Mitt Romney and the Mormons

Diverse — Drokles on November 5, 2012 at 8:15 am

En interessant australsk dokumentarfilm om USA’s muligvis næste præsident. Interessant fordi det overhovedet ikke beskæftiger sig med Mitt Romney, ja det konfronterer ham end ikke så han kan svare for sig, mere end at det smører beskyldninger mod mormonkirken om kultisme, polygami og kirkelig bjergsomhed af på Romney’s karakter. Det går endda så langt at udbrydere af mormonkirken der insisterer på polygami, som mormonkirken forbyder, viser at mormonkirken er for polygami. Ikke desto mindre tegner den et foruroligende billede af et intellektuelt indskrænket miljø og en kirke med lidt for mange penge

Så interessant som dette program ellers er vil det være utænkeligt at se muslimske politikere sværtes til gennem deres religiøse tilhørsforhold med interviews med anonymiserede muslimer på flugt fra deres morderiske familiemedlemmer, afdækning af moskeers og madrassaers terroristiske virke og inhumaniteten i islam væsen. Nåh jo og så at polygami er islamisk skik på linje med pædofili.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress