Ramsdal vidner i Politiken

Diverse — Drokles on August 14, 2009 at 5:57 am

Brorsonspræsten står alene med sin beskrivelse af rydningen af hans kirke. Politiken nævner at “En alterdug er flået i stykker. Alterskranken er ødelagt. Elektriske installationer er beskadiget. Det fredede orgel er skadet.” og mens Peter Ramsdal kommer med denne malende beskrivelse i Politiken

»Irakerne var samlet foran billedet af den  korsfæstede Jesus, og rundt i hele kirke gik en masse betjente med skjolde og hjelme«, siger præsten.

så beskriver en Kirke-asylskvinde sagen således i Politiken

»Folk løb op i kirkerummet, og så omringede politiet alteret. Det var ret kaotisk«, fortæller hun.

Betjente i hjelme og skjolde
Misja Krenchel var selv til stede i kirkerummet.

Hun beskriver, at irakerne skærmede sig bag stole og lysestager, hvilket fik politiet til at iføre sig hjelme og skjolde.

Sådan stod parterne over for hinanden i et stykke tid. Det kom ikke til sammenstød i kirkerummet, fortæller hun.

»Til sidst gik irakerne frivilligt med ud«, siger Misja Krenchel.

Og Ramsdal igen

Per Ramsdal fortæller også, at irakerne på et tidspunkt holdt et lagen ud imellem sig, fordi en af de afviste asylsøgere truede med at hoppe ud fra kirkens tårn.

og virkeligheden, som man kan læse Berlingske Tidende

En asylsøger kravlede ifølge politiet op på kirkeorglet - ikke kirketårnet - og skreg op.

- Vi kunne ikke forstå, hvad han råbte. For at han ikke skulle komme til skade, tilkaldte vi brandvæsenet med et springlagen, men han kravlede selv ned igen, siger Flemming Steen Munch.

Hvad de anstændige mennesker, hvad enten det drejer sig om de, som Ramsdal digter eller ej beskriver, som kaos og voldsomt er en helt almindelige Politi-aktion. Politiet bryder selvfølgelig en dør ind, hvor de nægtes adgang og hvad folk så selv smadrer eller bruger, som våben er deres egen sag.

Skal sognebørnene betale for de skader, som en præst og en politisk aktionsgruppe tilsammen har ladet en gruppe irakkere begå?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress