Lov og Orden i England

Forbrydelse og straf, Londonistan, Multikultur, islam — Drokles on July 2, 2009 at 2:43 pm

Fra Daily Mail

Britain’s violent crime record is worse than any other country in the European union, it is revealed today.

Official crime figures show the UK also has a worse rate for all types of violence than the U.S. and even South Africa - widely considered one of the world’s most dangerous countries.

crime-rate

Fra Politiken

Shariadomstole vinder frem i Storbritannien

En ny rapport viser, at der findes 85 muslimske domstole i Storbritannien. Forskeren bag rapporten advarer mod tendensen.

Britiske muslimers stigende brug af shariatribunaler risikerer at underminere retssikkerheden.

Det vurderer en ny rapport fra den britiske tænketank Civitas, der vurderer, at antallet af domstole eller tribunaler, der fungerer aktivt i Storbritannien, er på 85 og dermed langt højere end først antaget.

Shariadomstolene opererer oftest i forbindelse med moskeer og giver typisk britiske muslimer religiøs vejledning i sager om eksempelvis familieproblemer, skilsmisse og uenighed i pengesager.

Det to fænomener er ikke direkte forbundne, men har alligevel samme multikulturelle rod.

1 Kommentar »

 1. Jo værre samfundet udvikler sig, jo voldsommere forekommer klapjagten på kristne.

  Det ironiske er, at den moralske opsang mod den oprindelige befolkning tager typisk udgangspunkt i kristne moralsætninger om at det forkastelige i at se splinten i sin broders øje (=kriminelle muslimske indvandrere) men ikke bjælken i sit eget (=den oprindelige befolknings uperfekte liv og levned).

  Men samtidigt med at kristne begreber benyttes farisæisk til at svinge pisken over egen befolkning, bliver troende kristne gjort til prügelknabe for den tågede drøm om det velfungerende multikulturelle samfund ude på den anden side af de ødelæggende indvandrerproblemer.

  Det får det multikulturelle drømmesamfund til at have visse lighedspunkter med det kommunistiske drømmesamfund, hvor kristendommen også var aldeles uønsket.

  Tag f.eks. et hurtigt udklip af overskrifter og sætninger fra artikler på Kristelig Dagblad:

  “En skoleelev i Storbritannien skal fjerne sit kors, mens elever fra sikh-familier må beholde religiøse smykker.”

  “En ansat på et britisk hospital har forladt sit job, efter hun tidligere blev bedt om at fjerne sin halskæde med et lille kors”

  “Plejehjem drevet af kirken kan blive tvunget til at fjerne kors eller andre religiøse symboler, hvis en rengøringshjælp føler sig chikaneret, advarer britiske biskopper”

  “En britisk sygeplejerske er blevet fyret for at nævne Gud, mens en anden risikerer en afskedigelse for at bære et kristent kors i en halskæde ”

  “Et britisk hospital spurgte lokale kunstnere, om de ville male billeder til sygegangene. Eneste krav: Ingen kirker på billederne ”

  “En af de højeste ordener, man kan modtage i Storbritannien, er nu dømt ulovlig. Begrundelsen er, at den diskriminerer ikke-kristne ”

  “To ud af tre kristne ledere i den engelske kirke mener, at kristne er ofre for forskelsbehandling ”

  “Plejepersonale på hospitaler i England skal flere gange dagligt sørge for, at muslimske patienters senge vender mod islams hellige moske i Saudi-Arabien. ”

  “Efter en britisk sygeplejerske blev suspenderet for at tilbyde at bede en bøn, er der nu frygt for, at skolelærere også kan straffes for at nævne religion”

  “Der er en heksejagt mod kristne, og det er på tide, at den stopper, siger Mike Judge, der mener, at en overdreven ‘intelligentsia af tolerante’ fremmer tolerance over for alt på nær det kristne. “

  Comment by traveler — July 4, 2009 @ 8:49 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress