Endnu et eksempel på selvcensur

Multikultur, Pressen, Satire, Ytringsfrihed, islam, muhammed — Drokles on January 3, 2013 at 10:50 pm

Det franske satiremagasin Charlie Hebdo blev ikke overraskende udsat for et mindre brandbombeattentat af muslimer, som svar på en tegnet fortælling om deres perverterede forbillede. Desværre er det heller ikke overraskende at andre publicister ikke tør stå side om side med Charlie Hebdo, hvad angår retten til at ytre sig. Således censurerer engelske Daily Mail Charlie Hebdos forside, som var det efter Allahs forskrifter, som bortset fra forræderiet også fratager læseren afgørende viden om omfanget af urimelighed i muslimernes hysteri

Targeted: The offices of Charlie Hebdo were firebombed last year after it released an edition that mocked radical Islam

Det slemme billede ser ifølge Hodjas Blog således ud

http://hodja.files.wordpress.com/2013/01/couv-mahomet_2_.jpg

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress