Socialdemokraterne vil fejre pædofeten

Multikultur, Politik, Postmodernisme, islam, venstrefløjen — Drokles on October 7, 2008 at 2:47 am

Fra Kristeligt Dagblad

 

De fleste medlemmer af folkekirken bruger alligevel ikke store bededag til andet end at holde fri og gå i haven og måske spise en enkelt varm hvede. Så hvorfor ikke flytte den særlige danske helligdag, så den passer sammen med datoen for den muslimske afslutning på ramadan-måneden, den såkaldte eid-fest, siger Socialdemokraternes kirkeordfører Karen Kirk til Kristeligt Dagblad.     

Det kunne blive en fælles helligdag og fridag for kristne og muslimer, og for den sags skyld kunne jøder og buddhister også bruge den i deres religiøse traditioner.

 

Se, det var en god ide. En endnu bedre ide kunne være at rykke eid-festen til 1. maj, der i forvejen er en stærkt ekskluderende festligholdelse af totalitære tanker og grusomme fyrster. Så kunne man spise kulturberigende maj til alle sine øl, mens man hørte på imamer og socialister tilsvine det frie menneske. Man kunne synge eller brøle - alt efter religiøs tilgang til den syndige musik - om blod, kamp og faner og se for sig morgenrøden bringe død over kulakker, kapitalister, jøder og andre vantro. Og man kunne bedre koordinere indvandreres og autonomes optøjer så timingen passer bedre i forhold til fagbevægelsens demo’er.

4 Kommentarer »

 1. Fremragende indlæg!

  Comment by Ridder af Dannebrog — October 7, 2008 @ 1:42 pm
 2. Fantastisk idé. Og logisk.
  Jeg går ind for 1. sociomanska-ølhalal-maj. Ægte topuklet, multi-kulti tam-tam.
  Måske de radikale ville dukke op og lade sig berige.

  Med venlig hilsen
  Emeritus

  Comment by Emeritus — October 7, 2008 @ 1:56 pm
 3. Fantastisk, Sosserne ved du alligevel altid hvor du har.
  Nok er der gennem et stykke tid forsøgt solgt en ny version af Sosse ansvarlighed, ala:”Vi ved godt at vi har et problem med de der mussier, vi lover at være ansvarlige i fremtiden” meeen så krakelerer det aligevel og den stupide ,ikke se, ikke sige, ikke høre, politik popper atter en gang op.
  De lærer det aldrig, noget gik galt et sted omkring Post Krag, Anker J. og P.(cykelhjelm)Nyrup.

  Comment by PB — October 7, 2008 @ 5:13 pm
 4. God idé, Drokles.

  Det kan åbenbart ikke gå hurtigt nok for socialdemokraterne at få smidt danske traditioner på skrotpladsen.

  Sådan som socialdemokraterne heftigt arbejder på at molestrere dansk kulur, burde partiet så ikke hedde Kulturforkastelsespartiet?

  Comment by Janne — October 7, 2008 @ 6:03 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress