God Leder i Jyllands-Posten

Diverse — Drokles on October 31, 2007 at 4:48 am

Om 24-års reglen og de Radikale i JP

 Nu dokumenterer en opgørelse, som Danmarks Statistik har lavet for Morgenavisen Jyllands-Posten, at reglen har haft overordentligt gavnlige virkninger. Den har ikke alene fungeret som et værn mod de tvangsforanstaltninger, som forældre fra fremmede kulturer udsætter deres børn for, den har også medvirket til at højne det generelle uddannelsesniveau blandt unge indvandrere.

Når de unge indvandrere ikke har skullet underkaste sig deres forældres og indflydelsesrige onklers beslutninger og personlige prestige i familierne her og i oprindelseslandet, har de brugt overskuddet til at passe deres studier. Herefter har de unge mennesker haft tilstrækkelig modenhed og personlig integritet til selv at vælge deres ægtefæller, og valget er i stigende grad faldet på herboende frem for påtvungne ukendte fætre og kusiner fra fjerne lande.

Har de gode en god smag i munden?

2 Kommentarer »

  1. Du glemmer den bedste effekt, 24 års reglen har reduceret den muslimske indvandring!

    Comment by fhv grisehandler — October 31, 2007 @ 10:34 am
  2. Ja, det har du ret i, men det hudfletter ikke deres de godes moral. Det ville en historie om knivstikkeri til gengæld.

    Comment by Drokles — October 31, 2007 @ 12:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress