Muslimer i dialog

Diverse — Drokles on October 6, 2010 at 2:12 am

Islam er en sindstilstand (eller stilstand snarere), hjemme som ude. Nedenstående video er fra en iransk TV-udsendelse for et par år tilbage, der viser tækkelighedspolitiet i arbejde. Tækkelighedspolitiet ved selvfølgelig at de bliver filmet og opfører sig i propagandaøjemed så høfligt, som de kan.

Bekend dine synder! Tydeligvis er høfligheden påtaget og kun en metode til at nå et uafvendeligt mål. Der eksisterer ingen tanke og intet argument udenfor de islamiske rammer. Dette er selvfølgelig forventeligt i et religiøst eller ideologisk diktatur og venstrefløjsere vil være hurtige til derfor at undskylde religionen/ideologien (hvis den altså hedder islam). Men islam er altså en sindsstilstand, som vi skal se i det næste klip.

Da den Hollandske komiker Hans Teeuwens vulgære humor krænkede muslimer - af alle mennesker - blev han inviteret som gæst på et hollandsk TV et show, hvor ikke een, men hele tre Asmaa’er var værter.

Bekend dine synder! Bortset fra at disse muslimers religiøse  beskyttelse er ganske mere farvestrålende er de to klip forbløffende ens. De tre Asmaaer evner ikke at tænke ud over islams rammer og har kun en problemstilling, som de prøver at variere i begrænset omfang. Nemlig at muslimer tager anstød. Der eksisterer ingen tanke og intet argument udenfor de islamiske rammer og friheden er tydeligvis ubegribelig for dem. I sandhed nogle debile advokater djævlen har fået beskikket.

Teeuwen kan ytre sin mening om islam med en rimelig chance for at overleve og har en portion af sin frihed i behold fordi der stadig er resterne af et civiliseret system i Holland. I Hollands mulige fremtid Iran har islam, som sagt sat sig på hele systemet og man behøver ikke gøre et nummer ud af den falske høflighed og formålsbestemte dialog, hvis ikke det drejer sig om propaganda. Overtrædelse af et tækkelighedsreglement bliver håndteret, som en hvilken, som helst forbrydelse imod islam, som her (eksemplerne er der mange af på Youtube)

Med det in mente udviser denne flotte persiske kvinde stort mod og integritet.

Jeg har refereret til den mange gange før, men hendes stolte knejsen efter det velanbragt los i burkaens fede røv er så herlig at jeg nok aldrig bliver træt af den.

2 Kommentarer »

  1. Den er åbenbart “under angreb” på youtube men den kan da findes ,og ja, hun er sej.

    http://www.youtube.com/watch?v=AMkDtRZazp0

    Comment by PBr — October 7, 2010 @ 9:01 am
  2. Tak for tippet PBr, den er opdateret.

    Comment by Drokles — October 8, 2010 @ 3:20 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress