Disse uvildige eksperter

Diverse — Drokles on April 21, 2009 at 7:53 am

Man bliver ind imellem lidt forstemt over eksperter, der blot lufter deres holdninger under dække af faglighed. Fra Jyllands-Posten.

- Danmark har behov for at forbedre sit omdømme efter Muhammedsagen og Irak-krigen. Man vil bemærke, at vi deltager nu. Det kan betyde, at man i den arabiske verden får øjnene op for, at Danmark ikke altid tilhører det, de betragter som det reaktionære Vesten, siger han til Ritzau.

Hvorfor har vi behov for at det? Hvilke studier leder til den konklusion at vores omdømme er vigtigere end at gøre, hvad vi finder rigtigt? Hvilke studier leder til den konklusion at vores omdømme blandt autoritære lande med tilbagestående kulturer er vigtigere en vores omdømme blandt civiliserede lande? Og hvilke studier leder til den konklusion at en småleflende slingrekurs er vejen frem?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress