København skal have sin jihadfabrik

Diverse — Drokles on September 29, 2009 at 4:26 pm

Sådan burde Integrationsborgmester Jacob Hougaard have udtrykt sig i sit læserbrev til Politiken 10/9 og ligeledes burde Claus Bondams Indlæg på sin blog på Radikale.net hedde “Jihadfabrikker skal være velkomne” ifølge sagkundskaben

180 Grader henviste dengang til Grundlovens paragraf 67 i deres leder den 28. august.

Det er helt i orden og til tider endda også på sin plads at have sine betænkeligheder ved udbredelsen af doktrinær islam i Danmark, men når et parti som Dansk Folkeparti bevidst forsøger at forhindre religions- og forsamlingsfriheden ved med utvetydige begrundelser at stemme nej til, at der må bygges en moske i København, så må alle ordentlige mennesker stå sammen imod chauvinismen.

Og i en senere leder citerede 180 Grader i et anfald af jurisk klarsyn en del fra Grundloven

Og i strid med landets grundlov, som i paragraf 67 garanterer borgernes “ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning”.

Men de glemte desværre noget af sætningen da de saksede den fra nettet

Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.Jeg skulle mene at Jihad hører under forstyrrelse af den offentlige orden.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress