Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Tilknytning


Tilknytning

Diverse — Drokles on October 11, 2008 at 3:23 am

Fra Jyllands-Posten

To mænd blev i går i landsretten idømt to et halvt og tre års ubetinget fængsel. Dommen blev mødt med glædestårer blandt tilhørerne, der havde frygtet en udvisning af de to tiltalte.

(…) 

Bader Abdulla Bader og Mohammad El Banna blev den 4. juli i byretten idømt hhv. to et halvt og tre års fængsel for at have forsøgt at smugle 587 gram heroin fra København til Århus.

(…)

Der var under hele den syv timer lange retssag en del uro blandt tilhørerne. Flere gange blev anklagerens påstande mødt med mishagsytringer, og oplæsningen af byrettens dom blev mødt med et ”fucking danskere” fra rækkerne bagest i retslokalet.

(…)

»Vi var meget tæt på at idømme de tiltalte til udvisning, så I bør betragte jer selv som heldige,« sagde Lis Frost, der forklarede, at de to mænds familieforhold og ringe tilknytning til hjemlandene havde været afgørende i udvisningsspørgsmålet. Mohammad El Banna kom til Danmark i 1989, mens Abdulla Bader først fik opholdstilladelse som 17-årig i 1998.

(…)

Familierne til de to dømte var efter domsafsigelsen lettede. Flere havde svært ved at undertrykke jubelen i retslokalet, og tilfredsheden med dommen var stor.

Tilhørerne, der udtrykker lettelse og deres uforbeholdne mening om deres modsætning, nemlig os danskere er selvfølgelig familierne til de dømte. Tilknytningen til hjemlandet og familieforhold gjorde ikke en udvisning aktuel, men har man ikke glemt tilkytningen til fucking Danmark ikke bare er ringe, men direkte negativ? Og glemmer man ikke at deres familier ikke tager hensyn til fucking Danmark? Fra Ekstra Bladets artikel “Forbryderklanenb” 21.01.2001

Medlemmer af den palæstinensiske indvandrer-familie El -Banna er ikke kun dømt i de senere års store og opsigtsvækkende sager om dødsvold og massevoldtægt. Næsten alle mandlige medlemmer af klanen har tilsammen modtaget et svimlende antal domme for røveri, tyveri, hæleri, narkotika- forbrydelser, brandstiftelse og forsikringssvindel.

Siden klanen, der består af tre brødre, deres koner og børn, begyndte indvandringen til Danmark i 1986, har slægten El -Banna kostet samfundet millioner af kroner. De sociale myndigheder spillede fallit og evnede ikke at standse familiens forbryderbane.

Politiet er rystet over, at denne ene familieklan gennem de seneste ti år har sendt korpset på overarbejde, mens det magtesløst ekspederer sag efter sag videre til byretten.

Ekstra Bladet har kortlagt El -Banna -klanens vidtstrakte kriminalitet, der er foregået over hele landet, men hovedsagelig i Århus.

LINJEN LAGT

Mahmoud Said El -Banna , 53, var den første af brødrene, der i 1981 slog sig ned i Århus. Han var indtil sommeren i fjor gift med Ahlam Ahmad Afiouni, 40. Han lagde som daværende familieoverhoved linien og blev dømt for butikstyverier og socialt bedrageri. Kvinden er sigtet for diskriminerende ytringer, da hun i flæng kaldte danske kvinder for ludere. Det skete i landsretten umiddelbart efter dommen i massevoldtægtssagen over blandt andre hendes ene søn og to nevøer.

Koner og døtre i El -Banna -klanen er ellers uskyldsrene med uplettede straffeattester.

Parrets børn tilhører familiestamtræets mest inficerede gren.

Ældste søn, Mohammed, 23, er registreret for mindst 100 sager hos politiet. Drengen blev første gang anholdt som 15-årig i 1992, hvor han blev taget i flere sager om stjålne kreditkort, tricktyverier mod tankstationer, og hvor der ellers var pengekasser at tømme.

100 SAGER

Mohammed førte sig frem, da unge palæstinensiske drenge terroriserede unge danskere på stranden Bellevue i det nordlige Århus sommeren 1994.

Han er registreret for mindst 100 kriminelle forhold. Den 23-årige har fået 42 domsafgørelser. Alene i året 2000 har Mohammed otte verserende sager, de tre handler om narkotika. Dommene lyder på 60 dage, fire måneder plus fire måneder og en måned, alle afsagt i 1996. Tre og ni måneder i 1997 og et halvt år i 1999. Til sammen to år og fem måneder bag tremmer.

Tarek, 20, blev idømt to års fængsel for dødsvold mod en jævnaldrende påbanegårdspladsen i Århus 1997. To år senere fik han en dom på ni måneder for en ny voldssag. Senest er han idømt fire måneders fængsel for hæleri. Desuden er der adskillige uafklarede sager fra år 2000.

Rabia, 16: Blev sidste år idømt ni måneders fængsel i massevoldtægtssagen fra Bispehaven.

PAR MED NI BØRN

Den anden bror, der slog sig ned i Århus, Samir Said El -Banna , 55, er gift med Salma Al Hussein, 48. Parret, der har ni børn, er ustraffet i Danmark.

Den ældste søn Fadi, 26, fik sin første dom for tyverier i 1996. En tiltale for brandstiftelse året efter blev frafaldet. Fadi var mistænkt for at stå bag branden, der udslettede 23 lejligheder i en boligblok i Langkærparken. Motivet skulle være jalousi. Til gengæld blev han i 1999 i en ny sag idømt et år og tre måneders fængsel for brandstiftelse i sit eget hjem og for forsikringssvig.

Tilbage i 1997 blev Fadi idømt ti måneders fængsel for handel med narkotika. Året efter fik han en måneds fængsel for vold og igen samme år fire måneder for vold mod en tjenestemand.

Sahid, 19: Han blev dømt et halvt års fængsel som medskyldig, da storebror satte ild til sin lejlighed. I efteråret fik han 12 måneders fængsel for sin andel i massevoldtægten af en 14-årig pige i Bispehaven.

Mahmoud, 17: Han blev idømt ni måneder for sin medvirken i massevoldtægt.

Den tredje bror Mohammed Said El -Banna , 45, gift med Rasmie Ali El -Assi, 42, valgte at indvandre til Odense. I denne gren af familie-klanen er det i højere grad lykkedes at holde sig fri af kriminalitet. Men ikke fuldstændigt.

Faderen blev i 1999 idømt 30 dages fængsel for hæleri.

Sønnen Wassim, 21, tidligere superliga-spiller for OB, fik 14 dages betinget fængsel for vold i 1996.

Klan-medlemmernes voldsomme synderegister har fået utilsigtede konsekvenser for 24-årige Amina, datter af Samir Said El -Banna . Sidste forår blev hun fyret fra sit job af en århusiansk Opel-forhandler, der ikke ‘ville give arbejde’ til den ellers dygtige og vellidte pige, fordi hun er i familie med voldtægtsforbrydere.

Amina lagde sag an, og forklarede i sidste uge i byretten i Århus, at hun ‘føler sig hængt ud’ og udsat for en uberettiget fyring. Om fem uger afgør en dommer, om bilforhandleren skal have en bøde på op imod 20.000 for ærekrænkelse.

- Jeg troede, at Danmark var et frit land, hvor man ikke bliver hængt ud for, hvad ens familie foretager sig.

20 ÅR OG FARLIG VANEFORBRYDER

Tarek El -Banna ligner med sit kønne babyfjæs en kernesund arabisk teenage-dreng. Men inde bag det drengede ydre gemmer der sig en livsfarlig vaneforbryder, der allerede som 12-årig var involveret i sit første røveri.

Den nu 20-årige Tarek, der opholder sig på forskellige adresser i Gellerupparken, har siden udviklet sig til det mest uberegnelige og storkriminelle medlem af den berygtede El -Banna -klan i Århus. Ekstra Bladet erfarer, at politiet i øjeblikket efterforsker flere forskellige sager om tyveri og narko-salg mod Tarek. Men arbejdet kompliceres af hans ustabile liv.

Tarek El -Banna er i forvejen dømt for bl. a. dødsvold, flere tyverier, trusler og vold og venter i øjeblikket på at komme til at afsone en fængselsdom for hæleri.

SPARKEDE MAND IHJEL

I 1996 var det den unge tysk-fødte palæstinenser, der for alvor fyrede op under debatten om de kriminelle indvandrer-bander i landets store byer, da han efter et skænderi om retten til en taxa slog og sparkede den 20-årige Michel Scharling Jørgensen ihjel på banegårdspladsen i Århus. Den ugerning kostede Tarek to år bag tremmerne.

I gerningsøjeblikket var Tarek stærkt påvirket af sprut, hash og det kemiske stof speed. Men speciallæger i psykiatri har fastslået, at den svært karakterafvigende, egoistiske, asociale og aggressive unge mand ikke er sindssyg.

Tarek er præget af en kaotisk og barsk opvækst i et miljø, hvor selv mindre konflikter ifølge øjenvidner fra El -Banna -klanens omgangskreds blev fulgt til dørs med rasende trusler, hævede økser og knive.

Samtidig har han ladet sig påvirke af sin dominerende og væsentlig mere intelligente storebror Mohammeds tidlige erfaringer med trick-tyverier, vold og narkotikamisbrug i det kriminelle drengebande-miljø.

HADER DANMARK

Lillebror har været en god lærling. I forbindelse med transporten til en retssag i Odense truede Tarek med at forårsage en trafikulykke og lemlæste de tre politibetjente, der måtte bruge håndjern og lægge alle kræfter i for at pacificere den uregerlige dreng.

- I er nogle politi-svin, nogle tøsedrenge. Jeg hader Danmark. Hvis jeg møder jer, vil jeg stikke jer ned og drikke jeres blod, råbte Tarek ifølge den ene betjents vidneforklaring.

Tarek El -Banna tonede sidste år efter den meget omtalte byretssag om massevoldtægt mod en 14-årig pige, hvor hans lillebror Rabia og de to fætre Mahmoud og Sahid var blandt de dømte, frem på landsdækkende tv.

På trappen foran retten spyttede Tarek efter en fotograf og gav fuck-fingeren, så ingen fjernseere kunne være i tvivl om hans mening:

‘Skråt op, Danmark!’

BRANDSTIFTEREN

Næste gang kan han nok ikke undgå udvisning.

Det konstaterede forsvarsadvokat Jørgen Schouby, da hans klient Fadi El -Banna forrige jul blev dømt for at have sat ild til sin egen lejlighed i Århus i et forsøg på at snyde sig til en større forsikringssum.

Nogle år tidligere var den 26-årige Fadi, der i dag er dybt afhængig af rygeheroin, tiltalt i en anden sag om brandstiftelse, hvor 23 lejligheder udbrændte i en boligblok i Århus. Motivet skulle angiveligt have været jalousi. Men sagen blev frafaldet på grund af manglende bevis.

Fadi El -Banna er gift med en tyrkisk kvinde. Ekstra Bladet erfarer, at det skete meget imod forældrenes ønske.

DIREKTØRENS SVIGERSØN ER STORTYV

El -Banna -klanens kriminelle lederskikkelse Mohammed El -Banna Eriksen giftede sig sidste år ind i en velhavende århusiansk familie.

Den 23-årige palæstinensers kone Christina Eriksen er datter af en succesrig direktør i bilbranchen, og arven efter hendes afdøde mor har været med til at sikre parret økonomisk.

Mohammed har med sit charmerende væsen, gode talegaver og en evne til at vinde folk for sig haft en stærk position i det kriminelle miljø.

Som 17-årig deltog han i de blodige bande-uroligheder på Bellevue Strand ved Århus tilbage i 1994, og Mohammed er stadigvæk en karismatisk faderfigur for sine yngre brødre og fætre.

FROSSET UD AF FAMILIEN

En lille, undseelig og høflig mand med velplejet overskæg har opfostret tre af de mest kriminelle indvandrerdrenge i Danmark.

Mahmoud Said El -Banna har altid været en fjern og kuet underdog-skikkelse i forhold til de mere temperamentsfulde sønner Mohammed, Tarek og Rabia. Men han har betalt en høj pris for sin mislykkede opdragelse.

I flere år har Mahmoud Said El -Banna boet for sig selv, og efter sidste års skilsmisse fra Ahlam Ahmad Afiouni, der er mor til parrets tre sønner og to døtre, har han været frosset ud af sine egne børn, af El -Banna -klanen og det arabiske miljø i Århus.

- Jeg har ikke set en araber i fem måneder, forklarer Mahmoud Said El -Banna , da Ekstra Bladet besøger ham i hans lille lejlighed på Kirkedammen i Århus.

BESKIDT FAMILIE

Bitterheden er tydelig. Men spørger man til sønnernes ugerninger, bliver Mahmoud fjern og utilgængelig.

- Spørg deres mor, siger han til sidst afværgende på næsten uforståeligt dansk. Flere ord kommer der ikke. Dagen efter får Mahmoud Said El -Banna kolde fødder. Han bryder i hvert fald en klar interview-aftale og har ikke siden været til at træffe.

Naboen Susanne Lykke Hansen bekræfter, at Mahmoud Said El -Banna i dag fører en stilfærdig eneboertilværelse.

- Der kommer ikke så mange hos Mahmoud, og når det sker, er det ikke arabere, men udelukkende danskere, siger Susanne Lykke Hansen.

Peter Seeberg, lektor på Institut for Mellemøstlige Studier i Odense, vurderer, at kun mandlige familieoverhoveder, der træder meget ved siden af, risikerer at blive frosset ud af deres egne arabiske brødre, fætre, kusiner og børn.

- I den arabiske verden er familiebåndene normalt meget stærke. Man hjælper hinanden. Men alt kan selvfølgelig ske, når der er tale om et så kaotisk familieliv, siger Peter Seeberg.

- Han har jo svigtet som far og som mand. Respekten er væk, lyder en karakteristik fra en araber med tilknytning til indvandrer-organistionen IDFAD i Århus, og kilden bekræfter, at de to århusianske forgreninger af El -Banna -klanen i dag er lukket ud af det gode arabiske selskab i Århus, fordi mange anser familiemedlemmerne for at være ‘beskidte’.

Mahmoud Said El -Banna stammer som sine brødre Samir og Mohammed fra den hårdt belastede libanesiske havneby Tripoli.

BØJEDE NAKKEN

De har alle gjort tjeneste i en af de palæstinensiske militser og var en del af det mellemøstlige krigshelvede.

I 1989 fulgte Mahmoud Said El -Banna i sine brødres fodspor og søgte om opholdstilladelse i Danmark. Få måneder senere blev han så genforenet med sin kone og sine børn i Århus.

Men freden sænkede sig ikke over Mahmoud Said El -Banna og hans familie.

Hustruen Ahlams iltre temperament og Mahmouds elendige sprogkundskaber, bløde væsen og alkoholmisbrug gav fri bane for sønnerne.

Den naturlige lederskikkelse Mohammed og den uregerlige Tarek var ikke sene til at udnytte blottelserne. Moderen Ahlam forsøgte desperat at redde stumperne, mens Mahmouds rolle ifølge familiens venner og bekendte ofte var begrænset til at bøje nakken og servere kaffe.

DØMT FOR TYVERI

Susanne Lykke Hansen, der i et halvt år har været på nabo-hilsefod med Mahmoud Said El -Banna , har svært ved at forbinde den lille mand med nogle af de seneste års mest omtalte kriminalsager i Danmark.

- Han er altid velopdragen og høflig. Den sødeste mand, man kan forestille sig. Det kunne mange danskere lære af. Mahmoud holder altid døren for én og siger goddag, forklarer Susanne Lykke Hansen, som ikke kender El -Banna -klanens tidligere overhoved nærmere. For længere end de overfladiske høflighedsfraser går han aldrig.

Engang blev Mahmoud Said El -Banna dømt for butikstyveri og socialt bedrageri. Det er fortid nu. Men på grund af sønnernes synder forsvinder den 53-åriges stempel som en uduelig far og mislykket ægtefælle aldrig.

GROFT SVIGT I SYSTEMET

Familier kan gå i hundene, uden det sociale system opdager noget, før det er for sent, mener byrådsmedlem i Århus kommune Jens Winther (V).

Han har personligt fulgt indvandrerfamiliers manglende trivsel i den vestlige bydel Gellerup og Bispehaven.

- Der skal en politisk ændring til. Kommunen har et mantra, der lyder, at forældre skal have lov til at opdrage deres børn. Men somme tider bør vi vende spørgsmålet om og sige, at vi skal frelse børnene fra forældrene.

Han forstår ikke, at socialforvaltningen lod det gå så langt med klanfamilien El -Banna , hvis børn har kostet samfundet mange millioner kroner og en række ulykker.

Jens Winther mener, det sociale system har kendt problemerne gennem mange år og for længst skulle have gjort noget effektivt.

DE TAV OM VOLDTÆGT

- Jeg er lidt famlende over for, hvor meget samarbejde, der er mellem 1.

og 4. afdeling her i byen. Altså mellem skole- og socialforvaltning. I det øjeblik, noget går galt i skolen, bør der gå besked til socialforvaltningen. Men jeg tvivler på, det sker. Jeg har set, at skoleforvaltningen har haft kendskab til de syv drenge i massevoldtægtssagen, uden at socialforvaltningen umiddelbart blev underrettet.

Jens Winther, der er handelsskolelærer, synes det er ærgerligt, at børnene i El -Banna -familierne skulle blive 15 år, før myndighederne reagerer.

- Jeg er overbevist om, man kunne have grebet ind meget tidligere, hvis man ville. Når man får henvendelser om, at 10-12-årige børn har lavet noget skrammel, bør man tage fat. Men vi kører til mindste bogstav reglen om, at familier skal straffes mindst muligt. Vi ender derfor med nogle familier, der skulle have haft noget hjælp tidligere. Vi skulle have sagt stop for længst. I dag er det for sent med den familie, siger Jens Winther.

Han understreger det triste i, at El -Banna -klanen ikke er den eneste familie med store problemer.

NYT REDSKAB

I Århus socialforvaltning siger souschef Kirsten Frandsen til Ekstra Bladet:

- Jeg kan jo ikke sige noget om den konkrete familie. Men den nye lovgivning fra 1. januar går i retning af, at vi skal se på helheden og ikke den enkelte. Det kan få betydning i familiesager.

- Skal I til at tvangsfjerne børn hyppigere? - Hele det område er styret og regelbundet, som det næsten kan være med klar lovgivning. Fremover er der måske mindre tvivl om, at vi skal se familien som helhed.

- Er det så slut med, at en enkelt familie får lov at udvikle sig så negativt? - Det kan vi aldrig sige. Området er så vanskeligt, og der er ting i livet, vi ikke kan forudsige. Går jeg over vejen, kan jeg blive kørt over, siger Kirsten Frandsen opmuntrende og nævner dog Folketingets beslutning i efteråret om at bevilge penge til flere sikrede institutionspladser til besværlige unge.

Flere af de unge dømte i massevoldtægtssagen fra Bispehaven er i dag anbragt på de sikrede institutioner.

Man savner ord. Ingen i klanen kan udvises fordi de alle bor i Danmark, til trods for at de alle hader Danmark og terroriserer Danmark.

49 Kommentarer »

 1. Du godeste.

  Comment by Emeritus — October 11, 2008 @ 12:23 pm
 2. Exit velfærdsstaten.

  Comment by Sobieski — October 11, 2008 @ 1:11 pm
 3. Engang var Århus smilets by.

  Comment by Janne — October 11, 2008 @ 2:15 pm
 4. Jeg vil lige tilføje at i Århus vil borgmesteren (S) sende rockere ud af byen.

  Comment by Janne — October 11, 2008 @ 2:17 pm
 5. Jeg har foreslået det før:
  Folketinget kunne indgå en aftale om at etablere en koloni for personer som ikke VIL assimileres i det danske samfund.
  Lad os i fællesskab anlægge en koloni på Disko Øen. Derhen kunne vi sende dem der ikke kan udvises, af alle de “gode” grunde Retten nu kan opregne. De vil befinde sig indenfor Rigsfællesskabet og dermed være placeret i de omgivelser, de har størst samhørighed med. Naturligvis ville det være en grum skæbne at blive udvist til Libanon eller Islamabad når man har tilbragt al sin tid i et land med behageligt klima og med mulighed for aldeles uforpligtende og konsekvensløse aktiviteter.
  Trafikken til Diskoøen ville naturligvis andrage en vis økonomisk belastning for danske skatteydere. Men med passende lange opholdstider og med prompte tilbagesendelse ved reciditiv adfærd af “klienterne”, ville gevinsten være større end vore økonomiske bidrag. Så var de da i det mindste borte fra gaderne i en rum tid.
  Modellen indebærer naturligvis, at koloniens beboere måtte skaffe sig føden gennem egen indsats. Således kunne beboerne få indlært praktiske færdigheder såsom fiskeri, sælfangst, isbjørnejagt og hvad der dér på stedet ellers måtte være af muligheder.
  Forretningsfolk betaler i dyre domme for “overlevelseskurser”. Dette skulle være aldeles gratis for de indsatte!

  Comment by nimu — October 12, 2008 @ 7:22 pm
 6. I løbet af de seneste døgn er der brændt en børnehave ned i Gellerup og dækkene på en politibil er skåret op.

  Og den socialdemokratiske borgmester i Århus vil have rockere ud af byen.

  Comment by Janne — October 13, 2008 @ 12:42 pm
 7. ->6:

  Ja. Lille Nikolaj er så’en en dygtigt dreng

  Comment by Nosferatu — October 14, 2008 @ 8:16 pm
 8. Kære Nimu!
  Ganske enig. Ud med de kriminelle hurtigst muligt.
  Skulle de så påberåbe sig mere eller mindre gode grunde for ikke at blive udvist, så lad os sende dem til et rigtigt koldt sted, indtil det bliver muligt at sende dem hjem.
  Jeg er dog uenig med dig i en lille detalje. Ingen gratis- principper.
  De skal selvfølgelig sættes i arbejde.De skal nemlig betale for kost og logi,og rejsen hjem før vi slipper dem ud af dybfryseren.

  Comment by Danskeren — October 17, 2008 @ 5:55 am
 9. PS: Det kunne forresten være ganske interessant at se hvorlænge en flok muslimer kunne overleve under de betingelser, uden at ødelægge deres omgivelser og myrde hinanden.

  Comment by Danskeren — October 17, 2008 @ 6:09 am
 10. Er I allesammen gået komplet fra forstanden? Fordi vi kan beskrive en enkelt utilpasset familie på denne side skal pludselig alle indvandrere udvises af landet? Hvor er retssikkerheden hvis kriminelle indvandrere pludselig kan bortvises til en lille ø? Her taler vi altså om ubegrænset friehdsberøvelse. Lad mig i øvrigt lige nævne at når man korrigerer for indkomst er indvandrere ikke mere kriminelle end danskere - snarere tværtimod. Det er jo et ret godt argument for at fokusere på det sociale område fremfor mere straf (der til alle tider har optrappet fremfor “nedtrappet” kriminaliteten)

  Comment by Fornuftens stemme — December 16, 2008 @ 5:38 pm
 11. “Er I allesammen gået komplet fra forstanden? Fordi vi kan beskrive en enkelt utilpasset familie på denne side skal pludselig alle indvandrere udvises af landet?”

  Hvor ser du den påstand?

  Og nej det er ikke rigtigt at muslimske indvandrere ikke er mere kriminelle, hvis man korrigerer for indkomsten. Det er en logik der bygger på at det er indkomsten, der afgør kriminalitet, hvilket vil sige at en rengøringskone har større tilbøjelighed til kriminalitet end en direktør for et softwarefirma.

  Comment by Drokles — December 16, 2008 @ 5:48 pm
 12. fuck jer dansker

  Comment by Tarek el-banna — January 21, 2009 @ 12:45 am
 13. Vel talt bror Banna.

  Comment by Drokles — January 21, 2009 @ 12:51 am
 14. det jo fuldstændig sindsygt (:
  i en syg familie heh

  Comment by tenna — August 30, 2009 @ 10:46 pm
 15. vi er stolte af vores familie:D

  Comment by wael — September 4, 2009 @ 2:40 pm
 16. hhahahahah wael en dag blir du som tarek

  Comment by Shayan — September 6, 2009 @ 12:06 am
 17. STOOOL OVER VORS FAMILIE

  Comment by samir — September 24, 2009 @ 9:33 am
 18. DET ER SKU FOR SYGT GODT KLART FAMILIE

  Comment by samirel-banna — September 24, 2009 @ 9:34 am
 19. I er sku da bare nogle tossede perker, få dog jer et liv.

  Comment by Danskeren — October 19, 2009 @ 8:45 pm
 20. i er bare nogle dumme perker, få jer dog et liv i sted for at tage stoffer.

  Comment by Danskeren — October 19, 2009 @ 8:45 pm
 21. Fuck hvor er denne familie til grin, få jer et liv og en uddannelse i burde skamme jer, har set denne familie mange gange i bis./gel.
  ya allah, må allah guide jer inshallah.
  salaam

  Comment by ll — October 24, 2009 @ 6:37 pm
 22. fuck alle jer der hader el-banna familien
  el-banna er cool..

  Comment by chris — November 24, 2009 @ 7:41 pm
 23. Hallo ikk fuck med el-banna
  og chris har ret

  el-banna er cool
  :D

  Comment by Burak — December 5, 2009 @ 1:38 pm
 24. syyyyyyg familie :D er stolt af vores familie. EL-BANNA TILL
  I DIE !

  Comment by Amal El banna — December 10, 2009 @ 7:14 pm
 25. EL-BANNA - DOOOONT FUCK! LUK RØVEN KLAMME DANSKER, FÅ STYR PÅ JERES PIGER FØR I SNAKKER! DER ER NOGET OM SNAKKEN, NÅR DER STÅR BIITCH I NAKKEN, BLONDI ;) HAHAHHAH! De kan da ikke andet end at være stolte, så knyt sylten makker :b

  Comment by Chelle — December 10, 2009 @ 7:24 pm
 26. Tilsyneladende kan vi på baggrund af de seneste kommentarer konkludere at El-Banna-familiens værdier deles af mange andre, som jeg antager er muslimer. Ikke mærkeligt at deres hjemlande ser ud, som de nu gør - Too Much Monkey Business.

  Comment by Drokles — December 11, 2009 @ 5:18 pm
 27. Du skal ikke antage mig som en muslim, for det er jeg ikke.
  Men ja, deres værdier deles ud. De har i hvertfald stor værdi
  for mig. Too much monkey business? øhh hahahhaha !

  Comment by Chelle — December 14, 2009 @ 1:48 am
 28. Haha chelle, wallah go stil…

  Klamme dansker, i det mindste kæmper vi for vores land, hvad gør i?

  Opdrager jeres piger til at smide bukserne hver gang de ser en perker…

  I det mindste, så beskyt jeres piger, så de kan holde sig til jeres klamme drenge…

  See ya, klamme rasister, ikk græd har en tude kiks, buuut i kommer desværre ikke tættere på El-Banna weee..

  vi samler ikke på skrald desværre…

  Comment by Amal El banna — January 16, 2010 @ 4:24 am
 29. “Beskyt jeres piger” siger du Amal El banna. Man beskytter imod det skadelige og det er efter dit eget udsagn “en perker”. Tja, som Emeritus udbrød “Du godeste”.

  Comment by Drokles — January 16, 2010 @ 5:48 am
 30. [...] jer dansker Comment by Tarek el-banna — January 21, 2009 @ 12:45 am |Edit [...]

  Pingback by Monokultur » The conversation — January 17, 2010 @ 10:47 am
 31. Tarek, fuck alle de danskere, de keder så meget, at de må snakke røven ud af bukserne.. tiiil grin ‘ ;)

  Comment by Amal El banna — January 28, 2010 @ 2:36 am
 32. HAhahhahahhaha Amal :D Det er virkelig god stil ,
  kan sgu ikke sige andet end : respekt til jer ;)
  Men ja, jeg vil ikke bruge mere tid herinde, vil
  smutter over i sofaen med EL BANNA! ;)

  Comment by Chelle — January 28, 2010 @ 2:40 am
 33. ja vi er stolt af vores familie er i med mannn det må man ikke lave sådan ik websted fúck polititet hvad er det de har skrevet

  Comment by el-banna medlem — January 31, 2010 @ 2:20 pm
 34. fuck jer dansker. jeg suger jeres blod når i dør

  Comment by Tarek el banna — February 12, 2010 @ 4:21 pm
 35. fuck alle dem fra el-banna håber i dør wael el-banan fuck din mor den luder og din far skal bar dø du skal ik tro du kan leve frit når jeg fanger dig jeg knepper din mor din bøsse

  Comment by abudi ft — April 14, 2010 @ 9:03 pm
 36. wallah enig fuck din mor wael

  Comment by nazmi charuoh — April 14, 2010 @ 9:04 pm
 37. ik fuck med min famillie vi knepper el-banna til en vær en tid og dig wael jeg knepper din mormor hør du efter ik spil for meget smart din luder

  Comment by omar charuoh — April 14, 2010 @ 9:05 pm
 38. familien i århus lever stadig!! ;-)

  Comment by el banna — May 9, 2010 @ 2:39 am
 39. jeg knepper charouh de er grimme bumser. hvis i har nosser kom vi slåsser

  Comment by elbanna — June 20, 2010 @ 1:13 am
 40. JEG KNEPPER JERS MOR I FUCKING DANSKER OG HAM DER SKRIVER OM WAEL JEG KNEPPER HAM

  Comment by tarik — July 8, 2010 @ 12:44 pm
 41. jeg boller jeres mor kom til bispehave vi skal knep den største hoved af jer allesammen

  Comment by wael el-banna — August 22, 2010 @ 1:56 am
 42. fuck jeres familie
  i er alle sammen til grin

  i er en skam for alle muslimer

  Comment by MARADONA — October 7, 2010 @ 12:17 pm
 43. Det går frem af drenge! :D

  Comment by wael el-banna — November 13, 2010 @ 10:27 pm
 44. det ser godt ud drenge! :D

  Comment by wael el-banna — November 13, 2010 @ 10:28 pm
 45. jeres mor er luder, altså alle der kommer fra denne familie

  Comment by luder familie — January 24, 2011 @ 8:48 pm
 46. hahahaha en dag dør de, også kan de ikke sige fra mere. så bliver de taget af gud, og farvel til alle onde sjæle. må i brænde længe og ikke komme tilbage, og djævelen tager jeres liv som et syndebuk… fuck jer perker

  Comment by fuck dig peker — January 17, 2014 @ 1:45 pm
 47. in some cases, A quarter end up being tremendous, in case your fill provides be held an with cash flow, chances are to find your current “chose the gossip, flip it this news” popular game.

 48. http://citiimpact.org/?Y1cZxGTJ2qnfs.aspx...

  we presume manage supplies fooled potential traders for effective prospects, And we are no really pleased with management’s money percentage alternatives….

  Trackback by http://citiimpact.org/?Y1cZxGTJ2qnfs.aspx — November 9, 2014 @ 1:50 pm
 49. I do enjoy the way you have presented this challenge plus it does supply me some fodder for thought. However, from what precisely I have witnessed, I only wish as the comments pile on that men and women remain on point and don’t start upon a tirade regarding the news du jour. Yet, thank you for this superb point and though I can not concur with the idea in totality, I value your point of view.

  Comment by basketball jerseys adult — November 9, 2014 @ 6:53 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress