af beskyldningerne mod Israel giver mening når man holder det op imod fakta. Operation Cast Lead var en meget ublodig affære for en så stor militær aktion i beboet område og tabstallenes maskuline overvægt er i direkte modstrid med israelske soldaters påståede vilkårlighed endsige målrettede angreb på civile. FN er en kæmpe skændsel.

2 Kommentarer »

  1. Richard Goldstone og andre af undersøgelsesdommerne er ikke kvalificerede til at lede en kommission til afdækning af Israel-Palæstinenser konflikten. Det beror ganske enkelt på udtalelser de har fremført inden kommissionens arbejde gik i gang, så som “Israels bombardement af Gaza er ikke selvforsvar. Det er en krigsforbrydelse.” Goldstone himself har underskrevet et amnesty international dokument hvor underskriver føler sig “chokeret helt ind i sjælen” over begivenhederne i Gaza. En sådan udtalelse diskvalificerer prompte pågældende person fra at deltage i en uvildig undersøgelse.

    Comment by Sobieski — October 18, 2009 @ 12:15 pm
  2. Korrekt, Drokles!
    Ca. 25% af de dræbte i operation Cast Lead, var civile. Et fremragende resultat, når man tænker på, Gaza er et af de mest tætbefolkede områder, plus at de militante krystere gemte sig imellem, og bag de civile.

    Comment by Tag-selv Biksen — October 21, 2009 @ 8:41 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress