Hvem er racist?

Diverse, Pressen, venstrefløjen — Drokles on February 20, 2009 at 3:35 pm

New York Post er kommes galt afsted med en satiretegning, der angiveligt drager sammenligninger mellem Præsident Barak Obama og en chimpanse ifølge Jyllands-Posten

tegning_new_york_po_151822e.jpg

Hvorfor skal præsidenten portræteres, som en chimpanse, hvis ikke det var fordi at han var sort? Måske fordi han var præsident ville nogle måske svare og pege på at George Bush også blev portræteret, som en chimpanse i tide og utide.

bush-chimp.jpg

bushchimp.jpg

bush_chimp.jpg

Søgeordet er “Bush as a chimp” på Google billeder og straks vælter det op med forslag. De samme mennesker, der har så travlt med at forarges over det mindste brud på politisk korrekt etikette overfor Obama insisterer også på at kalde ham sort, selv om man med lige så stor ret kunne kalde ham hvid, da han er en 50/50 blanding også kendt som mulat. Men da alle kan se at han er for mørk til at være hvid så er han ikke en af os og derfor et eller andet andet f.eks sort.

—————————————————————————-

Okay Hodja har allerede slået ned på den samme pointe. Fordømt!

2 Kommentarer »

  1. I forbindelse med skokastningssagen mod Bush var der kun få medier der fandt det dybt forkasteligt, snarere var undertonen, det havde han rigtig godt af! At Bush så tog episoden med ophøjet ro og godmodig humor tjente kun til hans ros. Hvis nu nogen kastede en tærte mod Obama, da ville overskrifterne med stor forargelse kunne findes i dagene derefter.
    Når hvide er kritiske overfor sorte kaldes de racister. Når sorte er kritiske overfor hvide siges det, at de er oprigtigt vrede.

    Comment by synopsis-olsen — February 21, 2009 @ 9:59 am
  2. Ja det er rigtigt. Der var den ekstra krølle på sko-episoden at Bush’ afmontering eller afdramitisering af episoden blev udlagt, som om han var lidt dum og ikke forstod alvoren.

    Bush fik kastet en sko efter sig i raseri og bedømte den til at være en spontan harmløs handling, skønt det var klart uacceptabelt. Ikke et attentat på Bush, men et attentat på etikette om man så må sige. Hans efterfølgende “OK here is that facts - It was a size 9″ (frit efter hukommelse) fanger glimrende sagens anekdotiske format. Der var ikke meget at komme efter. At Bush reflekser ikke blev rost synes jeg tillige også var uretfærdigt og i nogle dagblade blev det endda udlagt, som om han bukkede sig for overmagten.

    Comment by Drokles — February 21, 2009 @ 8:26 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress