Lidt mere Pallywood

Diverse — Drokles on November 9, 2012 at 3:48 pm

Denne total rip-off postering fra den gode blog Elder of Ziyon, viser endnu et forsøg på palæstinensisk manipulation af medierne. Angiveligt er den ualmindeligt øretæveindbydende pige’s bror blevet anholdt og køres væk og deraf postyret.

Som Elder of Ziyon bemærker, viser filmen kun, hvor meget selvbeherskelse de israelske soldater udviser. Jeg skulle i hvert fald ikke have stået i den situation med et skarpladt våben. Dette indlysende forsøg på at påvirke et ret massivt pressefremmøde ved en banal og udramatisk anholdelse har dog den lille krølle at den unge dramaqueen har spillet den samme rolle et par måneder tidligere - i det samme kostume.

blondie3-2

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress