Brian Mikkelsen vil have Ayaan Hirsi Ali til Danmark

Multikultur, islam — Drokles on October 15, 2007 at 3:27 am

Fra Jyllands-Posten

»Ayaan Hirsi Ali vil stå som nummer ét på listen over forfattere, som man efter min mening skulle invitere til Danmark. Hun har om nogen kæmpet for ytringsfrihed, og hun har om nogen været udsat for personlige trusler mod sit eget liv,« siger kulturministeren.

Og det lyder, som en god ide selv om Veritas Universalis skriver

Bliv væk, Ayaan! Bliv i USA - Danmark magter ikke opgaven. Hverken PET, politi eller politikere har forstået, hvad det er, de er oppe imod. Find et sted, hvor der er sikkerhed og bliv ved med at gøre det, du gør.

Det sted ligger ikke i Danmark. Hvor gerne vi end ville det…

og argumenterer glimrende for sin påstand. Jeg ville gerne at Universalgeniet ikke havde ret, men desværre har han nok fat i den lange ende. Ali’s liv skal ikke bringes i fare fordi jeg gerne vil se de kulturradikale pampere syde af indebrændthed over ikke at kunne angribe en neger (selv om de er begyndt at mobilisere).

4 Kommentarer »

 1. Uanset hvad der måtte komme ud af det, så er det stadig det rigtige at invitere hende. Selvfølgelig bør hun have alle relevante oplysninger.

  Ud over at det er det rigtige at gøre, så ville det selvfølgelig være en gevinst for Danmark at få hende hertil.

  Hvis hun ikke kan være sikker i Danmark så er der næppe noget sted i vest europa hvor hun kan være sikker.

  Hun vil sikkert stadig ønske at opholde sig det meste af tiden i udlandet, hvor hun jo holder foredrag og så videre.

  Er det så tanken at vi simpelthen skal træde ind og yde hende beskyttelse i bl.a. USA, nu hvor hollænderne træder ud. Jeg ville mene ja, men det er noget vi bør gøre os klar fra starten, for at ungå ævl og kævl om det senere.

  Comment by Sortalf — October 15, 2007 @ 8:29 am
 2. Viceborgmester i Odense, Alex Ahrendtsen, var allerede i sidste uge på banen med et forslag om, at Odense skulle modtage Ayaan Hirsi Ali (Fyens Stiftstidende 9.10). I samme avis betegnede byrådsmedlem Anne Rytter fra Enhedslisten hans forslag som “et eller andet sted ulækkert”.
  Senere - d. 11.10. - søgte hun at bløde udtalelsen ud. Man forstod nu, at hun ikke ønskede Ayaan Hirsi Ali til landet, fordi hun ikke kunne lide Alex Ahrendtsen - hvordan det så ellers hænger sammen.
  Man kunne jo ellers tro, at hendes afvisning “et eller andet sted” har at gøre med, at Anne Rytter selv er konverteret muslim.

  Comment by Boel Tammes — October 15, 2007 @ 8:30 am
 3. ad Anne Rytter

  Kvindelig dansker, konverteret til Islam - og medlen af Enhedslisten - Fucking Hell!!

  Danskere som konverterer til Islam er syge i hovedet…

  Comment by fuck'em — October 15, 2007 @ 4:41 pm
 4. Jeg er enig med dine idealer, Sortalf, men jeg tror at Universalgeniet brugte anledningen til at satisere over forholdene i Danmark og jeg var enign i det budskab.

  Jeg brækker mig over islam. Når Anne Rytter mener at det er ulækkert at invitere Hirsi Ali har det ikke at gøre med andet end hendes muslimske følelser. Al snak om stigmatisering og socioøkonomisk bavl som begrundelse for hendes udmeldning gælder ikke her. Så jeg er enig i at man skal være pænt syg i pæren for at omfavne den religion.

  Comment by Drokles — October 15, 2007 @ 6:21 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress