Energi

Grøn energi, Klima, miljø — Drokles on December 28, 2012 at 8:03 am

Det svarer til det samlede forbrug for USA og Rusland i dag.

“Trods mange landes ambitioner om at begrænse afhængigheden af kul, så fortsætter den globale efterspørgsel med at vokse. Frem mod 2017 vil forbruget af kul stige i enhver region på Jorden, bortset fra USA, hvor kul bliver erstattet af naturgas,” skriver IEA ifølge Ingeniøren.

Dermed vil kul overgå olie som det mest brugte brændsel på Jorden.

 

5. These findings have important implications for policy towards wind generation in the UK. First, they suggest that the subsidy regime is extremely generous if investment in new wind farms is profitable despite the decline in performance due to age and over time. Second, meeting the UK Government’s targets for wind generation will require a much higher level of wind capacity – and, thus, capital investment – than current projections imply. Third, the structure of contracts offered to wind generators under the proposed reform of the electricity market should be modified since few wind farms will operate for more than 12–15 years.

Virkeligheden har talt.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress