Et godt forslag

Diverse — Drokles on August 12, 2009 at 6:17 am

Få færre børn og red planeten fra klimabelastning foreslår en klimaforsker ifølge 180 Grader. Den tankegang skal promoveres fordi det først og fremmest vil være klimahysterikerne på venstrefløjen, der må forventes at gå forrest og således spare os andre for endnu en generation flasket op på løgne. Og så er det et godt argument imod indvandring fra den underudviklede del af verden fordi man tager mennesker, der før ikke belastede klimaet med deres eksistensminimumslivsstil, der jo er vores overlegen med dens følgelige fokus på åndelige værdier og omdanner dem til klimabelastere her i Vesten. Vi skal med andre ord have en stærkt bevogtet Svanemærket grænse!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress