Amerikansk leflen for multikulturen

Diverse, Multikultur, Politik, islam — Sobieski on October 19, 2007 at 4:32 pm

Vi er kommet i den ulykkelige situation, at den amerikanske ambassadør James P. Cain har inviteret to ‘danske’ imamer til sin residens for at fejre ramadanen. Disse to imamer er henholdsvis Mohammed Albarazi, kendt for landsskadelig aktivitet i forbindelse med muhammedkrisen (medlem af den delegation der rejste rundt i mellemøsten og forsøgte at miskredittere Danmark) og Safia Aoude, en højrøstet holocaust benægter.
Naser Khader har heldigvis sat fingeren på denne blamage ved at kalde ambassadøren en nyttig idiot, som løber fjendens erinde. Efter min mening en præcis kritik af ambassadørens handlemåde som taler vel for Khaders troværdighed. Søren Espersen, DF er mere vag i sin udtalelse og nøjes med at kalde ham ‘naiv’.

Skal man tro hvad The Copenhagen Post skriver så har ambassadør Cain muslimske repræsentanter til aftensmad hver dag under hele ramadanen for at fejre iftar (slutningen på dagens faste og begyndelsen til aftenens madorgie).
Hvad i alverden har han gang i? Det er en ‘ommer!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress