Jeg gætter på de radikale

Diverse — Drokles on November 13, 2006 at 11:42 am

Fra BT

Narkoen er rykket ind på Christiansborg. En omfattende kokaintest af politikernes toiletter, som B.T. har foretaget, viser spor af det livsfarlige og ulovlige stof.

De tre steder, hvor testen viste, at der kort forinden er blevet sniffet kokain, ligger i nærheden af kontorer, hvor folketingsmedlemmer fra De Radikale, Enhedslisten og Dansk Folkeparti sidder.

Både Dansk Folkeparti og Liste Ø er traditionelt til bajere og fed mad (undtagen de medlemmer af Liste Ø der er vegetarer). De unge radikale mænd, dem omkring Naser Khader, de er typiske jet-settere, der har fundet en genvej til semistjerne-status, der går udenom sang-, og danse talent (Men se dem, ivrige som små hunde, stille op til alskens TV-underholdningsprogrammer. Der ligner de i sandhed nogen “der har nået det!”). En blodprøve vil bevise at jeg har ret. Simon Emil Ammitzbøl’s reaktion er den skyldiges reaktion. Fra lederen

Flabet journalistik,« kalder Det Radikale Venstres retsordfører Simon Emil Ammitzbøll B.T.s afslørende test af narko-misbrug på Christiansborg.

SKYLDIG!

2 Kommentarer »

  1. [...] Jeg beskyldte dengang i en postering de Radikale og den beskyldning holder jeg ved. At man fanger en anden narkoman frikender ingen. Jeg mener at det er tydeligt at se at mange Radikale er påvirkede af et eller andet, sådan som deres politik kommer mere og mere ud af trit med virkeligheden. [...]

    Pingback by Monokultur » Narko i Folketinget — January 25, 2007 @ 2:48 pm
  2. [...] [*] Sætningen “Helt fucked op på sne” Refererer højst sandsynligt til sagen om kokainrester fundet på et WC i Folketinget, hvor både Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Enhedslisten havde adgang. Natasja døde selv narkopåvirket i en bilulykke. Hov, skrev jeg virkelig det? [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress