Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Sorte kriminalitetstal


Sorte kriminalitetstal

Diverse — Drokles on January 4, 2013 at 9:20 pm

Det er Barak Hussein Hussein, der mobiliserer sin vælgerbase. Sorte er ofre for de hvides racisme, sorte skal stå sammen for de hvide kan ikke lide dem - and the crowd cheers. Men sandheden er at sorte er mere kriminelle og mere voldelige end hvide. Fra Pajamas Media

It is widely known but rarely mentioned that crime is higher among some demographic groups than others.  Indeed, it’s considered impolite to talk about such things, but facts are facts, and some facts bear discussion when pondering those demographic shifts.  In Los Angeles, as in the country generally, blacks commit more crimes per capita than Latinos, who commit more crimes than whites.  Thus, in those parts of Los Angeles where Latinos have supplanted blacks, crime has gone down accordingly.

When I first started working as a patrol officer in South-Central Los Angeles in the early ‘80s, there were relatively few Latinos living anywhere south of Adams Boulevard, and the farther south one went, the fewer Latinos one encountered.  But the biggest demographic shift that has occurred during my career with the LAPD has been the steady influx of Latinos into neighborhoods that were once all but exclusively black.  The decline in crime – particularly violent crime – that has accompanied this transformation is not a coincidence.

Another effect of this demographic shift lies in the under-reporting of crime.  Illegal aliens are often reluctant to report crimes to the police, this despite the many accommodations made for them in Los Angeles.  In 2010, I attended a meeting where LAPD chief Charlie Beck estimated the number of illegal aliens in the city at 600,000.  He recently put the figure at 750,000, or roughly 19 percent of the city’s population.  With this in mind, it doesn’t require a great leap of logic to conclude that some significant number of crimes in the city go unreported.

But one crime that seldom goes unreported is murder, and in this category the numbers are easily verifiable.  Los Angeles set a record for murders back in 1992, when a staggering 1,092 people came to a violent end on the city’s streets.  As of Dec. 15 of this year, the figure was 289, roughly equal to the number of murders recorded in South L.A.’s 77th Street and Southeast Divisions in 1992.

Sorte beflitter sig mere med vold og kriminalitet end andre grupper, men når man ser bort fra indignerede venstredrejede røster, der aldrig er sene til at påpege at der sidder flere sorte i fængsel end på skolebænken eller fordreje historier, som da man gjorde latinoen Zimmermann til hvid og hans selvforsvar til racistisk mord, er der tavst om sortes vold mod hvide - og hinanden. “The rate of gun ownership is higher among whites than among blacks, but the murder rate is higher among blacks.” skriver Thomas Sowell i et glimrende indlæg på National Review til fordel for borgernes ret til våben, og denne konstatering udtrykkes i al sin sørgelighed i Colin Flaherty’s White Girl Bleed A Lot, der afdækker den selvpålagte tavshed når det kommer til det, der med et misvisende begreb, kaldes omvendt racisme.

skc3a6rmbillede-2013-01-04-kl-195310

Colin Flaherty’s egen hjemmeside har en del video’er man kan deprimere sig med

DC Breaking Local News Weather Sports FOX 5 WTTG

Alex Pareene fra det venstredrejede blad Salon.com afviser, lidt overraskende fra den kant, at der er et seriøst problem med racisme i USA ud fra FBI’s officielle opgørelser over hadforbrydelser, hvor de hvide tegner sig for flere end de sorte. Pareene gør sig lystig over konservatives nyfunde angst for ’sorte’, men, som en læser minder om, glemmer han hvorledes især venstredrejede viser deres angst i “school or neighborhood choice”. Og læseren fortsætter med at citere Walter Williams uddybende tal, som giver stof til eftertanke når der skal vælges skole og boligkvarter

“Since 1972, the U.S. Department of Justice has conducted a National Crime Victimization Survey (NCVS) to determine the frequency of certain crimes. One category is interracial crimes. Its most recent publication (1997), “Criminal Victimization in the U.S.,” reports on data collected in 1994. In that year, there were about 1,700,000 interracial crimes, of which 1,276,030 involved whites and blacks. In 90 percent of the cases, a white was the victim and a black was the perpetrator, while in 10 percent of the cases it was the reverse.

Another finding of the NCVS report is that of the 2,025,464 violent crimes committed by blacks in 1994, 1,140,670 were against whites - that’s slightly over 56 percent. Whites committed 5,114,692 violent crimes; 135,360, or 2.6 percent were against blacks.

In 1997, there were 2,336 whites charged with anti-black crimes and 718 blacks charged with anti-white crimes, so-called hate crimes. Although the absolute number of white offenders was larger, the black rate per 100,000 of the population was greater, making blacks twice as likely to commit hate crimes.

Regardless of race, criminal violence is despicable and deserving of condemnation. But far more destructive are the official and unofficial attempts to mislead and conceal.”

Det kender vi også herhjemme fra en snart årtier lang og bitter debat.

1 Kommentar »

 1. Endnu mere sigende er voldtægtsstatistikkerne:

  In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.

  What this means is that every day in the United States, over one hundred white women are raped or sexually assaulted by a black man.

  In Table 42, entitled “Personal crimes of violence, 2005, percent distribution of single-offender victimizations, based on race of victims, by type of crime and perceived race of offender,” we learn that there were 111,590 white victims and 36,620 black victims of rape or sexual assault in 2005. (The number of rapes is not distinguished from those of sexual assaults; it is maddening that sexual assault, an ill-defined category that covers various types of criminal acts ranging from penetration to inappropriate touching, is conflated with the more specific crime of rape.) In the 111,590 cases in which the victim of rape or sexual assault was white, 44.5 percent of the offenders were white, and 33.6 percent of the offenders were black. In the 36,620 cases in which the victim of rape or sexual assault was black, 100 percent of the offenders were black, and 0.0 percent of the offenders were white. The table explains that 0.0 percent means that there were under 10 incidents nationally.

  The table does not gives statistics for Hispanic victims and offenders. But the bottom line on interracial white/black and black/white rape is clear:

  In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.

  What this means is that every day in the United States, over one hundred white women are raped or sexually assaulted by a black man.

  Frontpage Magazine

  Comment by Balder — January 5, 2013 @ 11:39 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress