Den fredsskabende baggrund

Diverse — Drokles on December 8, 2008 at 10:10 am

Det er ofte fremført at Barak Obamas baggrund i sig selv var et aktiv for fred og fordragelighed i Verden. Det er en usmagelig tankegang, der jo også har den negative slutning, at, der er nogen der ikke kan blive præsident fordi deres mor er en luder (eller hvad ved jeg). Især muslimerne skulle blive fredeligere over udsigten til en amerikansk præsident, hvis far var muslim. Problemet er at Obama på den måde er født ind i et valg mellem to religioner - og han valgte kristendommen.

Der er nogen der aldrig bliver tilfredse.

4 Kommentarer »

 1. Hvad der tit har undred mig er, at enten er musliman bygget til at aldrig at få livsfarligt højt blodtryk selv om de gør deres yderste? eller også har de noget specielt medesin,ja! det er bare en strø tanke herfra.

  Comment by Per N — December 8, 2008 @ 12:07 pm
 2. Ja. Hvis du har vidoen kørende i baggrunden minder han og hans slags som - ja jeg ved at det er en fortærsket kliche - Hitler. Den rasende mand, der udspyr uforståelige eder over et eller andet, der skal dø.

  Comment by Drokles — December 8, 2008 @ 12:33 pm
 3. Drokles du får mig til at grine, ja så bisart er det.

  Comment by Per N — December 8, 2008 @ 12:39 pm
 4. Er der nogen, som stadigvæk IKKE fatter, at AL religion er mentalt bæ og grundlæggende en gang infantilt og dybt forvrøvlet kællingesnak?

  PS:

  Man må indrømme muslimtossen en vis udholdenhed og en høj grad af ambidexstrøsitet!

  Comment by Gert petersen — December 10, 2008 @ 12:28 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress