Asmaa’s ideologiske venner

Antisemitisme, Multikultur, islam, venstrefløjen — Drokles on April 28, 2009 at 6:26 pm

Asmaa fortæller Politiken

»Zionisme sidestilles mange steder med nazisme. Jeg ved, at hun (Pia Kjærsgaard red.) har nogle markante holdninger til flygtninge og indvandrere, men det, at hun ikke lægger afstand til zionisme, viser, at Dansk Folkeparti sidder inde med nogle rigtig ekstremistiske holdninger, som er farlige for verdensfreden«, siger Asmaa Abdol-Hamid.

blandt de mange, der sammenstiller zionisme med nazisme er Irans præsident Ahmedinejad, der ifølge Foreign Policy Journal sagde følgende på Durban 2

Following World War II, they resorted to military aggression to make an entire nation homeless on the pretext of Jewish sufferings. And they sent migrants from Europe, the United States, and other parts of the world in order to establish a totally racist government in the occupied Palestine… [Delegates walk out in protest. Applause] And in fact in compensation for the dire consequences of racism in Europe… Okay, please. Thank you. And in fact in compensation for the dire consequences of racism in Europe, they helped bring to power the most cruel and repressive, racist regime in Palestine. [Applause]

The Security Council helped stabilize this occupation regime and supported it in the past 60 years, giving them a free hand to continue their crimes. It is all the more regrettable that a number of Western governments and the United States have committed themselves to defend those racist perpetrators of genocide whilst the awakened conscience and free minded people of the world condemn aggression, brutalities and bombardments of civilians in Gaza. They have always been supportive or silent against their crimes. And before that, they have always been silent with regard to their crimes.

Om zionisternes indflydelse på verdensfreden siger Ahmedinejad

Distinguished delegates, ladies and gentlemen, what are the root causes of U.S. attacks against Iraq or invasion of Afghanistan? [Shouts from audience] What are the root causes of U.S. attacks against Iraq invasion of Afghanistan? Was the motive behind the invasion of Iraq anything other than the arrogance of the then U.S. administration and the mounting pressures on the part of the owner of wealth and power to expand their sphere of influence, seeking the interests of giant arms manufacturing companies, affecting a noble culture with thousands of years of historical background, eliminating potential and practical traits of Muslim countries against the useful Zionist regime, or to control and plunder energy resources of the Iraqi people? Why, indeed almost a million people were killed and injured and a few more millions were displaced and became homeless. Why, indeed the Iraqi people have suffered enormous losses amounting to hundreds of billions of dollars. And why was hundreds of billions of dollars imposed on the American people and its allies as a result of these military actions? Wasn’t the military action against Iraq planned by the Zionists and their allies in the then U.S. administration in complicity with the arms manufacturing companies and the owner of the wealth?

Enhedslistens samling af antisemitter har fået sig en rigtig champ.

4 Kommentarer »

 1. OT - braking news:

  Det forlyder fra særdeles upålidelig kilde, at frygten for den pandemiske svineinfluenza i Europa er fuldkommen ubegrundet.

  Ingen vantro, hverken katolikker, protestanter, ateister, gudsbespottere, Kurt Westergaard, medlemmer af Dansk Folkeparti eller - fucking danske ludere kan rammes af den specielle svine-virus. Gud ske tak og lov.

  Årsagen skulle for resten være den simple, at sygdommen kun rammer rettroende muslimer, der jo ingen naturlig modstandskraft har, når de ikke må æde svin.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — May 1, 2009 @ 12:04 am
 2. OT. II

  Det forlyder i TV-avisen på TV-1 i dette øjeblik at en af Asmaas ideologiske venner i WHO har oplyst, at svineinfluenzaen for en sikkerheds skyld har fået navneforandring til den mere videnskabeligt korrekte titel H1N1.

  Årsagen skulle være WHO’s ægtefølte bekymring over, om svineædende vesterlændinge skulle ændre spisevaner, at for eksempel vantro, især katolikker, protestanter, ateister, gudsbespottere, Kurt Westergaard, medlemmer af Dansk Folkeparti og - fucking danske ludere skulle holde op med at spise svin af frygt for at blive smittet med svineinfluenzatypen, H1N1, hvis de fortsat æder flæskesteg og grisetæer. De skal endelig blive ved med at æde svin, alt hvad de orker.

  Vi takker for omsorgen.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — May 1, 2009 @ 6:55 pm
 3. Tak Emeritus!
  Din sublime humor har reddet dagen!

  Comment by synopsis-olsen — May 2, 2009 @ 9:31 am
 4. Til synopsis-olsen.

  Tak. Det var en meget smuk kompliment.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — May 2, 2009 @ 1:32 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress