Radikale opgiver deres gode moral

Politik — Drokles on October 27, 2007 at 6:51 am

Radikale Venstre går nu ind for at beholde 24-års reglen og tilknytningskravet, skriver Politiken.

Efter flere års splittelse i udlændingepolitikken mellem Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre accepterer den radikale partileder, Margrethe Vestager, nu at sidde med i en SR-regering, som ikke vil afskaffe 24-års reglen og de stramme tilknytningsregler for at komme til Danmark.»Vejen til regeringsdannelse er viljen til at finde nye, gode løsninger. Gamle regler står ikke i vejen for regeringsdannelse, heller ikke 24-års reglen og tilknytningskravet«, fastslår Margrethe Vestager.

Men

Hun uddyber, at de radikale kun har ét ultimativt krav i forbindelse med en regeringsdannelse, og det er uafhængighed af Dansk Folkeparti.

Og det er en holdning, der åbenbart kan bære dannelsen af et helt parti. Men hvorfor dog opretholde sin modstand mod et samarbejde med Dansk Folkeparti når man samtidig tilslutter sig de regler og krav som er et udtryk for Dansk Folkepartis menneskesyn?

Dermed rydder Vestager en af de helt centrale problemer for et regeringssamarbejde mellem S og R af vejen. Med sin udmelding sikrer R-lederen samtidig, at regeringen mister et af sine vigtigste kort i valgkampen, som går ud på at udstille SR-uenigheden på udlændingeområdet.

Men samtidig giver de køb på deres troværdighed. Hele den borgerlig blok plus Socialdemokratiet og SF har nu accepteret 24-års reglen blot for at slippe for Dansk Folkeparti indflydelse! Hvorledes vil de forklare det uden at indrømme at de tog fejl eller at kalde et stort flertal af vælgerne for grimme ting?

1 Kommentar »

  1. De Radigale har altid en mening og straks derefter en anden!
    En ting må ikke glemmes, de Radigale vil altid være for fri indvandring, for alt andet vil være uanstændigt, husk det.
    Socialdemokraterne ha..ha..behøver jeg at nævne efterløns-løgne-beviset!?

    Comment by li — October 27, 2007 @ 6:00 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress