Islamisk barbari

Diverse — Drokles on December 29, 2008 at 12:08 am

Intensiteten i dyrkelsen af islam hænger direkte sammen med omfanget af grusomheder. Den logik betyder at man ikke kommer grusomheder til livs ved at indføre mere islam. Fra Politiken

Regeringen lavede i maj en aftale med oprørerne om gradvist at trække soldaterne ud af området og indføre et islamisk retssystem til gengæld for, at oprørerne skulle stoppe deres angreb.

Men volden er alligevel blusset op.

Volden er ikke den gode gamle “ultravold”, men selvfølgelig ualmindelig afstumpet og klassisk islam i sin rene og logiske form, som den tager sig ud i et område i Pakistan tæt på Afghanistan

»I har indtil 15. januar til at få stoppet jeres pigers skolegang. Hvis I ikke tager denne advarsel alvorligt, vil vi slå disse piger ihjel«, sagde Talebanlederen.

»Vi vil også advare skoler mod at indskrive kvindelige elever, ellers vil vi sprænge deres bygninger i luften«, lød det.

Turistmål blev til blodig kampplads
Den bjergrige Swat-dal var indtil sidste år et populært turistmål med blandt andet Pakistans eneste skiområde.

Men regionen er blevet omdannet til en blodig kampplads, siden den yderliggående præst Maulana Fazlullah, der har forbindelser til Pakistans Talebanbevægelse, startede en voldelig kampagne for at få indført islamisk sharialovgivning i dalen.

Indbyggerne i området siger, at Talebankrigere allerede har ødelagt snesevis af skoler drevet af regeringen, hvilket har fået flere til at starte private skoler i deres eget hjem for at få uddannet deres børn.

Intet, der besudler det rene kan tillades og kræves destrueret. Mænd øver vold på deres naturlige instinkter og foretager grufulde forbrydelser i skråsikker tiltro til dødens prædiken. Den følgende video, angiveligt fra kurdisk Irak er ikke for sarte sjæle. Den viser en rasende menneskemængde destruere en ung kvinde i frådende raseri. Sten bliver kastet på hende, hun bliver sparket og trampet på. Hendes hoved bliver endeligt knust af en betonklods. Mængden er kørt op i et sådant hysteri at de forsætter med at mishandle, hvad der nu kun er et lig.

Man kan se at andre også filmer med deres mobiltelefoner. Formålet er ikke at doumentere det rædselvækkende optrin for der er ingen undren over mængdens gruppehysteri, kun selve gerningen. Man dokumenterer eller snarere gemmer mindet om destruktionen af det menneske man har ophørt med at se, som et menneske og af en eller anden grund anser som det onde. Et trofæ til senere afspilning, noget til familiealbummet.

Det er dyrkelsen af selvsuggesion, massesuggesion og hysteri. Dette er islam.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress