De evige ofre

Diverse — Drokles on September 18, 2009 at 7:39 am

Kirken blev med besættelsen af Brorsons Kirke til et fredhelligt rum for de ellers så materialistiske autonome. En god ven mindede mig om at sådan var det ikke for et par år siden da de kære aktivister angreb Frimenigheden Faderhusets gudstjeneste, hvor de smadrede inventar og tillige truede  de bedende og deres børn. Stolt blev denne video lagt ud af begivenhederne umiddelbart efter “aktionen” så alle kunne se, hvorledes de unge var ofre

Spar op til jeres begravelse røvhuller!” råber en opgejlet ung mand og senere bryder en anden ung mand gennem Politiets kæde og kaster en genstand ind af den åbne dør, hvor de forskrækkede kirkegængere ser til. Alligevel var de unge også her ofre for politibrutalitet, som de altid er.

3 Kommentarer »

 1. Jeg lavede en lille video om venstre-fløjens “politi-brutalitet” med en tilhørende analyse af ingen ringere en ludwig von mises

  I kan se den her hvis i har lyst

  http://www.youtube.com/watch?v=NxqHMtOhMYA

  Comment by Frank Kitman — September 20, 2009 @ 3:23 am
 2. Gad vide hvormeget af det der sker på den video der vil udspille sig i København til December? Det bliver nok en “underholdende ” jul i København og har politiet overhovedet fået købt de vandkanoner eller er der satset på dialog istedet?

  Comment by PB — September 21, 2009 @ 8:45 am
 3. Tak for videoen Frank Kitman, den var meget interessant. Jeg skal lige se den igennem et par gange til.

  Ja man gruer for vinteren PB når de kommer væltende fra nær og fjern for at smadre byen.

  Comment by Drokles — September 22, 2009 @ 6:45 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress