Multikulturelle England

Antisemitisme, Forbrydelse og straf, Israel, Londonistan, Multikultur, islam — Drokles on January 8, 2009 at 12:10 pm

Det store multikulturelle forbillede, som vi kan lære meget af, hvad angår tolerence og sameksistens diskuterer også de storpolitiske begivenheder i Mellemøsten - hver kultur med sin debattradition. Fra Kristeligt Dagblad

Vreden over den israelske militæroffensiv i Gazastriben har nået et kritisk punkt og risikerer at styrke de mest yderliggående grupper, lyder det i et brev, som muslimske ledere i Storbritannien har sendt til premierminister Gordon Brown.

Den israelske regerings “uforholdsmæssige magtanvendelse” har “givet nyt liv til yderliggående grupper og styrket deres budskab om vold og evig konflikt”, lyder det i brevet, der blandt andet er underskrevet af imamen i al-Tawhid moskéen i London, Usama Hasan, og lederen af Islamic Foundation, Dilwar Hussain.

- Vi risikerer, at muslimer i Storbritannien og udlandet mister troen på den politiske proces, skriver de.

Det er er ved at koge op i de muslimske miljøer, der ikke møder nok eftergivenhed. Ikke at få sin vilje kan få alle til at miste troen på den politiske process for hvad er demokrati værd, hvis det ikke er en konstant afspejling af ens ønsker uden at skulle tage hensyn til opposition? Og muslimerne er da også begyndte at argumentere for deres sag på deres egen karakteristiske måde, der har gjort islam til en elsket og eftertragtet magtfaktor i det meste af verden. Fra Telegraph

A report by the Community Security Trust, which gives safety advice to British Jews, said there had been 24 incidents since December 29, including an arson attack on a synagogue in London.

Mark Gardner, a spokesman for the group, said: “There has been a significant rise in the number of anti-Semitic incidents, especially when compared with what is usually a very quiet time of year for racist, anti-Jewish attacks.

“It is a pattern with which we and the police are now sadly familiar, whereby hysteria is whipped up against Israel, and British Jews then suffer a wave of anti-Semitism,” he told Sky News.

The synagogue, in Brondesbury, north west London, was attacked by arsonists who attempted to smash a window.

Fra The Sun

British anti-terror expert Glen Jenvey is convinced online forum Ummah is being used to prepare a deadly backlash against UK Jews.

Pop guru … Mark Ronson

His warning came as Europe was hit by anti-Semitic attacks over Israel’s push into the Gaza Strip.

Hundreds have died in the Jewish state’s response to rocket attacks by militant Palestinian group Hamas.

On the Ummah site, “Saladin1970” asks for help compiling “a list of those who support Israel”.

“Abuislam” asks: “Have we got a list of top Jews we can target? Can someone post names and addresses?”

Saladin1970 gives a link to the Power 100 list of top British Jews.

Det multietniske samfund, hvor en hvilken, som helst konflikt i verden bliver din konflikt. Det multietniske samfund, hvor man i lighedens navn ikke kan sætte ord på nazismens ondskab fordi den er ophøjet til islamisk kultur.

1 Kommentar »

  1. [...] Lad mig citere Monokulturs karakteristisk af det multietniske samfund, som vi alle har lært at elske: Det multietniske samfund, hvor en hvilken, som helst konflikt i verden bliver din konflikt. Det multietniske samfund, hvor man i lighedens navn ikke kan sætte ord på nazismens ondskab fordi den er ophøjet til islamisk kultur. [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress