Dagens Asmaa

islam — Drokles on October 28, 2007 at 8:47 am

Asmaa Abdol Hamid her gjort til sin metier at udtale sig komplet tvetydigt i alle væsentlige spørgsmål. Fra Jyllands-Posten

- Der er teorier om, at jøder skulle stå bag 11. september. Det påvirker de unge mennesker. Jeg kan huske, da jeg selv begyndte at tænke over konspirationsteorierne som 19-årig i 2001 og satte spørgsmålstegn ved, hvordan jøder kunne blive evakueret. Men man må tage afstand fra teorierne, ellers begynder man at sætte skel op mellem de etniske og religiøse grupper, siger Asmaa Abdol-Hamid til Ritzau.

Teorierne forkastes altså fordi de sætter skel mellem mennesker, men ikke fordi de er noget vrøvl. Asmaa’s tankegang er i dette tilfælde et glimrende eksempel på at sandhed i islamisk takegang er en social gestus og ikke et spørgsmål om objektiv sandhed.
Jøde-teorien stammer i øvrigt fra en fejlagtig gengivelse af en artikel i Jerusalem Post, der i dagene efter angrebet havde skrev, at der var 4.000 israelere i området omkring World Trade Center, hvis situation man ikke kunne redegøre for. Det blev i libanesisk presse til teorien om de 4.000 jøder der var blevet hjemme den dag og efterfølgende opstod forklaringen og terien at det var efter tip fra den israelske efterretningstjeneste Mossad.

2 Kommentarer »

  1. Hvis opositionen kun bestod af personer som Asmaa og Kornbek ville valgkampen blive let for Fogh. Det er ligefør jeg ville ønske, at der var flere af disse half-witted morons i opositionen.
    fhv grisehandler

    Comment by fhv grisehandler — October 28, 2007 @ 1:00 pm
  2. Ja, det ville være klart at foretrække.

    Comment by Drokles — October 28, 2007 @ 11:59 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress