Forsvar for Messerschmidt

Forbrydelse og straf, Pressen — Drokles on August 13, 2009 at 3:25 pm

Peter Goll leverer i Berlingske Tidende et klart forsvar for Morten Messerschmidt, der i sommervarmen har skrevet et brev til det offentlige for at få dem til at fremskynde deres langsommelige beslutningsgange.

Morten Messerschmidt har ikke gjort andet, end hver eneste politiker gør hver eneste dag – plejet interesser, der ligger hans hjerte nær. Hver eneste dag er der folkevalgte, som skriver breve, rejser spørgsmål og stiller forslag på vegne af interesseorganisationer, venner i VL-grupper, lobbyister, foreninger, interessegrupper i de lokale valgkredse osv.

Havde Messerschmidt gjort det fordækt, så var der masser at kritisere. Eller hvis han havde ageret inhabilt og selv havde siddet i et udvalg, som tilgodeså sin kærestes rutsjebane – så var den gal. Men her handler han helt åbent og gennemskueligt. Han skriver breve, som vi alle med aktindsigt kan tjekke indholdet af. Og de politikere, som han kontakter, kan bare sige nej, hvis de er uenige i hans holdninger og ikke vil imødekomme hans ønsker.

Jeg kunne ikke være mere enig. Sagen hører sommervarmen til, hvor denne historie var forsidestof 21. juli også på Berlingske Tidende

Mindre end hver fjerde SFO og fritidshjem i København, Århus og Odense har nedskrevne regler for, hvad børnene må spille og bruge internettet til. Red Barnet ønsker regler for brug af computere.

Der er intet at skrive om når alle går på ferie og så bliver de udmarvede journalister mere agressive. Agurketid og mariehøneår er på den facon ganske ens.

2 Kommentarer »

  1. Kender du denne hjemmeside? En af dine favoritter: http://www.ole-hyltoft.dk/

    Comment by Universalgeni — August 14, 2009 @ 1:51 am
  2. Ja Hyltoft er herlig. Jeg gruer dog for fremtidens Kronikker nu, hvor han ikke har Auken at hercelere over.

    Comment by Drokles — August 14, 2009 @ 4:23 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress